Opublikowano 24 grudnia 20159 l A co tam się wyprawia pod tym sklepem OD i DO? A pierwszy teledysk, oglądam, wszystko super do momentu kiedy koleś nie zaczął śpiewać. Ten drugi brmzi bardzo zagranicznie, ale i tak beka.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l lubie i szanuje nawet, ale tylko za kilka utworow /pie.rdolic numetal
Opublikowano 24 grudnia 20159 l oj wiem Bartus, ale przypalow z Polskiej sceny nie znam, bo po prostu gu.wna nawet nie zapuszczam dla sprawdzenia czy serio gu.wno <OK>
Opublikowano 24 grudnia 20159 l W sumie to nie do końca nu-metal mają sporo groove, ale niech będzie. Spoko kapelka z Polski, muszę poodświeżać:
Opublikowano 24 grudnia 20159 l masorz też nie trafiłeś z ideą tematu, chodziło mi raczej o przypały takie jakie wrzuciłem
Opublikowano 24 grudnia 20159 l No wiem, ale ja czasem działam na przekór Coś chujowego też dam na bank. Kurde, to też niezłe:
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Te tępe pajace z Nekromer trochę się spóźnili, bo moda na mieszanie pseudo defkoru z dubstepowymi podkładami oraz hiphop guwnoprzejściami zaczęła się w USA jakieś 5 lat temu. Typowy znak czasów.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Masorz dobre (pipi) wrzuca, propsuje jak zwykle. Ametrie to kiedys na okraglo sluchalem <3 Ode mnie
Opublikowano 24 grudnia 20159 l to autystyczny rap metal No czyli nu metal lel no tak średnio wszystko (pipi)ło się pod koniec lat 90' gdy sukces odniosło Limp Bizkit Edytowane 24 grudnia 20159 l przez nobody
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Dla mnie numetal do posłuchania to tylko CC Wracając do "tematu" proszę: Edytowane 25 grudnia 20159 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 25 grudnia 20159 l No to jedziemy dalej, kiedyś mi się bardzo podobał ten album, w sumie to mogę słuchać teraz bez obrzydzenia: I najlepszy kawałek: :rose:
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Te tępe pajace z Nekromer trochę się spóźnili, bo moda na mieszanie pseudo defkoru z dubstepowymi podkładami chciales powiedziec power speedmetal z drumandbassem chyba. gdzie tu (pipi)a dubstep?