Opublikowano 19 lutego 20169 l propsowanie grubsona na forumku psx extreme do czego jeszcze ku.rwa doprowadzicie ? wypie.rdalac z tego dzialu, raz
Opublikowano 19 lutego 20169 l Grubson chujowy? No chyba nie w tym tracku, niech jakiś znawca się dojebie. xD https://www.youtube.com/watch?v=bH5Er0hLeuk
Opublikowano 20 lutego 20169 l Pokój jest w nas, pokój jest w nas, spokoju nie ma juz w nas, originaaaaaaal ajajajajajajajaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj
Opublikowano 20 lutego 20169 l Wujek, wiemy że lubisz ch.ujowe rzeczy, nie musisz tego udowadniać na każdym kroku
Opublikowano 20 lutego 20169 l Ale kogo twoja egzystencja i zdanie obchodzi a tym bardziej słabe podjazdy? Wracaj na Bronx czarnuchu. Słucham, co mi się podoba i chuj do tego hejterom. :potter:
Opublikowano 20 lutego 20169 l JJ, jak każdego kto Ci mówi jak jest będziesz obrażał, to zapewniam że na twoje party przyjedzie tylko yano i lucjany.
Opublikowano 20 lutego 20169 l Trzeba tu jakiś topic dla moich wiernych suk - hejterów założyć. Pan warzywo, Robert od donic i pozer z bronxu 44, może jakiś mod ich pojazdy do nowego topicu przenieść? No i brzydal z wysokim stanem czoła jeszcze jest. Psują te osobniki zawsze topici gdzie się wypowiadam swoimi kretyńskimi docinkami. Dziękuję.
Opublikowano 21 lutego 20169 l Jak tylko zobaczyłem temat 'Kaliber 44' już wiedziałem, że to się tak skończy XD
Opublikowano 21 lutego 20169 l Grubsą to ten co grał saport przed tech n9nem, ale gó.wno obesrane i nie zwracałem uwagi
Opublikowano 13 marca 20169 l Rewelecyjna plyta, gardzę polskim hip hopem ale panowie dorośli w pięknym stylu.