Czezare 1 448 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Kiedy wreszcie pojawią się Gaideny i Catherine?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Działa tylko z pierwszej płyty. Szkoda. Jak coś to w ściągniętej wersji LO jest do wyboru japoński dubbing z angielskimi podpisami. Nie przypominam sobie bym miał taką opcję jak grałem na 360tce. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na 360 jest 5 języków do wyboru jako Voice Language - w tym japoński. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No to chyba mnie po prostu pamięć zawodzi. Tak czy inaczej pograłem chwilkę po dżapańsku i chyba wrócę do anglika bo z tego co pamiętam był bardzo dobry. No i lip sync jest pod angielskie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 fuuuuuuuuuuck musze znalźć gdzies lost odyssey. Wolałbym cyfre no ale jak trzeba to pudełka poszukam. Chętnie zagram jeszcze raz w ta zacną gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Kolejna świetna konwersja w BC. LO na Xone chodzi bez tearingu, a w problematycznych momentach gdzie były największe spadki na X360 na Xone potrafi chodzić lepiej o 10 do 15 fps. Do tego loadingi są dużo szybsze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Genialna wiadomość z tym Lost Odyssey, nie dość, że brak żonglowania płytami to jeszcze lepiej chodzi, jak tu nie kochać MSu Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Można gdzieś przeglądać sejwy z chmury jakie miałem na X360? Konsola już jakiś czas temu poszła do żyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Lost odyssey kupione. Przypomnę sobie ten tytuł w przyszłości. Dziękuję ms Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Kurde fajnie wygląda to Lost Odyssey. Chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Jak to dobrze, że nie sprzedałem mojego LO Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Teraz mam w co grac ale niedlugo skusze sie ponownie na LO. Swietna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
TrueGrand 14 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jest jakaś lista gier które mogą trafić na listę wstecznej kompatybilności? Ktoś coś słyszał o tenisie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Nie ma takiej listy. Wszystko wchodzi z zaskoku. Nope... Edytowane 5 Października 2016 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Na takiej liście jest skate 3 i bioshocki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W sklepiku na Xone jest specjalna zakładka z grami we wstecznej, więc wystarczy wejść do sklepiku i zobaczyć jakie gry są dostępne. Nie dziękujcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Tylko użytkownikowi TrueGrand chodziło o listę przyszłych/planowanych tytułów we wstecznej kompatybilności, a od dłuższego czasu Microsoft nie udziela takich informacji. Czasami jedynie Spencer albo któryś z deweloperów danego studia wrzuca niewiążące sugestie na Twitterze. Edytowane 5 Października 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Z tymi sugestiami to bym uważał Rok temu zapowiadali Burnout Paradise, kupiłem praktycznie z miejsca. Mamy prawie 2017 rok, a gry we wstecznej nie widać Edytowane 5 Października 2016 przez grykom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dlatego już nie podają informacji o grach nad jakimi pracują. Widać, że teraz cedzą każdą pozycję aby jak najlepiej chodziła, a jak z jakąś jest większy problem, bo to jednak emulacja, to pewnie rezygnują. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekLDZx 0 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Mam jedno pytanko. Przymierzam się do kupna COD Black Opsa. Czy ludzie grają jeszcze w ten tytuł po sieci i nie ma problemu ze znalezieniem meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam. Mam jedno pytanko. Przymierzam się do kupna COD Black Opsa. Czy ludzie grają jeszcze w ten tytuł po sieci i nie ma problemu ze znalezieniem meczu? Ostatnio grałem i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Inni gracze donoszą, że po tej aktualizacji framerate w Reach jest już na akceptowalnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 jest dużo lepiej, gra chodzi płynniej niż na 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Gdy zapowiedziano BC nikt nie przypuszczał, że po roku emulator będzie tak dopracowany, że gry będą chodzić lepiej niż na X360. Ciekawe czy kiedyś ujawnią jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi