Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Steamgifts - forumkowa grupa

Featured Replies

Opublikowano

calak na ps4, widze ze jest 5 osob juz to odpuszczam. Genialny soundtrack, ale sama gra podobala mi sie mniej niz Bastion.

• Odpowiedzi 865
  • Wyświetleń 87,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.steamgifts.com/giveaway/cvEQQ/wolfenstein-the-new-order   ZAPRASZAM

• Ale dzis wygralem gierke na Steamgifts od lvl 4+...takie rzeczy tylko na PC Master Race. Lepiej dam w spojler bo ludzie zawalu dostana      

• Cave Story + Limbo Anomaly 2 Bastion Sid Meier's Civilization III Complete Resident Evil 4 Samorost 2   Zapisy do czwartku.

Opublikowano

niby chce sie zeby bylo 5 osob by rozdajacy dostal jakis tam lvl (jesli mu na tym zalezy a nie uzywa tych steamgifts zamiast wrzucac na forum bo wygodniej i nie zgarnia random)

ale z drugiej strony sie nie chce zeby ci sztucznie zapychajacy do piatki wygrali z kims komu autentycznie zalezy na grze

ciezka sprawa panowie (tylko jesli zalezy na tym levelowaniu)

Opublikowano

W sumie to chciałem kupić gierkę rayosowi, ale stwierdziłem ze wrzucę na próbę do grupy.

Opublikowano
  • Autor

Jak komus bardzo bardzo zalezy na danej grze i nie jest to jakas cebula ktora pisze tak o kazdym tytule to nie widze powodu dla ktorego zamiast GA dac tej osobie poprostu klucz, tak jak robimy to w wymianach.

Opublikowano

W sumie to chciałem kupić gierkę rayosowi, ale stwierdziłem ze wrzucę na próbę do grupy.

:whyyy:

Opublikowano

niby chce sie zeby bylo 5 osob by rozdajacy dostal jakis tam lvl (jesli mu na tym zalezy a nie uzywa tych steamgifts zamiast wrzucac na forum bo wygodniej i nie zgarnia random)

ale z drugiej strony sie nie chce zeby ci sztucznie zapychajacy do piatki wygrali z kims komu autentycznie zalezy na grze

ciezka sprawa panowie (tylko jesli zalezy na tym levelowaniu)

No w sumie racja, osobiście naszą grupę bardziej jako zabawę traktuję i do niektórych gier dałem giveaway aby dobić do piątki. No ale w Transistors jest już 7 osób, więc wycofałem swojego, bo okazało się, że można :), a gierkę i tak mam na ps4.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Tez cos tam (marnego) wrzucilem. Na swoja obrone mam tylko to, ze giereczki dropia karty. :Coolface:

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Wygrałem pierwszego Wieśka od Paliodora, szkoda tylko, że ci jednej osoby zabrakło żeby zebrać punkty :|

Po nowym roku coś wrzucę tylko powiedzcie mi, gift się sam jakoś automatycznie przesyła po zakończeniu giveawaya czy muszę śledzić co komu wysłać?

No i przydało by się jeszcze trochę osób do grupy żeby na każdego giveawaya zapisywało się minimum 5 osób.

Opublikowano

musisz wysłać kod jeszcze po zakonczeniu giveawayu

Opublikowano

Można kod wpisać w okienko i wtedy już system sam powinien wysłać. 

Opublikowano

Wygrałem pierwszego Wieśka od Paliodora, szkoda tylko, że ci jednej osoby zabrakło żeby zebrać punkty :|

Po nowym roku coś wrzucę tylko powiedzcie mi, gift się sam jakoś automatycznie przesyła po zakończeniu giveawaya czy muszę śledzić co komu wysłać?

No i przydało by się jeszcze trochę osób do grupy żeby na każdego giveawaya zapisywało się minimum 5 osób.

Można kod wpisać w okienko i wtedy już system sam powinien wysłać. 

trzeba jeszcze potwierdzić, że chcesz wysłać ten konkretny kod 

Opublikowano

Wysłałem gierkę przez Steama. Level nie wpadł ale ważne,że zabawa i pewien dreszczyk emocji jest przy tym losowaniu zwycięscy :)

Opublikowano

@Rayos

Jak robiłem givewaya to po zakończeniu pokazywało w opcjach "Received" więc chyba nic więcej nie trzeba robić. :dunno:

Niech wygrany się odezwie czy doszedł ten kod czy nie. 

Opublikowano

@Rayos

Jak robiłem givewaya to po zakończeniu pokazywało w opcjach "Received" więc chyba nic więcej nie trzeba robić. :dunno:

Niech wygrany się odezwie czy doszedł ten kod czy nie. 

no ja moje oba kody musiałem potwierdzić :dunno:

Opublikowano

Received znaczy, że dostał. Ale i tak trzeba potwierdzić.

Pozdrawiam, Mr. Cebula

Opublikowano

Ja swoje wyśle jutro wieczorem jakby co bo będę spal na(pipi)any xD ale regulamin daje tydzień na wysyłkę jakby co :P

Opublikowano

Wpadły dwie nagrody, dzięki, mam nadzieję, że Wam EXP też ;) 

Opublikowano

Wygrałem FORCED :banderas:

Dzięki Widget!

A mi się wreszcie skończyły dwa giveawaye, więc mogę zacząć kolejny. Zapraszam do zgłaszania się po Kingdom :newell:

Opublikowano

Tylko na mój EUIV Wealth of Nations nie może się zgłosić więcej osób, chyba powinienem był zrobić po prostu giveaway EUIV ;/. Teraz już za późno I guess.