Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Wierze ze Spencer rozwieje watpliwosci co do exkluzywnosci Dead Rising 4.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Czyżby capcom nie był zadowolony ze sprzedaży 24 sztuk dr3?

Opublikowano

Ok, czas podsumowac E3:

Z3UEBWy.gif

2516486-spencer.jpg

NIESAMOWITY FACET

Boze jeplem smiechem w robocie japonczyki sie na mnie patrza co ja odwalam a ja do nich - no badajta jak x box zostal wyruchany na e3 no i

beka w robocie.

Jak nadal ten ruchanski gif lecial to uniesli piachy do gory i sie wydarki plejstejszon!! XD

Opublikowano

Jakie combo banzaja i kruka

banzaj zrób ten gif z predatora jak sobie dają pionę i wybucha bomba atomowa :obama:

:lapka:

pQ0gEJa.gif

Opublikowano

Ja bym tu widział gifa z najlepszym zbiciem piątki w historii gier video.

Opublikowano

:hi:

A tak wracajac do tematu...

Oby to byla prawda. :rayos:

Opublikowano

glupia gra, moze jak bedzie za free w plusie, moze

w gta zabawa bejsbolem na przechodniach nudzila sie po  pol h, i to za czasów gta3, tutaj  z tego  rozwinietego pomyslu  zrobili  całą grę.

Edytowane przez milan

Opublikowano

No nie wiem, Don pisze, że MS jest wydawcą więc nici z wersji na PS4. Ja mu wierzę. 

Opublikowano

Tu raczej chodzi o ps4, ewentualnie steam, albo jedno i drugie, 'MS exclusive' nie oznacza juz tylko Xboxa :Coolface:

Opublikowano

Po co mam grac sam na PC jak bede mogl zagrac z kolegami na PSN? :fsg:

Opublikowano

Obludy xD

Po prostu wole grac na PS4 niz na PC, zawsze chetna ekipa do grania sie znajdzie, a skoro w DR4 ma byc coop no to sprawa wyboru wersji jest prosta, a jak bedzie trzeba na PC bo opcja ps4/ps3 odpada, to sie na PC zagra, jak np w State of Decay 1 czy Elite: Dangerous :cool: na chwile obecna zakup Xboxa calkowicie stracil sens w moich oczach, tym bardziej ze w jedyna gierke na ktora sie napalam [horizon 3] bede mogl w crossplayu na pc smigac.

Opublikowano

No i o tym właśnie pisałem już chyba z milion razy, dla niebieskich pecet istnieje tylko w momencie kiedy jakaś gra ekskluzywna dla xboxa na niego trafia, a to i niekoniecznie bo jak pokazuje forumkowy przykład Rise of The Tomb Raider to w niego na Win10/Steamie zagrało parę osób na krzyż, reszta na Xboxie.

Tak się sam zaorałeś że aż się zdziwiłem xD

Opublikowano

Chyba nie dostrzegam tej beki przy ktorej sie tak upierasz. Samozaoranie bo gram na PC jak nie moge na PS4 zagrac? O (pipi)a, ale touché skoorvysynu xD

PS. Nie ma juz czegos takiego jak gra ekskluzywna dla xboxa xD

Opublikowano

No ja widzę jednak bekę w tym, że gry z xboxa na PC to "jak najbardziej, jeszcze jak", ale już reszta gier włącznie z multiplatformami to na PS4 mimo że te są na tej konsoli droższe, brzydsze, z niższym framerate'em i abonamentem online bo "po prostu wolę grać na PS4 niż PC" :dynia:

Stężenie beki jest ogromne w takiej postawie chociaż i tak chwała za to jak ktoś grę na tym pececie kupi, bo większość klapów to i tak wykazuje się ficusiarstwem i kończy się tak jak w przypadku Tomb Raidera.

Opublikowano

będziecie się bić czy tylko poszczekacie przez płot bo nie wiem czy po chrupki iść :wio:

Opublikowano

Brzydsze i z gorszym frameratem mi nie przeszkadza jesli non stop mam ludzi do grania i gadania, znajomi to glowny powod przez ktory wole PS4 [poza exami oczywiscie], niby moge miec ladniej na PC, no ale wtedy nie moglbym codziennie rozkoszowac sie np. autyzmem Yanusza, nie wiem co tak ciezko zrozumiec w tym podejsciu, ale ok, niech wyjdzie na twoje, obluda etc.  :cool:

@Colin

Nah, ide zaraz spac, juz mnie ucho boli o metaluszkow Masorza na party :rayos: