Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

Opublikowano

nie radze sie tym jednak sugerowac, bo wondertrade to doslownie loteria ;) 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 137,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

Czy mija dużo czasu od początku gry do wyboru startera a potem możliwości sejwa i wymiany stworkami?

Mam możliwość dzięki dwóm 3DSom i dwóm egzemplarzom gry zdobyć wszystkie startery ale jak mam za każdym razem przechodzić 2h tutoriala to spasuje :P

Opublikowano

Starter dostajesz po jakiejś pół godzinie, rotoma dostajesz jakis czas pozniej, wiec jak chcesz w taki sposob to robic, to musisz grac te 1.5-2h ;) 

Opublikowano

Ja mam jednego Littena na zbyciu, he he. 

Opublikowano

@Rozi, już mam:)

Dzięki panowie za wszystkie rady. Pobawiłem się trochę tym Wonder Trejdem i trafiłem Popplio. Później wstawiłem pikacza w depozyt i dostałem Littena. Także jestem usatysfakcjonowany. Jedna wada wymiany pokami jest taka, że niemożna zmienić imion nadawanych przez trenerów, którzy nam te poki oferuje, że to niby z szacunku. I ok, jeśli nazwa jest fajna. Ale jak mamy kszaki lub inne bluźnierstwa w nazwie poka - hmmm. Trochę, to jednak bez sensu, bo każdy powinien mieć wybór czy chce zostawić imię nadane przez innego trenera czy wywalić je w pizdu.

EDI:

Litten mi ewoluował i nazwa się zmieniła na taką jaką nadali producenci. Także fajnie. Teraz mogę nazwać poka po swojemu :) 

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Ktoś już miał przyjemność dojśc do Battle Tree i skopania dupska Blue/Red? Ja chyba dziś w końcu wybiorę się w tamte rejony, więc zobaczymy jak mi pójdzie :obama: 

Opublikowano

Yep, za pierwszym razem Blue mnie pocisnął, bo nie uleczyłem Poksów (nie spodziewałem się tam tego frajera). Z uleczonymi już spoko, chociaż levele miał kosmiczne. 

Opublikowano

no nie powiem, dosc wymagajaca droga do battle tree + nieposiadznka tam czekajaca dala sie we znaki. Calkiem solidna end-game'owa lokacja z mnostwem trawek i pokemonow do zlapania na wysokim poziomie. 

Wczoraj po raz pirewsyz ever zagralem z kims online w pokemony :obama: wiadomo, ze czlowiek zachowuje sie mniej przewidywalnie od AI i gralo sie fajnie (wygralem 6:0, tzn nadal mialem full team), jednak na dluzsza mete to zabawa nie dla mnie, bo tury trwaja niemilosiernie dlugo :( 

Opublikowano

Czy złapanie Miniora i Belduma to jest jakiś umyślny żart twórców? :(

Opublikowano

ale chodzi Ci o catch rate? mi na belduma poszlo sporo balli, ale w koncu wpadl, ze spotkaniem go nie mialem zadnego problemu 

Opublikowano

Tak, właśnie o catch rate mi chodzi. Wyrzuciłem wszystkie Dusk Balle, chyba z 15 Ultra Balli i nic. Będzie się dało kupować inne Pokeballe w sklepach, czy tylko te podstawowe?

Opublikowano

oczywiście, że się da, wraz ze zdobywaniem kolejnych z-crystali po trialach w sklepach odblokowujesz nowe itemy :) Plus, niektóre itemy możesz kupować tylko w konkretnych sklepach. Np dusk balle kupisz w PC przy route 8 

Opublikowano

Jestem przed elektrycznym trialem, da się kupić już Quick Balle gdzieś?

Opublikowano

Tak, tam gdzie dusk balle - PC na route 8 ;) route 8 na 2 wyspie jest

Opublikowano

Jezu jak to wciąga. Cały weekend przegrałem, efekt?

NzRoKE2.jpg

:obama:

Szkoda że zbanowany w battle tree :<

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Ooo, nieźle musiałeś te Zygardy zbierać, mi póki co na pieska wystarczyło. 

Wspaniała gra, ponad 65 godzin już mam, teraz będę na ostatnią wyspę się wybierał, a tu pewnie jeszcze raz tyle grania. Rozwijam każdego Pokemona; lodowy Sandshrew jest sztywniutki. 

I w ogóle dostałem w Wonder Trade Ultra Beasta xddd 

Opublikowano

a ja zostawiłem po pijaku w piątek gemboja u kolegi na chacie i dopiero jutro wracam do grania :(

aż mnie swędzi

Opublikowano

ja dziś na streetpassach pogralem w poksy, powymienialem sie troche ze znajomymi i jest sztywniutko :cool: post game prawie skonczony, latam po mapie i lapie pozostale pokemony, cudowna gra :banderas: 

Opublikowano

65h i do ostatniej wyspy nie dotarł xd zgubiles sie gdzies?

Opublikowano

Rozi się C I E S Z Y tą grą i łapie wszystko co się da i na bieżąco trenuje swoje Pokemony. To prawdziwy koneser i hrabia gamingu potrafiący czerpać niewyczerpaną przyjemność z tego co robi. Rozi to (pipi)a? Nope, Rozi to prawdziwy G R A C Z :banderas:

Opublikowano

Ahhhhhhh, Rayos, aż mi rumieńce wyszły na licu :3

Ale to fakt, staram się ewoluować Poki na bieżąco, a nie tak że idę z jednym teamem koksów.

Opublikowano

Jakby kto miał Moon i złapał własne UB, to prosiłbym o kontakt :ogor: