Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Preacher - 2016 - Sam Catlin - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 14,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają.

• moze po prostu wpisz cbr viewer  i  wybierz najlepszy  z google play zamiast strzepic jezora.   A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap  w k

• Comic Rack najlepszy moim zdaniem.   Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headh

Opublikowano

Problem jest taki, że ten sezon ma 13 odcinków. I od razu przez to mamy rozwadnianie wątków i sztuczne przedłużanie. 8-10 epizodów by spokojnie wystarczyło.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sezon nabiera rumieńców i chyba nigdy w żadnym serialu, nawet w South Park, nikt tak nie cisnął z motywu mesjasza. Pomimo powolnie prowadzonej akcji i dłużyzn w postaci motywu Tulip podoba mi się coraz bardziej i... Ma swój klimat i szlif. Podobnie jak komiks ma charakter tylko nie wali w pysk tak często i szybko. Czekam co będzie dalej - 10 odcinek tego sezonu to dla mnie hit sezonu. :D

Upośledzony syn Jezusa to mocny motyw. Kiedyś obrońcy Chrześcijaństwa by oszaleli ze złości. Podoba mi się Cassidy i jego syn - będzie powodował coraz więcej kolizji i szykuje się konfrontacja. W serialu pojawia się papież i w ogóle kościół katolicki. Robi mi to coraz bardziej i mam nadzieję na więcej i mocniej. :twisted:

Edytowane przez wuJJek

Opublikowano

Ogląda się całkiem nieźle, a wprowadzenie Herr Stara bardzo dobrze zrobione.

Tylko wygląda na to, że co sezon będą siedzieć na mieszkaniu w jakimś mieście.

Featherstone <3

W tym sezonie faktycznie zbliżyli się do komiksów.

A propos komiksów, to mnie jeszcze został ostatni tom i potem jak żyć :beksa:

Opublikowano

Sezon nabiera rumieńców i chyba nigdy w żadnym serialu, nawet w South Park, nikt tak nie cisnął z motywu mesjasza. Pomimo powolnie prowadzonej akcji i dłużyzn w postaci motywu Tulip podoba mi się coraz bardziej i... Ma swój klimat i szlif. Podobnie jak komiks ma charakter tylko nie wali w pysk tak często i szybko. Czekam co będzie dalej - 10 odcinek tego sezonu to dla mnie hit sezonu. :D

Upośledzony syn Jezusa to mocny motyw. Kiedyś obrońcy Chrześcijaństwa by oszaleli ze złości. Podoba mi się Cassidy i jego syn - będzie powodował coraz więcej kolizji i szykuje się konfrontacja. W serialu pojawia się papież i w ogóle kościół katolicki. Robi mi to coraz bardziej i mam nadzieję na więcej i mocniej. :twisted:

niby tak ale szkoda że

cała akcja we francji została streszczona tylko do migawki z retardJesusem a gdzie wszechojciec, psychol z mafii rozwalający cassidy'iego, rozpier.dol ze Świętym, Anioł ehh

wyruchanie Starra mogło być bardziej przekonywujące

widać że unikają takich scen ze wzglądu na budżet

syn cassidy'iego to najchu.jowszy motyw w tym sezonie

jeszcze trzy odcinki, liczę chociaż na migawkę powrotu Świętego i jakichś akcji z Angelville/lub że obiorą tamten kierunek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po finale sezonu znowu czekam na nowy. Preacher z ekranu jest inny jak komiks, można mu różne rzeczy zarzucać ale prawda jest taka, że ma swój styl i to kawał kontrowersyjnego kina. Ja przynajmniej takiego drugiego nie znam.

Opublikowano

Finał cienki moim zdaniem

Szkoda że jednak nie pokazali Jodyego i TC ale pewnie będzie coś w kolejnym sezonie

Spoko że pojechali do angelville

Wątek syna cassidiego zakończony w najchu /jowszy sposób

Fajnie że zakończyli wątek gębodupy w piekle, ten Hitler na końcu xd

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, Frantik napisał:

S03E01 już do obejrzenia :)

Już? Zapomniałem nawet, że 3ci wychodzi. Wszystko przez mundial. Dziękować i już do sklepu torrent lece.

Opublikowano

Seans wszedł. Starą mogli lepiej zrobić,  jej zbiry spoko ale brak im pazura z komiksu a z początkową sceną mogli mocniej pojechać - gdzie krew i flaki? Czekam co będzie dalej. No i

ta postać Boga psa sado maso. Komiksowa kreacja była lepsza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś komicznie ugrzeczniony ten sezon jest czy tylko ja mam takie wrażenie? Początek 2 epa - no niech

pokazują jak stara im te dusze wysysa maszynką, niech

ktoś cierpi w tym serialu. Czemu nie pokazali jak babcia

załatwia tą klientkę z początku 1epa?

W drugim epie niby jest rozwałka jak

Star wjeżdża do Jehowych

ale na BOGA ta przeklęta ANIMOWANA KREW - bolały mnie oczy. Nie stać na worki z sztuczną krwią? Porwanie ciuchów? No i te zwolnienie tempa - Matrix znowu na topie? W tym sezonie brak wulgarności, pazura a dialogi mocno przegadane. Kompletnie pokpiony potencjał jeśli chodzi o pomagierów staruchy. No mieszane uczucia. Oby to nie był początek końca. :(

Edytowane przez Krystyna JJanda

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

MI ten sezon się bardzo dobrze ogląda (po 5 epach), acz to, ze nie czytałem komiksu pewnie zmienia percepcję. Jeśli faktycznie mocno ugrzecznili no to słabo. :/

Opublikowano

No dobra, mi po 3 epie zaczęło dobrze się oglądać i czekam na 9 ep strasznie. O - już jest. :D W ogóle wyglądało to tak, jakby od 4/5 epa tego sezonu zachciało im się robić dobry serial. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sezon zamknięty. Czy czekam na kolejny? Tak ale bez wypieków. Jakieś mieszane uczucia mam do tego sezonu a finał nijaki. Za dużo tej cholernej mgły maskującej ograniczony budżet. Pojedynek świętego i ludzi Adolfa w finale to jakiś marny żart? Postacie coraz grzeczniejsze - gdzie język z rynsztoka? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na L4 nadrobiłem sobie wczoraj odcinki 6-10 i faktycznie im dalej, tym lepiej. Ogólnie solidny sezon

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No trochę im zajęło podjęcie tej decyzji, 3 miesiące po zakończeniu poprzedniego sezonu :pawel:

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To chyba pora by  skończyć 3 odcinek 1 sezonu  w końcu.