Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dla klapów obrazki lepsze niż granie

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kamiya jak zwykle swiruje na twitterze xd

Beka z pieceżebraków ktorzy pisza "what about X game, any chance for PC version?"

Opublikowano

Tfu żebraki przebrzydłe, podeślijcie petycje na rdr to wam dam mój głos.

Opublikowano

większych żebraków niż sonyboje co targi sapiący o crasha bandicoota i FFVII to raczej nie ma

Opublikowano

btw będzie plebiscyt z ankietą na bota/klapa/blacharza/bezbeka/nintendozoka roku?

Opublikowano

Nie wiem, ale jak będzie na cebulaka roku to laureata znacie. :)

Opublikowano

btw będzie plebiscyt z ankietą na bota/klapa/blacharza/bezbeka/nintendozoka roku?

Nie bedzie.

Opublikowano

nic tak nie przekonuje mnie do zakupu racera jak silne wiatry

te silne wiatry w Driveclub to chyba z Mroka d.upy 

Opublikowano

Nie bedzie.

japa.

pistaszku, premiera była między majówką a E3. zainteresowanie było spore więc w 2016 powtórzę plebiscyt w podobnym terminie.

Opublikowano

Nie bedzie.

japa.

Jape. jape to ty masz wstretny xbocie.

Opublikowano

Nadciagaja piekne czasy dla prawdziwego next genowej maszyny jaka jest konsola PS4. 2016 zapowiada sie wysmienicie i bedzie w co grac w przeciwienstwie do tego kupsztala od ''krula spencera'' .

Na kupsztala nie bede podawal listy gier bo nie ma co, znowu forza, gearsy i pewnie halo.. Rzygnac mozna.

Patrzcie na ta cudowna liste gier jakich spodziewamy sie w 2016 roku. Bomba jak nic. Magia Playstation

Uncharted 4: A Thief’s End :obama:
Ratchet & Clank :fsg:
Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue
Until Dawn: Rush of Blood :blum2:
Hellblade :thumbsup:
Persona 5 :yes:
Yakuza 0 :nyam2:
Paragon
No Man's Sky :i_am_so_happy:
Gravity Rush 2
Star Ocean: Integrity and Faithlessness
The King of Fighters XIV
Ace Combat 7
Detroit: Become Human
Gran Turismo Sport  :o :hi: 
Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
Dreams
Horizon Zero Dawn :rose:
The Last Guardian :wub:
Nier: Automata
Nioh
WiLD

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dobrze Mroku rób zamieszanie bo zaspokojnie w CW, bede Cie wspierał dobrym słowem

Opublikowano

Mieć mraka po swojej stronie to instant fail. Mieć mraka marnie naśladującego jeszcze marniejszego yetiego to już totalne samozaoranie.

Opublikowano

Posluchaj Ins, nie zamierzam nikogo ''nasladowac''. Sprzedalem tego kupsztala w idealnym momence bo nie ma w co grac. Nadchodzace  Quantum Break ? Co to, to nie. Mam dosyc grania w takie korytarze i pif pafy over 9000. Remedy wypuscilo kiedys arcydzielo- Max Payne 1&2, ale Quantum Break zapowiada sie na gre pokroju The Order& Ryse z jakimis slow motion i innymi guwnami. Jestem ciekaw czy to wgl bedzie dzialalo w 1080p i stalych 30 klatkach.. Znowu beda 24 klatki, bo dzieki temu gra wyglada bardziej filmowo. Beka totalna z tych krawaciarzy od microsyfu.

Co innego tu pisac o line up M$ na 2016 rok ? Co rok to samo, dadza jakies zapychacze i maja super haslo : ''najlepszy line up gier w historii''

Beka totalna, ale co tu wiecej pisac.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Bardzo fajna lista na rok 2017... chwila, na 2016? Xd

Opublikowano

Oczywiscie, ze na 2016 rok, szybko leci ten czas,co nie ?

Opublikowano

Wiele z tych gier nie wyjdzie w 2016.

Pozdrawiam, Mr. Cebula

Opublikowano

Oczywiscie, ze na 2016 rok, szybko leci ten czas,co nie ?

No, te 6 lat od zapowiedzi The Last Guardian jak z bicza strzelil xd

Opublikowano

2025 rokiem plejstejszyn4

Opublikowano

Nie bedzie.

japa.

pistaszku, premiera była między majówką a E3. zainteresowanie było spore więc w 2016 powtórzę plebiscyt w podobnym terminie.

Velius na blacharza roku!! Dave to fałszywy mesjasz poza graniem w counterka mało się udziela i mało gra w stricte pc towe giereczki.

Opublikowano

Heheszki, dziękuję.

W 2015 to łatwo było wytypować, teraz czasy się zmieniły. Kubocka elita wyleciała z forum. Kurdupelek ze swoimi hitami na ps3 nie jest już traktowany poważnie nawet przez najbardziej zaślepione resztki SDF na forum, a PC ma co druga osoba w CW, tak samo z Nintendo - patrząc na temat 'growe zakupy' mam wrażenie, że już każdy jest fagiem.

Jedyny kandydat pewniak to Mazz w drodze do tytułu Spencera roku.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Lubię myśleć o fakcie PC + Wii U jako naturalnej krystalizacji prawdziwych graczy. Januszom PlayStation podziękujemy, bo Microsoft + Nintendo to najlepsze co może dzisiejszego core-owca spotkać. Wojna wygrana, Sony na kolanach. PS4 Wii obecnej generacji.

Opublikowano

ale wezyr ty ani mocnego pc nie masz ani wii u więc przestań cpać mówie dla ciebie

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.