Opublikowano 16 czerwca 20168 l Wierze ze Spencer rozwieje watpliwosci co do exkluzywnosci Dead Rising 4.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jakie combo banzaja i kruka banzaj zrób ten gif z predatora jak sobie dają pionę i wybucha bomba atomowa
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Co chwila rozwiewa wątpliwości o przyszłości marki xone, więc wszystko możliwe :-)
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ok, czas podsumowac E3: NIESAMOWITY FACET Boze jeplem smiechem w robocie japonczyki sie na mnie patrza co ja odwalam a ja do nich - no badajta jak x box zostal wyruchany na e3 no i beka w robocie. Jak nadal ten ruchanski gif lecial to uniesli piachy do gory i sie wydarki plejstejszon!! XD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jakie combo banzaja i kruka banzaj zrób ten gif z predatora jak sobie dają pionę i wybucha bomba atomowa
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ja bym tu widział gifa z najlepszym zbiciem piątki w historii gier video.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l glupia gra, moze jak bedzie za free w plusie, moze w gta zabawa bejsbolem na przechodniach nudzila sie po pol h, i to za czasów gta3, tutaj z tego rozwinietego pomyslu zrobili całą grę. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No nie wiem, Don pisze, że MS jest wydawcą więc nici z wersji na PS4. Ja mu wierzę.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l A tak wracajac do tematu... Oby to byla prawda. Przecież gra od początku będzie dostępna również na PC, czemu więc chcesz czekać rok?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Tu raczej chodzi o ps4, ewentualnie steam, albo jedno i drugie, 'MS exclusive' nie oznacza juz tylko Xboxa
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Obludy xDPo prostu wole grac na PS4 niz na PC, zawsze chetna ekipa do grania sie znajdzie, a skoro w DR4 ma byc coop no to sprawa wyboru wersji jest prosta, a jak bedzie trzeba na PC bo opcja ps4/ps3 odpada, to sie na PC zagra, jak np w State of Decay 1 czy Elite: Dangerous na chwile obecna zakup Xboxa calkowicie stracil sens w moich oczach, tym bardziej ze w jedyna gierke na ktora sie napalam [horizon 3] bede mogl w crossplayu na pc smigac.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No i o tym właśnie pisałem już chyba z milion razy, dla niebieskich pecet istnieje tylko w momencie kiedy jakaś gra ekskluzywna dla xboxa na niego trafia, a to i niekoniecznie bo jak pokazuje forumkowy przykład Rise of The Tomb Raider to w niego na Win10/Steamie zagrało parę osób na krzyż, reszta na Xboxie. Tak się sam zaorałeś że aż się zdziwiłem xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Chyba nie dostrzegam tej beki przy ktorej sie tak upierasz. Samozaoranie bo gram na PC jak nie moge na PS4 zagrac? O (pipi)a, ale touché skoorvysynu xD PS. Nie ma juz czegos takiego jak gra ekskluzywna dla xboxa xD
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No ja widzę jednak bekę w tym, że gry z xboxa na PC to "jak najbardziej, jeszcze jak", ale już reszta gier włącznie z multiplatformami to na PS4 mimo że te są na tej konsoli droższe, brzydsze, z niższym framerate'em i abonamentem online bo "po prostu wolę grać na PS4 niż PC" Stężenie beki jest ogromne w takiej postawie chociaż i tak chwała za to jak ktoś grę na tym pececie kupi, bo większość klapów to i tak wykazuje się ficusiarstwem i kończy się tak jak w przypadku Tomb Raidera.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l będziecie się bić czy tylko poszczekacie przez płot bo nie wiem czy po chrupki iść
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Brzydsze i z gorszym frameratem mi nie przeszkadza jesli non stop mam ludzi do grania i gadania, znajomi to glowny powod przez ktory wole PS4 [poza exami oczywiscie], niby moge miec ladniej na PC, no ale wtedy nie moglbym codziennie rozkoszowac sie np. autyzmem Yanusza, nie wiem co tak ciezko zrozumiec w tym podejsciu, ale ok, niech wyjdzie na twoje, obluda etc. @Colin Nah, ide zaraz spac, juz mnie ucho boli o metaluszkow Masorza na party