Skocz do zawartości

One Punch Man

Featured Replies

Opublikowano

Moze tez zaczne nadrabiac mange. Ostatnio jak czytalem to jeszcze Garou byl. 

I ktora mange czytacie, oryginal czy ta z lepsza kreska?

• Odpowiedzi 308
  • Wyświetleń 82,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Drugi sezon anime w przyszłym roku  http://pl.ign.com/one-punch-man/7493/news/2-sezon-anime-one-punch-man-powstanie-w-2017-roku

• Nigdy nie oglądałeś Dragon Balla?    

• skoro w bajce sie wszystko powtarza to dyskusja tez sie powtarza, nie da sie teog uniknac

Opublikowano

Widzę, że w mandze to taka trochę My Hero Academia w wersji +18. :kaz:

Opublikowano
3 godziny temu, Killabien napisał:

I ktora mange czytacie, oryginal czy ta z lepsza kreska?

masz na myśli komiks internetowy autorstwa ONE?

Opublikowano

Osobiście wolę ładniej niż szybciej, więc Murata.

Opublikowano

Chodzi mi o ONE. Kiedys czytalem i mimo ze oczy bola to ciekawie sie czytalo.  Murata za wolno rysowal.

Opublikowano

no komiks ONE wygląda jakby go rysowało 7-letnie dziecko więc nie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No i mamy pierwszy trailer 2 sezonu. W KOŃCU :shotgun:

No widać, że to już nie Madhouse, ale zobaczymy...

Edytowane przez sprite

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Manga trzyma poziom cały czas, jak się będą wiernie trzymać nadal, to będzie git.

Opublikowano
  • Autor

Wiem, co to za różnica, jeśli będą się trzymać mangi? Chyba, że o kwestie techniczne się martwisz.

Pierwszy sezon animacja na wysokim poziomie, ale to manga przeniesiona żywcem na mały ekran.

Opublikowano

Oczywiście, że o kreskę i animację się martwię. Kwestie techniczne są wizytówką tej serii. Pierwszy sezon robił Madhouse, który jest najlepszym studiem obecnie, więc nic dziwnego że była kosa. Teraz już na trailerze widać, że jest inaczej. Jednakże nie tracę do końca nadziei, bo za 2 sezon wzięło się studio J.C.Staff, które zrobiło świetne Shokugeki no Souma.

Opublikowano
14 godzin temu, sprite napisał:

9 kwietnia

Proszę, niech to będzie dobre...

W moje urodziny, więc musi być dobre. Pierwszy sezon obejrzałem dopiero w tym roku i bardzo mi się podobał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer - trudno ocenić z tych krótkich fragmentów, ale takiej jakości animacji jak od Madhouse to na pewno nie będzie. : /

Opublikowano

Ja pierdole, jak to słabo wygląda. Animacja jak w jakimś fanmade animcu. 4 lata czekania, hajpu i takie coś :frog:

Opublikowano

Ja tam dałem sobie spokój z czekaniem na anime bo manga jest już tak daleko w przód i Saitama w dodatku zszedł na drugi plan.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
12 godzin temu, sprite napisał:

Pierwszy ep 2 sezonu już do obejrzenia.

Gdzie mozna dorwac?

Opublikowano

No i nowy odcinek taki o. Da się obejrzeć, ale nie ma zachwytu. Klasyczny humor z OPM zachowany, jest beka, ale animacja niestety kilka klas niżej niż w 1 sezonie :/  Walka

Genosa z tym robotem
mocno mehhhh. No i ta ciągle przeskakująca kamera jak w Shokugeki no Souma, zupełnie tu nie pasuje i wyrywa z immersji. OST też cieniutko. 

Fajny za to easter egg był

86001afb6c.png

Opublikowano

Potężny zawód. Łudziłem się, że JCStaff da jakoś radę, ale momentami wygląda to po prostu żenująco. Więcej ruchów kamery niż faktycznej animacji postaci, Genos wyglądający jak projekt jakiegoś początkującego designera podczas rozmowy z profesorkiem (nawet cyborgowej części ryja mu nie zanimowali)... no nie jest dobrze. Przynajmniej humor jest ten sam. 

Opublikowano

Pomijajac downgorad dalej swietnie sie to oglada, takze nie ma tragedii. Obawialem sie wiekszej lipy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 odcinek na propsie, pierwsza walka nawet fajnie animowana i piekna koncowka odcinka OPM style xD