Dobos 83 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Conquest obniżył hurtową cenę gry dzięki czemu jest do dostania nawet poniżej 150zł http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=7339 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dobra wiadomosc. Cale szczescie konsoleigry z automatu zmienili mi cene preordera na nizsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Nintendo trochę nie wyszła opcja pre-loadu: wczoraj po internecie rozniosła się wieść, że kto ściągnął w ten sposób grę, mógł od razu zacząć grać. Także offline. Ale tylko w USA. Podobno gra "nie jest taka zła". Wielkiego szału jednak też wśród grających nie wywołała. Edytowane 29 Września 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Przeszła mi zajawka na ten tytuł - wygląda ślicznie, ale to tyle co mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Poszedł preorder w ciemno. Ogralem wszystkie papierowe mariany i te niepapierowe (wyjątek mario rpg ze snesa) i mam nadzieję, że będzie lepsze od ostatnich dwoch odsłon na 3ds'a (sticker star nudził, paper jam również). Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie grałeś w tego na snesa? To kupuj koniecznie, bo to do dzisiaj świetny szpil,a 32 zł w VC to nie majątek Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No właśnie zapomnialem o tym, że jest to na wii u w vc, zamiast mariana kupilem casltevanie z gba Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No właśnie zapomnialem o tym, że jest to na wii u w vc, zamiast mariana kupilem casltevanie z gba Zamiast jeden zayebistej gry kupiłeś trzy zaybiste, całkiem dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 A ja ostatnio nabrałem chcicy na ten szpil i już nie mogę się doczekać aż wsiąknę w ten papierowy świat co by go podreperować za pomocą farby Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Edytowane 5 Października 2016 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Recke sobie odsłuchałem, nie oglądając, i z tego co usłyszałem, jest dobrze. Na Weekend przy dobrym piwku, będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Co jest kurna, nikt nie gra, przez wiatry nie dotarło na czas, czy co. Kurna, gra wciąga jak dobre bagno i jest znakomitym antidotum na jesienną deprechę. Na liczniku mam nabite już ponad 10 godzin i właśnie wtopiłem z Mortonem. Zlekceważyłem skubańca nie dobierając odpowiednich ataków i poległem jak łoś. Ale nic to. Zaraz wracam co by tego byczka załatwić i zdobyć wielką gwiazdeczkę -- Tomek na łamach PPE dał 8/10 za całokształt. Ja natomiast, po tych dotychczasowych - można powiedzieć początkowych, dziesięciu godzinach świetnej relaksującej zabawy, dałbym jak na razie 9/10. Grę bardzo polecam. Edytowane 9 Października 2016 przez kazuyoshi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Rayos dał 8/10. Ja natomiast, po tych dziesięciu godzinach świetnej relaksującej zabawy, dałbym jak na razie 9/10. Grę bardzo polecam. przecież to nie ja recenzowałem Color Splasha Edytowane 9 Października 2016 przez Rayos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Rzeczywiście lol, zaraz naprawie swoją pomyłkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Spoko, ja miałem recenzować, ale z braku czasu musiałem oddać komuś innemu zaszczyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Gra wyśmienita, jak kazdy papierowy marian no ale te proste walki, pozniej juz są tak nudne, ze omijam potyczki szerokim łukiem. Zazwyczaj przeciwnik nie zdązy nawet zaatakowac. Powinni coś z tym zrobić, nie mam pojęcia co ale walki są drętwe po ok 15 godzinach grania Edytowane 9 Października 2016 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Czy w tą grę można grać tylko na padlecie bez patrzenia na TV? Chciałbym sobie kupić do grywania przed snem w łóżku ale nie chce się wkopać jak z Tokyo Mirage gdzie o dziwo nie dali trybu off-tv play Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Można Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Czy w tą grę można grać tylko na padlecie bez patrzenia na TV? Chciałbym sobie kupić do grywania przed snem w łóżku ale nie chce się wkopać jak z Tokyo Mirage gdzie o dziwo nie dali trybu off-tv play I moim zdaniem nawet lepiej się tak gra, bo nie trzeba się patrzyć jak osioł to na padleta, to na TV. Zwłaszcza przy walkach i wybieraniu kart wku.wia to niemiłosiernie. Samą grę już rozpykałem i za całość daje 85/10. Prawie wszyscy narzekają na system walk i coś w tym narzekaniu rzeczywiście jest. Wertowanie kartami i ogólne zdebilenie systemu bitewnego jest odczuwalne na kilometr. Natomiast jeśli pominąć nienajlepszy system bitewny. Paper Mario Color Splash to świetna przygoda, którą naprawdę przyjemnie się odkrywa krok po kroku. Edytowane 10 Listopada 2016 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi