Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

No takie rzeczy zawsze beda sie zdarzac Suteq - poodobnie jak multiplatformy na Xie w 720 p i 15 fpsach, cnie ?

No to dajesz tę listę multiplatform w 720p i 15fps na XO. 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Sorry nie chce mi sie - kazdy wie ze gier w 720p troche jest, sporo musialbym wymieniac tytulow ktore nawet 30 klatek nie moga utrzymac, zdecydowanie latwiej podac przyklad z(pipi)anego Batmana na PC, niz wymienic te wszystkie niedo(pipi)ane tytuly Xa.

I jeszcze gdybym czlowiek mial swiadomsc, ze moze zagrac w rozmazanego Titanfalla, QB czy inne w 720p, albo DR w 15 klatkach, bo nigdzie wiecej nie zagra, to moze by sie meczyl...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No w pier/doleniu i wojnach konsolwoych na pewno. Potem sie okazuje ze żaden klap nawet nie zagral w Rise of the tomb raider :pawel:

bo wyjdzie na ps4? 

ale ogralem Ryse, Ori i D4. 

Opublikowano

izi, a gry kiedy wyjdą na tę 1080? :pawel:

Czy Batman w końcu zadziała w 60fps? Albo chociaż stabilnych 30? 

No dziala. W miesiac od premiery smigal na ultra/60fps.

Opublikowano

Nawiązaliśmy wspaniałą współpracę z Capcom i cieszymy się, że możemy pomagać im w tworzeniu tak ambitnego projektu, jak Dead Rising 4

ms taki dobry pomaga robić gierki na ps4

Opublikowano

Xbox jako marka niedlugo bedzie sie juz kojarzyc tylko z bieda z Bialegostoku. Nie stac Cie na PC,  to mozesz kupic Xbox'a - co prawda 0 exow, najgorsze multiplatformy, gry z 360tki w rozdzielczosci, ktora uwlacza ludziom, w 15 fpsach - no ale w cos tam zawsze sobie pograsz... 

Moze jak zaczna wydawac swoje Exy na konsole Sony to bedzie to jakos wygladac   :kaz: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No, no, do tej wstecznej kompatybilnosci nie jeden i nie dwoch sie swego czasu tasowalo.

Bo wsteczna kompatybilnosc takie spelnienie marzen graczy :fsg:

Edytowane przez okens

Opublikowano

(pipi)a ja nie wiem, mi sie cos wydaje, ze bedzie tak jak z XONE. Nagadali, postraszyli, namieszali a pozniej odkrecali( ze to niby jednak bedzie wsparcie dla tworcow indykow, ze podlaczenie do internetu nie bedzie konieczne... tralala) i za rok na kolejnych E3( albo wczesniej) po konfrontacji z ta fala negatywnych opin i zlych prognoz nagle beda sie z wszystkiego powolutku wycofywac.

Juz mi mowia, ze Scorpio bedzie w pelni kompatybilne, pozniej znow, ze zostawiaja to producentom by jednak stanac na tym, ze jednak nie bedzie podzialu na konsole. WTF??

Kto im tam pisze scenariusze do tego teatru jaki odstawiaja?

Opublikowano

Uuu widzę ze zaczyna się prywata i wytykanie kto ma wincyj pinionszkow :xboss: a jak chce grac na konsoli i lubię gry z xboxa? To mam kupic ps4? XD

e tam - mysle, ze spokojnie wszystkich planujacych kupic Ske, by pozniej kupic Scorpio, a pozniej pewnie kolejne kupy wydawane co rok byloby stac na zlozenie Peceta (a przeciez to deklaruje niema kazdy bot na forum) no ale wiadomo, ze jak ktos jest uprzedzony, woli konsole to bedzie gral na konsoli. Problem polega na tym, ze taka polityka w koncu moze doprowadzic marka Xbox calkowicie zniknie z rynku. Kolejne E3 za nami, karuzela smiechu znowu sie nie zatrzymuje - no ja im sukcesu rynku konsol do gier nie wroze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye, jak na kogos z kim mialem rok temu (2?) gaduszke o tym, jak kupisz next gena na premiere bo jestes koneserem i fanem gier, powiem ci ziomus ze ladnie powiewasz na wietrze.

Opublikowano

I 155 raz napisze to samo - kazda kolejna konsole pewnie kupie, wlasnie dlatego, ze beda tam gry, w ktore nie zagram na zadnym innym sprzecie. Rozumiesz roznice ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xbox One year console exclusive but no more console ecosystem.

90 dni na Windows Storze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Czyli tweet ktory wczoraj wklejalem okazal sie prawda.

Super exy (pipi)o xD

Opublikowano

I 155 raz napisze to samo - kazda kolejna konsole pewnie kupie, wlasnie dlatego, ze beda tam gry, w ktore nie zagram na zadnym innym sprzecie. Rozumiesz roznice ?

ale pisałeś dobrze pamietam, że na PC grać nie będziesz bo wolisz wygodę :teehee:

Opublikowano

bo mialem klapy na oczach i pamietalem granie na PC przez pryzmat recznego instalowania gier z plytki. 

Do niedawna to nawet nie wiedzialem,ze grajac w KI ze znajomymi moge siedziec z nimi w grupie, albo,ze steam ma wlasne grupy glosowe. Jak wyglada granie na PC obecnie chyba kazdy wie - 1 klikniecie i po paru minutach mam gre kupiona, zainstalowana, gotwa do odpalenia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kto im tam pisze scenariusze do tego teatru jaki odstawiaja?

Tym razem to nie ja :shieeet:

Opublikowano

bo mialem klapy na oczach i pamietalem granie na PC przez pryzmat recznego instalowania gier z plytki. 

Do niedawna to nawet nie wiedzialem,ze grajac w KI ze znajomymi moge siedziec z nimi w grupie, albo,ze steam ma wlasne grupy glosowe.

aha czyli typowe wojowanie, nie znam to się wypowiem :pawel:

Opublikowano

No jak sie znales, to trzeba bylo wtedy napisac, jak wyglada granie na PC.

Zreszta - nie oszukujmy sie - teraz PC przezywa prawdziwy renesans.

Kiedys to jeszcze byly multiplatformy, ktore na PC nie wychodzily, mesjasze pokroju GTA, czy RDR, sportowki na silnikach zupelnie innych niz na konsolach, optymalizacja z dupy w porownaniu z konsolami - a teraz ? Czlowiek kupuje NEXTGENA, a pozniej gra w 720p i 15 klatkach. No jakby jeszcze te gry konsolowe optymalizowali, to pewnie inaczej bym pisal.

Edytowane przez easye

Opublikowano
Czy gracze naprawdę chcą fajnych gier? Nie sądze, oni chcą fajnego ekosystemu. - Phil Spencer

Opublikowano

Kiedys to jeszcze byly multiplatformy, ktore na PC nie wychodzily, mesjasze pokroju GTA, czy Messiah, sportowki na silnikach zupelnie innych niz na konsolach, optymalizacja z dupy w porownaniu z konsolami - a teraz ? Czlowiek kupuje NEXTGENA, a pozniej gra w 720p i 15 klatkach. No jakby jeszcze te gry konsolowe optymalizowali, to pewnie inaczej bym pisal.

Aktualnie na rynku jest next-gen PS4 i middle-gen Xbox One dla ludzi, którzy dalej nie mogą zapomnieć o X360 ;) 

Opublikowano

Easye bardzo często pytałem czemu nie grasz na PC skoro tak ci zależy na osiągach w grach? Renesans nie renesans, bo dobre granie na PC jest od lat. 10 lat temu kiedy łupalem srogo na steamie to nie widziałem żadnych problemów z PCtami tak samo jak teraz tylko po prostu trzeba chcieć a nie być fanbojem.

Opublikowano

Czy gracze naprawdę chcą stałego ekosystemu? Sądzę że 90 dni ekskluzywności w zupełności wystarcza.  - Phil 'Xboss' Spencer
Opublikowano

Easye bardzo często pytałem czemu nie grasz na PC skoro tak ci zależy na osiągach w grach? Renesans nie renesans, bo dobre granie na PC jest od lat. 10 lat temu kiedy łupalem srogo na steamie to nie widziałem żadnych problemów z PCtami tak samo jak teraz tylko po prostu trzeba chcieć a nie być fanbojem.

pierwszy z brzegu powod - gry sportowe, ktore do niedawna mozna bylo sobie wsadzic na PC w dupe.

w zasadzie do nadal mozna, pomimo tego ze silnik jest juz taki sam   :kaz:

2 - exclusivy - przez te wszystkie lata pamietam ze jak ktos dawal liste exow z Gearsami, Forza, HALO, God OF War, Uncharted, to wchodzil jakis pececiarz i wrzucal screeny gier indie, F2P, badz RTSow, ktorymi w ogole sie nie interesuje.

3. Masa innych powodow, do ktorych nie chce mi sie wracac - potrafiles nie raz wyciagnac moje posty wyrwane z kontekstu z 2006r, to pewnie sam znajdziesz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kiedys to jeszcze byly multiplatformy, ktore na PC nie wychodzily, mesjasze pokroju GTA, czy Messiah, sportowki na silnikach zupelnie innych niz na konsolach, optymalizacja z dupy w porownaniu z konsolami - a teraz ? Czlowiek kupuje NEXTGENA, a pozniej gra w 720p i 15 klatkach. No jakby jeszcze te gry konsolowe optymalizowali, to pewnie inaczej bym pisal.

ale pier.dolisz, 

Kruk, Paliodor, Ja.

3 osoby o ktore zawsze byly tu wysmiewane za stanie po stronie PC, ktore zawsze podawaly solidne argumenty

teraz nagle wszyscy Win10 <3

zgodzmy sie, jak ktos jest zapatrzony z klapami w te same frenczajsy: strzelanie do ufokow w wersji TPP i FPP, samochodziki i kapiszony w dzungli, trudno jest sie spierac z kims o tak okrojonym guscie. 

"kupie dla exclusive'ow".. dla Gears of War? Forzy? kupisz konsole dla kotletow w ladniejszej grafice? powiedziec ci prawde? Kiedy wyszedl pierwszy Crysis jedyne co w kolko wszyscy tu powtarzali to to ze grafika nie jest najwazniejsza, a mieli taki bol dupy, wiedzac ze zadna gra nie bedzie tak wygladala w tamtych czasach ze to jedyne co potrafili wydukac. prawda jest smutniejsza: Crysis 1, BEZ MODOW, nadal wyglada lepiej niz 90%  fpsow na obecne konsole.

zastanowcie sie w koncu czy grafika jest priorytetem czy nie. 

kur.wa, zdychajcie.

Edytowane przez Najtmer