Vexilium 425 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ciekawostka: niektórzy posiadacze cyfrowych kopii mają już możliwość preloadu, podobno gra waży 46 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Chciałem dziś zrobić preorder na wersje cyfrową, ale nie widzę gry w sklepie na konsoli. Ktoś ma podobny problem? EDIT: Dobra już jest, przez chwile nie była tylko widoczna. Tak wygląda edytor tablic Edytowane 1 Września 2016 przez marcin33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Czuję nosem pokłady beki z tymi tablicami Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Stacje radiowe, ciekawe czy Groove będzie działać w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 O epitaph, ale szkoda, że nie ma już innovative lesiure radio ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Gdzie najtaniej można zrobić preordera ? Zawsze najlepsza ofertę miał empik i tam kupowałem od nich gierki za 220zł na premiere, ale teraz patrzę i za Horizona 3 chcą 249, a to troszkę sporo. Wiem, że sklep MS ma promocję z tym rabatem 45zł z tym, że ja nie wiem czy do końca roku kupię coś jeszcze u nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Póki co najtaniej jest chyba na karen.pl - 214,83 zł + darmowy odbiór w salonach Komputronik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ja kupiłem standardową edycję cyfrowo wykorzystując zdrapkę o wartości 200 złotych kupioną z allegro za 186 zł, resztę pobrało mi z paypal. W rezultacie zapłaciłem 225 złotych za grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Ktos sie orientuje czy gra bedzie miala z Pecetami pelny crossplay ? Gdzie najtaniej można zrobić preordera ? Zawsze najlepsza ofertę miał empik i tam kupowałem od nich gierki za 220zł na premiere, ale teraz patrzę i za Horizona 3 chcą 249, a to troszkę sporo. Wiem, że sklep MS ma promocję z tym rabatem 45zł z tym, że ja nie wiem czy do końca roku kupię coś jeszcze u nich Mi został 1 kod na -45 zł, pierwszeństwo ma Bluber - jak chlop nie zdecyduje sie brac na premiere to moge oddac, jak kupisz oddasz mi swoj... Edytowane 4 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Trochę informacji o tuningu It was important to us and Playground that, not only would we come up with a diverse car list of over 350 cars, but that we add more visual customization options for as many of them as we could. We added new visual upgrade parts for close to 100 cars, broadly grouped into these themes:- Wide Body Kits, mainly those by Rocket Bunny/Pandem and Liberty Walk, but also some vintage flared bolt-on fenders. Total number of cars is somewhere between 20-25- Rally and Offroad: things like light clusters, mudflaps, roof vents, bull-bars, 'roo bars, winches, etc. - these were added to a pretty large number of cars and trucks, somewhere between 45-50.- Visible blowers: a lot of classic muscle cars now have a new hood option which includes a visible supercharger - somewhere around 20 cars.- Roof Racks: not as many cars as the above got special roof racks, but there are some pretty unique roof racks that have been added, and a few unexpected surprises in store.You can install these parts individually as usual, or use the new "upgrade presets" option to apply a complete upgrade package that also comes with additional performance and handling tuning by Playground's car handling gurus. The CARS tab in the menu now has an "upgrade heroes" tile that lets you browse cars which have the new upgrade presets available. You can also tinker with your car as usual after you install a preset upgrade package, changing performance parts, bumpers, wings, etc. if that car has multiple options."Upgrade Heroes" covers about half of the cars that have new parts added - there are still a lot cars with new visual upgrade options that didn't get equipped with a preset package. My favorite of these is the '75 Ford Bronco (SPOILER ALERT!........................................................................................you can now remove the roof!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki za cynk z Karen, pre-order pójdzie na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ciekawi mnie czy w dniu premiery wszystko będzie śmigało tip top, czy będą jakieś bugi, albo serwery nie będą dawały rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Póki co najtaniej jest chyba na karen.pl - 214,83 zł + darmowy odbiór w salonach Komputronik. Zamawial juz ktoś, coś z tego sklepu + odbiór w salonie komputronik? Odbiór w dniu premiery czy raczej odpuścić? Akurat w dniu premiery mam wolny dzień i z chęcią bym go wykorzystał na granie w nowa forze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jak się Tobie spieszy na dzień premiery, to raczej ich odpuść. Towar na pewno będzie dostępny w poznańskiej centrali, a pozostałe salony to raczej chybił-trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Halo 5 mieli w salonach 4 dni przed premierą, więc zaryzykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 http://allegro.pl/gra-xbox-one-forza-horizon-3-preorder-i6472280573.html Chyba najtaniej w necie. Ktoś u nich brał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 jako że premiera tuż tuż to bardzo bym prosił żeby nie zaśmiecać tematu postami gdzie taniej, gdzie lepiej itd. od zakupów jest chociażby ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/104420-premiera-xbox-one-preordery-i-og%C3%B3lna-szajba/page-48?do=findComment&comment=3265877 tutaj gadamy tylko o samej grze :łapka: Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 jako że premiera tuż tuż to bardzo bym prosił żeby nie zaśmiecać tematu postami gdzie taniej, gdzie lepiej itd. od zakupów jest chociażby ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/104420-premiera-xbox-one-preordery-i-og%C3%B3lna-szajba/page-48?do=findComment&comment=3265877 tutaj gadamy tylko o samej grze :łapka: No temat nie ruszany od listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 to zmień to. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 jusz Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 brawo Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 12 września mija embargo na materiały z pokazów dla dziennikarzy, na razie wyciekło tylko tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Słodki jezusku, jakie to jest D O B R E taki detal, ze radio przestaje grac jak sie jest w jaskini myslalem ze takie dbanie o detale to tylko u R* Edytowane 6 Września 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi