Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Team Racing - turniej offline

Featured Replies

• Odpowiedzi 444
  • Wyświetleń 50,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.youtube.com/watch?v=WPVPQjRxrpg&feature=youtu.be Zrzucam. Odpalam Crasha po długiej przerwie, także czas nie jest jakiś wyśrubowany, ale na początek powinien styknąć. Pierwsza pl

• Przepraszam  

• Sory za zakłócenia , ale łapcie pierwszy przejazd na 1:30. Bez żadnej spiny co widac po słabym pierwszym lapie.  Żeby nie było ze jestesmy botami  

Opublikowano

Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz :P Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne :)

Opublikowano

ja jak mam chwile to rozkoszuje sie kanterem :lapka:

Opublikowano

Kurcze Plamek jak Ty to robisz że takie czasy wykręcasz :P Ja ostatnio nie mam czasu na granie ale z tego co widzę to Twoje czasy są nieosiągalne :)

Ma sie ten skill w łapach. :P

@Yaczes

Mój brachol gra w kantera i jest gimbusem więc jakoś tak mnie odpycha od niego :/

Opublikowano

Nie takie zaraz nieosiągalne ;)

Coco

j3MHSDh.jpg

Cave

krf4Scd.jpg

Opublikowano

Tak myslalem ze ogarniesz ;) jutro w godzinach wieczornych szykuj sie na poprawke :P 

Opublikowano

Coco juz nie poprawie nie mam pomysłu jak wykręcac czas ponizej 27 na lap. Moge urwac jeszcze max pół sekundy takze jak wykręcisz lepiej to masz mnie z bani ;)

Ale w mystery caves spokojnie mozna jeszcze poszaleć :D

Opublikowano

A co z reszta? Plugawy nie mam czasu z Mystery cave? Chcesz tracic punkty? To samo spaulding?

Opublikowano

Jutro rano pogram :) dzisiaj platynowalem Killzone a granie time trialu w CTR kosztuje mnie sporo nerwow :D

Opublikowano

Zaraz sie zabieram za granie :) 

Btw. nigdy nie ukonczylem CTR w 100%.. (fabuła itp. jak najbardziej, ale nie wymasterowałem..) wiecie dlaczego? BO NIE MIAŁEM MEMORKI :(((((((((((( Teraz mi sie przypomniała ta historia.. Szarak włączony po parenaście godzin dziennie i sie łupało.. i na drugi dzień od nowa.. i od nowa... i od nowa...

Opublikowano

Bogacz. MNIE NIE BYŁO STAĆ NA MEMORKE :( (pipi)ać biede.. dobrze, że to minęło XD

Opublikowano

Ponoc mozna na 101% przejsc dlatego jeszcze raz przechodze dingodilem. Ale po rozpoczeciu turnieju i naszych potyczkach tryb adventure jest tak łatwy ze jest zero frady. Co my zrobilismy :(

Opublikowano

Tak wiem, próbowałem też ostatnio.. eh.. no ale jest to przypadłość PRO PLEJERÓW. Nic nie poradzisz. Trzeba z tym żyć.

Opublikowano

No panowie, od jutra zaczynają sie juz wyje.bane trasy :D Jaram sie. Dzis testowałem blizzard bluff, powiem tylko tyle , zaparzcie gar melissy bo ogarnianie tam skrótów popsuje wam nerwy :D

Opublikowano

To fajnie, mam nadzieje ze sie wezmiecie do roboty bo pociąg zwany kabim wam odjeżdża :D

Opublikowano

Dobra zaczynajmy, pierwszy przejazd bez skrótów. Choc akurat tutaj to nie jestem pewien czy skróty cos dają

KqAMH13.jpg

Opublikowano

No ja nie powalczyłem bo nie miałem czasu :) Ale dzisiaj już się biorę za nowe trasy. Blizzard Buff nie lubię, za to Sewer Speedway to jedna z moich ulubionych tras. Kabi, ale już mi odjechałeś, ciężko będzie nadrobić :P

Opublikowano

Wbrew pozorom wcale nie. Dużo sie traci bedac na 3 miejscu. Zakładając ze ty bys wygrał dwie rundy a ja bym był dwa razy 3 co oczywiscie jest prawdopodobne to nadrabiasz aż 8 punktów. Plus dodatkowo za best lapy są dodatkowe. A zostało jeszcze 13 rund takze chłopie o czym ty gadasz zeby sie poddawać ;) Tak tylko to powiedziałem z przekąsem zebyscie sie zmotywowali :P

Opublikowano

Ja się nie poddaję tylko mówię że będzie cięzko :P Widzę jaki poziom prezentujecie z Plamkiem. No rządzicie wykręcając takie czasy :D

Opublikowano

:ohstop:

zaraz odpalam. Btw. na koniec turnieju podliczę łączne czasy wszystkich przejazdów każdemu, zobaczymy w ile kto pokonał wszystkie trasy :)

Opublikowano

Ooo masakra. Rano oglądałem filmik gdzie gość wykręcił 1:56 i jego przejazd to był kosmos a Ty wyskakujesz z takim czasem :D