May 23, 20169 yr Jako że już znamy oficjalną nazwę to pora założyć odpowiedni temat. Na razie jak się wpisuje tę frazę w Googlach to nie wypluwa nic na temat Clarksona, ale pewnie z czasem zacznie się to zmieniać. Ciekaw jestem tej formuły programu, z tym namiotem dookoła świata, mam nadzieję, że nie zrobią z tego show na wzór tego prowadzili za czasów Top Gear. Pewnie jak się zjawią w Polsce to będę z jedną z pierwszych osób po bilety
May 24, 20169 yr No to już tylko Data premiery mnie interesuje. Żeby wcześniej piwko kupić i coś do pochrupania.
July 7, 20169 yr Pora na pierwsze przecieki z planu. Największa niespodzianka to tajemniczy kierowca wyścigowy Ben Collins jako Ben Collins. Trzeba przyznać że z humorem podchodzą do całej sytuacji. https://www.youtube.com/watch?v=JG_SiVKc68Y https://www.youtube.com/watch?v=4uYOi_6mCKc
July 7, 20169 yr Author Ooo właśnie się zastanawiałem czy Ben będize z nimi kręcił te materiały świetne info!
July 7, 20169 yr Będzie się działo. Fajnie że wzięli Bena. W końcu nie będzie się marnować w automaniaku czy jak się tam nazywa ten polski program.
July 10, 20169 yr Grand Tour będzie miało ciekawą formułę, trochę podobną do Top Gear. Trójka ma podróżować po świecie odwiedzając różne kraje z wielkim namiotem dla publiczności. Wyświetlać nakręcone już materiały dla telewidzów. Być może będą też rozmowy o autach i nowościach jak to miało miejsce w TG. Spodobało im się podróżowanie jak do Birmy czy do Afryki. Ojjj będzie się działo.
July 11, 20169 yr Skoro sprawdzało się to przez 13 lat, to nie widzę problemu. Tak, TG zawsze opierał się na skrypcie.
July 15, 20169 yr Scenarzysci z Top Gear zostali w BBC. A w Amazonie mają przecież swoich ludzi. Wierzę jednak ze formuła programu bedzie jednak inna.
November 18, 20169 yr Można ten amazon w polsce uruchomić ?Nawet bym kupił miesiąc na próbę ale nie wiem czy w pl działa . A jak nie to ktoś wie gdzie można odcinki z zatoki ciągnąć
November 18, 20169 yr Author Amazon ruszy w Polsce dopiero w grudniu, na razie trzeba jakoś kombinować.