Skocz do zawartości

Pokemon - Karcianka

Featured Replies

Opublikowano

Polecicie jakieś koszulki na karty? Jakość na poziomie tych z elite trainer boxa będzie ok

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 155,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, jestem po dwóch dniach EUIC, czyli mojego pierwszego dużego eventu pokemonowego. Wrzucili mnie od razu na głęboką wodę, bo poszedłem jako floor judge na mastersów pierwszego dnia, ale dałem rad

• Żeby nie było, że trollowałem    

• Znowu sie wkreciłem przez jednego forumowicza i kupiłem juz chyba z 300 paczek xd

Opublikowano
8 minut temu, Wieslaw napisał(a):

Polecicie jakieś koszulki na karty? Jakość na poziomie tych z elite trainer boxa będzie ok

ja tylko te kupuje

Ultra PRO International
No image preview

PRO-Fit Standard Deck Inner Sleeves (100ct) | Ultra PRO I...

Pro-Fit Deck Protectors are designed for standard-sized cards. These inner sleeves fit tightly around the card to give it an extra layer of protection. Pro-Fit can also be used as a standalone slee...

Opublikowano

Dzięki, kupiłem wczoraj, dzisiaj doszły i są spoko choć byłyby jeszcze lepsze z marginesem 1-2mm u góry.

Karty tasuje się milion razy lepiej niż w koszulkach z elite trainer boxa, spory plus

Edytowane przez Wieslaw