Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Polecicie jakieś koszulki na karty? Jakość na poziomie tych z elite trainer boxa będzie ok

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 157,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano
8 minut temu, Wieslaw napisał(a):

Polecicie jakieś koszulki na karty? Jakość na poziomie tych z elite trainer boxa będzie ok

ja tylko te kupuje

Ultra PRO International
No image preview

PRO-Fit Standard Deck Inner Sleeves (100ct) | Ultra PRO I...

Pro-Fit Deck Protectors are designed for standard-sized cards. These inner sleeves fit tightly around the card to give it an extra layer of protection. Pro-Fit can also be used as a standalone slee...

Opublikowano

Dzięki, kupiłem wczoraj, dzisiaj doszły i są spoko choć byłyby jeszcze lepsze z marginesem 1-2mm u góry.

Karty tasuje się milion razy lepiej niż w koszulkach z elite trainer boxa, spory plus

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Jeden znajomy zbiera karty, i kupuje na card market, tam można szukać. Do innych karcianek też są.

Opublikowano

Owszem, CM to najbardziej legitne targowisko. Mają dobrą ochronę klienta + tam warto sprawdzać cenę rynkową kart.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Automat z kartami postawili w galerii, ale ceny wyzsze niz w empiku xd

20250818_112009.jpg

Opublikowano

Wczoraj zakończyły się mistrzostwa świata sezonu 2025, w kategorii Masters wygrała Gardevoir. W seniorach, o dziwo, Chińczyk z Joltik Gholdengo.

U nas lokalnie ostatnio pojedyncze boostery 151 były po 45 ziko i chyba wszystkie zeszły, a sporo tego mieli.

Opublikowano
13 minut temu, Szwed napisał(a):

U nas lokalnie ostatnio pojedyncze boostery 151 były po 45 ziko i chyba wszystkie zeszły, a sporo tego mieli.

To jest trochę to o czym pisałem wcześniej - najbardziej porządane boostery do MtG, obecnie te z dodatku Final Fantasy śmigają po 25-30zl, a pełne są naprawdę grywalnych kart. Czy w takim 151 jest jeszcze coś co warte jest grania czy tu raczej ludzie polują na karty z powodu ich rzadkości, a więc i ceny?

Opublikowano

151 byl limitowanym setem, plus nostalgia gen1 zrobila swoje

Opublikowano

Genwunnerów (ludzi którzy gloryfikują Gen1) jest najwięcej, do tego bardzo ładne są te SIR-ki starterów. Ludziom odbiło, a TPCI nie drukowało tego jakoś super dużo (i nadal jakieś dodruki rzuca), więc wszystko schodzi na pniu.

Chińczycy swoją drogą opanowali zarzynanie tego dodatku do perfekcji. "Podzielili" go na cztery części: podstawowe karty są takie same, różnią się tylko niektóre arty (albo raczej ich nie ma), plus dorzucili jedną kartę więcej: ekskluzywnego dla Chin Pikachu, który w każdej części ma inny art. Każda z nich chodzi spokojnie po jakieś 1000 eur teraz xD

Opublikowano

Niestety zrobili z kart produkt premium, chyba lubią patrzeć, jak ludzie się w sklepach biją przy paletach. Przez to odechciało mi się zbierać karty, jak coś kupuje to głównie do szafy. Otworze może kiedyś, jak mi wroci zajawka, w najgorszym przypadku sprzedam, stracić na tym się nie da.

Opublikowano

No ja też już zupełnie niczego nie otwieram. Kupuję tylko karty potrzebne do grania, a single kupuję okazyjnie albo robię haule jak jestem w Chinach i tyle.

Opublikowano

To jakie ceny Charizarda obstawiacie?

Jakiegoś nowego mega Absola bym przytulił, mój ulubiony pokemon.

Screenshot_20250818_181058_Firefox.jpg

Opublikowano

image.png

Jeśli to nie fejk, to ten będzie dopiero drogi xd

Gość z naszej grupy na messengerze wspomniał, że ta karta przypomina trochę digimonowe, i faktycznie:

image.png