Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mam problem z aplikacją. Dzisiaj była jakaś aktualizacja i na ps4 nie mogę zagrać. Pojawia mi się jedynie ekran Pes 2017, zdjęcie zawodników Barcelony i nic więcej się nie dzieje. Ktoś też spotkał się z takim problemem? Wczoraj grałem i wszystko było ok. Dodam że inne gry chodzą normalnie. Przeinstalowanie to raczej ostateczność :-/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 101,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie można mieć w pompie bo płacisz za co? za półprodukt? bez licencji ta gra powinna chodzić za 5 dyszek, nie więcej. Kpina, fanatycy nadal będą pompować tych nieogarów bez talentu.

• Wklejam własny tekst który napisałem kilka dni temu na innym forum .     (Silnik gry FOX Engine został zmieniony w 80% a  PES 2017 to jedyna gra AAA która będzie kontynuowana w Konami. Dlatego siln

Opublikowano

Dokładnie to samo było u kolegi. Zarówno w fullu jak i w tej trailower wersji. KONAMI, niech zdychają...

Opublikowano

Też mam problem z odpaleniem, wisi i nic nie idzie.

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ostatecznie się przełamałem, kupiłem i nie żałuję - gameplayowo to jest to. Świetnie wydane 4 dyszki, nawet jeżeli matchmaking kuleje, to są inne super tryby, a w razie czego można zastosować metodę pajgiego i czekać 10 minut na mecz, co czasami nie jest takie złe. Najważniejsze, że przyjemnie się gra, bo FIFA 17 o ile na początku mi podchodziła, tak z czasem wydaje mi się, że zaszły w niej pewne zmiany które kompletnie mi nie pasują.

Opublikowano

Też mam problem z odpaleniem, wisi i nic nie idzie.

Masz PS4 PRO?

Opublikowano

To chyba policzek od KONAMI w twarz prosów.

Znalazłem takie coś, napisz czy pomogło:

Select [settings] ? [sound and Screen] ? [Video Output Settings] ? [Resolution] and finally [1080p]. And when you log in the game menu go and change it again to 4K.
Opublikowano

To chyba policzek od KONAMI w twarz prosów.

Znalazłem takie coś, napisz czy pomogło:

Select [settings] ? [sound and Screen] ? [Video Output Settings] ? [Resolution] and finally [1080p]. And when you log in the game menu go and change it again to 4K.

Dzięki wielkie! Po zalogowaniu jest o tym info.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W MC? Wylosować.

Opublikowano

Wydasz na to majątek, ale próbuj :)

Opublikowano

Dawno nie grałem w żadnego PES'a, stąd moje pytanie. Czy kupić wersję 2016 za grosze, czy lepiej dołożyć do 2017? Nie interesuje mnie granie po sieci. Dzięki za rady ;)

Opublikowano

Dawno nie grałem w żadnego PES'a, stąd moje pytanie. Czy kupić wersję 2016 za grosze, czy lepiej dołożyć do 2017? Nie interesuje mnie granie po sieci. Dzięki za rady ;)

To zależy jakiego PESa wolisz.

Jeżeli z wolniejszą rozgrywką i kombinowanie z rozgrywaniem piłki aby dostać się do bramki to PES 17, natomiast jeżeli szybkiego nastawionego na drybling i ataki skrzydłami to PES 16.

Obie części są dobre, jednak ja wole 16stke.