Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a co z the witness o ktorym sory sralo trailerami caly 2013 a juz mamy 2 polowe 2015 i ostatni news o grze brzmial ze tworca wzial kredyt na ukonczenie gierki?

trzeba byc mistrzem logiki zeby robic exa dla sony z wlasnej kieszeni xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Do konca roku xbone dostanie minimum 3 eksy ze srednia powyzej 80%

I żadnego ze średnią jak Bloodborne.

W sierpniu PS4 dostanie pudełkowego exa ze średnią powyżej 80%:

helldivers-07-07-15-1.jpg

:Coolface:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

I żadnego ze średnią jak Bloodborne.

No coś czuje, że do premiery U4 ps4 nie zobaczy takiego eksa.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Forza 4 ma dokladnie taka srednia jak bloodborne na gamerankings, wiec jest szansa, ze Forza 6 bedzie miec wieksza :czezky:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Moze Sony niech zacznie wypuszczac w pudelkach transfer do PSNu to wreszcie zagracie online w te pileczko samochodziki co byly na ps3 cztery lata temu xd

Opublikowano

płać za online żeby dostać drivecluba i samochodziki w które nie pograsz online

sony logic xD

Opublikowano

Wiadomo, pokazali teaser FF7 Remake, którego nawet porządnie nie zaczęli robić (Nomura dowiedział się, że jest reżyserem w trakcie E3 :dynia:) i Shenmue 3 na kickstarterze, to klapom się klapy na oczy zasunęły i nic nie widzą poza tym mitycznymi grami. Co z tego, że wyjdą dopiero za parę lat - przecież są już do tego przyzwyczajeni 

Opublikowano

Oprocz Shenmue i ff7 remake wszystkie tytuly sa na nastepny rok wiec o czym tu gadanie. O ff 7 powiedzieli za wczesnie tu sie zgadzam.

Opublikowano

Moze Sony niech zacznie wypuszczac w pudelkach transfer do PSNu to wreszcie zagracie online w te pileczko samochodziki co byly na ps3 cztery lata temu xd

Ja juz kupiłem :Coolface:

IHhSF8N.jpg

Opublikowano

:

Wiesz, gdyby takich gier było więcej to może może, a tak kończysz Bloodborna którego przejście kosztuje Cię cenę gry i kupienie tego plastiku jakim jest PS4, bo dalej gier brak. Razem ok. 1600zl xd

Opublikowano

Na xboxa za to multum gier, Syn Roma, odgrzewane kotlety z serii Halo, Sunset Overdrive czyli podróbka inFamous, jakaś Kalimba która wygląda jak gra na komórki. A w przyszłości Tomb Raider który i tak wyjdzie po jakimś czasie na ps4, kolejne Halo :bad: , Crackdown 3 i Scalebound które nie wiadomo czym się okażą. No tylko Quantum Break może być dobre. Nawet złamanego grosze się nie opłaca na ten sprzęt wydawać :reggie:

Opublikowano

Chcesz multum gier to kup peceta, tak trudno dojść do prawdy?

Na konsole ex 1-2 razy w roku, na PC nie dość że wszystkie multiplatformy lepiej chodzą, to jeszcze można pograć w gry np. Blizzarda lub niezależne produkcje, która są dobrze wykonane np. FTL.

Tak serio.. to i tak nie mam czasu ograć wszystkiego, także mi to lotto na czym gram  :dunno:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

>wymień halo, sunset overdrive, tomb rider, crackdown 3, scalebound, quantum break

>myśl, że pojechałeś xbotom 

:dynia:

Opublikowano

pojechał wam, wy macie gry a my nie, ale tak i nie warto kupować xboxa :teehee:  co te klapy się dzisiaj tak samoorają to ja nawet nie 

Opublikowano

Tego TLG i Horizon tez przeloza na 2017 i w przyszlym roku bedzie tylko Uncharted, jak w tym Bloodborne. Samiscie sobie zgotowali ten los.

Opublikowano

Sunset Overdrive jako kalka InFamous to bardzo epickie meme.

Opublikowano

sunset gra dla gejów chyba kurde.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.