Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oni po prostu mają z(pipi) aną apke wszędzie [emoji14] W samej transmisji programu nie zmienisz ustawień, musisz to zrobić zanim odpalisz odcinek. Tam masz w menu sezon, ustawienia i jeszcze coś. I szukasz ustawień językowych o zmieniasz napisy na pl.

• Odpowiedzi 443
  • Wyświetleń 101,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czy ja wiem? Nie było tak źle. Ta jazda po mostach :obama: :obama: Widać, że więcej atrakcji przygotowali na part II

Opublikowano
W dniu 25.01.2019 o 19:31, PiPoLiNiO napisał:

Słabe to było dzisiaj...

obejrzałem oba specjalne odcinki i drugie lepszy. Pierwszy to takie 7-/ 10 a drugi mocne 8/10. Te ich zdjęcia koliberka xD, tunning który popsuł auto (pewna tradycja) i zrobienie mostu z samochodu hammonda:) . polecam też na końcu odcinka obadać ich autorskie zdjęcia. Jedno hammonda to :pawel:

Opublikowano

Ten nowy odcinek lepszy od ostatnich. "Jezus przyjedzie hondą Accord " :pawel: obalanie dyktatora Hammonda :ragus: nie no śmiechłem kilka razy. Polecam. 

Opublikowano

Najlepsze było jak Hammond zaczął nawijać, że kałachy w krajach wysoko rozwiniętych służą jako fajerwerki. Kilka minut z tego lałem :pawel:

Opublikowano
  • Autor

Hammond powiedział 'developing countries', czyli rozwijające się pokroju Albanii czy Syrii.

Opublikowano

Tam cudzysłów miał być. Ale jeżeli jesteśmy już tak dokładni to Hammond powiedział "developing world". Anyway, wiadomo o co chodzi. 

"Weddings, funerals, exam results,you go outside, fire your AK in the air! It's a joyous thing" Mistrz xDDD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi przedostatni i dzisiejszy special za to się zajebiście podobały. Uwielbiam jak chłopaki robią to co lubią najbardziej. No i do tego w RV specialu beka ogromna. Co chwilę się śmiałem.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ej ostatni za(pipi)isty. Motyw z driftującym may'em albo modyfikacje rv spoko. Wiadomo wszystko wyreżyserowane ale świetnie się ogląda to jako show telewizyjne.  Jak chcesz program o motoryzacji to włącz sobie coś na tvn turbo tu nigdy samochody nie były na pierwszym planie. Czasem coś zrecenzują ale tu chodziło o tą trójkę i o akcje z nimi. no i ze 2 razy były za(pipi)iste tematy historyczne mogliby ich dać więcej :)

Opublikowano

Najnowszy odcinek 11/10. Mega bekowy Converstion Street(płakałem ze śmiechu), genialny dokument May'a(Corvette Armstronga :fsg: :fsg: ) i na koniec zwariowany test C3(dzieci Angeliny Jolie XDDD). Takie coś chcę oglądać. Top 3 odcinków :banderas: 

Opublikowano

Ja chyba jestem z innej planety [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Top Gear z nimi to były kozaki. Dobre historie i dobre testy. Teraz to jest jakaś padaka z przebłyskami jak opowieści historyczne czasami.

Opublikowano

Co Ty w ogóle gadasz? Przecież vibe jest identyczny jak w najlepszych sezonach TG. Oglądałem wszystkie serie TG i TGT w obecnej formie to jest ten sam poziom zajebistości. Świetne testy, genialne dokumenty historyczne i duży poziom beki. Boys will be boys w pełnej krasie :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Autor

Sezonami bym tak posegregował: TG 1-21 > TGT 2-3 >TG 22-23 > TGT 1

Opublikowano

fajny test polo, fiesty i yaris XD Wiedziałem że unboxing to coś co przeleje szale. Idealnie pokazuje w jak głupim internetowym społeczeństwie teraz żyjemy. Żal tylko praktykanta tyle ryzykował i prawie zero wyświetleń. Ten uboxing toyoty aż sobie obejrzałem dzisiaj w pracy prawie jak gruszczyk :ragus:

Opublikowano

ostatni odcinek z Gruzją i Azerbejdżanem najlepszy z całej 3 serii

Edytowane przez Kaczi