Skocz do zawartości

FIFA 16 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak sie gra noobki!

• Sprobuj odinstalowac I zainstalowac ponownie tez u mnie byly problemy z aplikacja na Lumi. Z tego co ludzie pisza na forum to problem jest znany wiec napewno to z czasem naprawia, w poprzedniej edycji

• Dla mnie FUT po raz pierwszy od bardzo dawna jest jeszcze lepszy niz sezony (glownie tez przez zmienione trempo w ostatniej aktualizacji). Wkrecilem sie jak pare lat temu i bez meczu w sezonie po pros

Opublikowano

Ocho minusik od Gyvera ! Pewnie nie na recznym, cheatujac i "szukajac sposobów na wykorzystanie błędów w grze aby wygrać."

Nie wiem jak ludzie mogą czerpać z tego fun.

xDDDDD

Gratki, 1 liga to dla mnie nie lada wyzwanie, znow jestem w 3ciej ; /

Opublikowano

dokładnie dlatego easye. po pierwsze że nie na ręcznym, a po drugie zwrócenie się gracza na asystach do innych per 'noobki' wydaje mi się nie na miejscu :)

nie wiem kiedy wy to w końcu zrozumiecie...

Opublikowano

A mi się wydaje nie na miejscu, Twoja wieloletnia krucjata odnośnie manuala. Obrzydziles mi postac mcgyvera totalnie. Kiedys go nawet lubilem, noobie, leszczu, cieniasie. Czy może per "pan"? =]

Opublikowano

nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą :D

Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie. 

Opublikowano

Jak chcesz grac na manualu to wyjdz z domu tam mozesz nawet kontrolowac którą stroną stopy uderzysz piłke a fifa to tylko gierka :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

nie wiem jak może pisać ktoś kto gra na asystach per cieniasie do kogoś kto sam decyduje gdzie poda jak strzeli i z jaką mocą :D

Dla mnie jest to ajkimś absurdem. Wy ludize gracie na asystach konsoli i to ona w głównej mierze decyduje o Waszych poczynaniach na boisku. Gracie w czysty ARCADE...serio nie wiem kiedy to zrozumiecie.

No i co z tego, noobie?

Opublikowano

kurna..to wy jesteście nooby bo wam pomaga konsola podawać i strzelać!!!

ja rozumiem, że was jest wiecej i bedziecie sie bronić ale dobrze wiecie ze to wy jestescie nooby a nie ja...pozdrawiam

Opublikowano

mam pytanko . co dają trenerzy np. +10 speed +10back itp , co dają wiem ale jak ich użyć ? 

Opublikowano
  • Autor

mam pytanko . co dają trenerzy np. +10 speed +10back itp , co dają wiem ale jak ich użyć ? 

Masz ich w druzynie, uzywajac potem kart treningowych, ich bonus zostanie dodany

Opublikowano

kurna..to wy jesteście nooby bo wam pomaga konsola podawać i strzelać!!!

ja rozumiem, że was jest wiecej i bedziecie sie bronić ale dobrze wiecie ze to wy jestescie nooby a nie ja...pozdrawiam

Ile Ty masz lat?

Opublikowano

Ok wrocilem do FUT po raz pierwszy od F13, moze mi ktos przypomniec jaki to byl sposob na wydluzenie graczom kontraktow? Tam trzeba bylo zebrac do squadu jakis odpowiednikow pracownikow?

Opublikowano

Po regularnej grze od premiery, walce na rynku transferowym uzbieralem w zasadzie 2 sklady, ktorych nigdy bym sie nie spodziewal.

Edytowane przez easye

Opublikowano

W(pipi)iaja mnie te mecze gdy wywalam coinsy na granie w drafty, i przegrywam 4:1 z czego 4 gole rywala to po karnych gdzie kazde przewrocenie sie Ronaldo albo Neymara konczylo sie gwizdkiem :/

Opublikowano

no ja draft zostawilem na koniec, jak znudze sie ciaglym zmienianiem skladow...

Opublikowano

Nie wiem co zle robie, od wczorajszego fut draft o ktorym tu napisalem rozegralem z 20 meczy, mniejsza z wynikami ale wszystko oki, wiec postanowilem sobie ze sie odegram w drafcie za wczoraj i co? Znow wtopilem 1:2 po dwoch golach straconych po karnych. Chce mi sie smiac bo za 30k wladowane to jakiegos fajnego albo dwoch fajnych zawodnikow do teamu bym sobie wrzucil :/

Opublikowano

no grasz drafta, zanim zlozysz sklad xD

Ja w koncu znalazlem swoja mantre - 2 sklady idealne ! Nawet jak przegrywam to sie 5 razy mniej denerwuje. 

galacticos.jpg

Krychowiak niszczy kazdy atak, Lacazzete ma juz 2 razy wiecej strzelonych bramek niz rozegral meczy, do boskiej technicznie pomocy idealnie wywazona obrona !

(dazymy do zakupu Ibry !)

A.jpg

Tu od poczatku wszystko sie zgralo, nie przewiduje zadnych zmian, poza ewentualna wymiana zawodnikow na ich karty IF (no - moze kiedys Pogba!).

Tevez co prawda biega roznie, ale i tak jest wiekszym dzikiem niz kazdy napastnik w A.

Palacio to jak dla mnie jeden z najlepszych budzetowych napastnikow jakimi w tej edycji gralem! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

MI dzisiaj FUT tak zniszczyl psychike, ze wracam do sezonow, a wszytskie coiny ida na sprzedaz.

z 600-700 wyjdzie - zyciowka w Ultimate Team. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

To pochwal sie co sie od(pipi)alo? Bo poki co ja tylko sie wyleczyłem z draftow

Opublikowano

czlowiek po prostu jest nikim w FIFE i nie radzi sobie z handicapami xD

Chce wrocic do normalnych sezonow.

Drafta tez na koniec 4 razy sprobowalem - 2 razy przed fialem i raz final prze(pipi)alem - nagrody swietne !

Pol godziny musialbym nazwiska zawdonikow googlowac, by sie dowiedziec kto to...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ta najlepsze jest pierwsze podanie po rozpoczeciu gry ze srodka jak stracisz bramke, zawodnik jest w stanie przejsc cala druzyne i jeszcze strzelic gola, najszybsze zolte kartki dla mnie to sa.