Opublikowano 20 czerwca 20168 l zobacz sobie jakie problemy ludzie mają z Forzą na W10, ścinki, dziwne bugi, gra wywala do Windowsa, jak chcesz się bazgrać w takim szambie, to składaj PC za co najmniej 3k. exy z XO na PC to patologia jest, szkoda zachodu, kasy i nerwów. Hmm, grałem w Tomb Raidera i Forzę na 2,5 letnim sprzęcie i zero problemów. Opróc tego, że TR to marna gra, ale to inny temat
Opublikowano 20 czerwca 20168 l @Mazzeo 7? ale po co ze skrajności w skrajność? 5 jak najbardziej wystarczy. taka VII gen. powinna się skończyć w 2011 co rok później na obu sprzętach udowodnił choćby framerate FC i MP3 po zapowiedziach MS n.t. Win 10 i X1 autentycznie od czasów VI generacji mam ochotę nabyć trzeciego pc pod gry. taki efekt przyniósł pomysł obu firm na 1.5 generacji. Zeratul pisał o 2020 więc wtedy będzie 7 lat generacji. O to mi chodziło.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l zobacz sobie jakie problemy ludzie mają z Forzą na W10, ścinki, dziwne bugi, gra wywala do Windowsa, jak chcesz się bazgrać w takim szambie, to składaj PC za co najmniej 3k. exy z XO na PC to patologia jest, szkoda zachodu, kasy i nerwów. Hmm, grałem w Tomb Raidera i Forzę na 2,5 letnim sprzęcie i zero problemów. Opróc tego, że TR to marna gra, ale to inny temat No ale zobaczmy te inne exy MS, ktore sa tak tragicznie zoptymalizowane na piecach:Titanfall, Dead Rising, Ori do ogrania w 1080p i 60 fpsach na laptopach z biedry - a to przeciez exy MS ! EXY ! Pomijam juz fakt, ze 2 z nich chodza w 720p, 1 wali po oczach screen tearingiem, drugi mial przeblyski 15 fpsow przez pol roku od premiery (o ile do dzisiaj nie ma). KI - 3 sezony czekania zeby gra wyswietlila taka rozdzielczosc jak na niszowym pececie (o ile juz wyswietla te 1080p). TR - 1080p w 60fpsach pomimo dosc wysokich wymagan rekomendowanych gra nawet na GTXie 960 chodzila lepiej niz na konsoli. QB - ta gra rzeczywiscie jest c(pipi) zoptymalizowana, bo nie ma znaczenia, czy masz peceta za 3tys, za 6, czy 8 - grasz po prostu w 1080p i 30 fpsach - no ale to wciaz wiekszy komfort niz granie w 720p. No bardzo bym chcial, by konsole w koncu wrocily do tego co powinna oferowac od poczatku - najlepszej optymalizacji gier - bo jak dodamy do tego te wszystkie multiplatformy w 720-900p chodzace w 25fpsach to zaczyna to przypominac wspomniane przez Ciebie SZAMBO. Edytowane 20 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 21 czerwca 20168 l trochę śmieszne jak Spencer mówił, że Scorpio na TV Full HD będzie zaniżał rozdziałkę z 4k do Full HD, a wydajność i wygląd będzie ta sama czyli co, u ponad 90% (lekko) graczy będzie ta moc marnowana? bo wątpię aby więcej niż 10% miało ten TV 4k, nawet za ten rok. To nie ma sensu. to ma byc produkt premium, dla tych ktorych na ten tv 4k stac, a nie dla biedakow
Opublikowano 21 czerwca 20168 l nie wiem, ja widze gigantyczna przepaść w jakości podczas grania w 4k a full hd, no ale ludzie nie widzą różnicy między 30-60 klatek, więc już wszystko na tym forum przeżyje. granie 4k jak bedą na tyle mocne bebechy by grac w stabilnych 60fps> 1080 p/60 fps. no, ale wmawiajcie sobie, że to brak różnicy i niepotrzebna technologia.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l nie wiem, ja widze gigantyczna przepaść w jakości podczas grania w 4k a full hd, no ale ludzie nie widzą różnicy między 30-60 klatek, więc już wszystko na tym forum przeżyje. granie 4k jak bedą na tyle mocne bebechy by grac w stabilnych 60fps> 1080 p/60 fps. no, ale wmawiajcie sobie, że to brak różnicy i niepotrzebna technologia. no niewiarygodne ze 4k i 60 fps > 1080p. Ja tam osobiscie bym wolał 1080p i stałe 60 klatek, niz 4k i pływające 30. No ale na bank sie beda skupiac na rozdzialce bo to ladnie potem na papierze wyglada.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l trochę śmieszne jak Spencer mówił, że Scorpio na TV Full HD będzie zaniżał rozdziałkę z 4k do Full HD, a wydajność i wygląd będzie ta sama czyli co, u ponad 90% (lekko) graczy będzie ta moc marnowana? bo wątpię aby więcej niż 10% miało ten TV 4k, nawet za ten rok. To nie ma sensu. to ma byc produkt premium, dla tych ktorych na ten tv 4k stac, a nie dla biedakow Twoje slowa sugeruja, ze kupno TV 4k to jakis luksus, a tymczasem mozna go upolowac za cene ponizej 3 tysi bez najmniejszego problemu teraz, a w momencie wypusku Skorpiona to bedzie mozna go juz nabyc za przyslowiowa czapke gruszek. Typowa klaperska dezinformacja majaca na celu zdeprecjonowac fakt, ze nowa generacja konsol tylko w Mikrosoft
Opublikowano 21 czerwca 20168 l no nie wiem ,to boty twierdza ze 4 kola za blache zeby pograc w xboxowe ''exy'' w full hd to juz jest luksus, wiec telewizor w podobnej cenie to chyba nie ta liga.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l trochę śmieszne jak Spencer mówił, że Scorpio na TV Full HD będzie zaniżał rozdziałkę z 4k do Full HD, a wydajność i wygląd będzie ta sama czyli co, u ponad 90% (lekko) graczy będzie ta moc marnowana? bo wątpię aby więcej niż 10% miało ten TV 4k, nawet za ten rok. To nie ma sensu. to ma byc produkt premium, dla tych ktorych na ten tv 4k stac, a nie dla biedakow Twoje slowa sugeruja, ze kupno TV 4k to jakis luksus, a tymczasem mozna go upolowac za cene ponizej 3 tysi bez najmniejszego problemu teraz, a w momencie wypusku Skorpiona to bedzie mozna go juz nabyc za przyslowiowa czapke gruszek. Typowa klaperska dezinformacja majaca na celu zdeprecjonowac fakt, ze nowa generacja konsol tylko w Mikrosoft Nie dość, że znasz tylko język polski to jeszcze go tak kaleczysz. Mówi się przysłowiową czapkę śliwek a nie gruszek
Opublikowano 21 czerwca 20168 l czyli ms mysli ze wszystkim sie podoba a ten kto mówi inaczej to przebrzydły klap? ta firma jest totalnie oderwana od rzeczywistości
Opublikowano 21 czerwca 20168 l co to za random gościu z Microsoft który zarządza Xbox Live, był na konferencji E3.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l no nie wiem ,to boty twierdza ze 4 kola za blache zeby pograc w xboxowe ''exy'' w full hd to juz jest luksus, wiec telewizor w podobnej cenie to chyba nie ta liga. Miałem nadzieję, ze mamy już omówione i ustalone ponad wszelką wątpliwość, ze blacha służy li tylko do pracy, odbierania maili, ewentualnie do forumka. Do grania zaś służą wyspecjalizowane urządzenia zwane konsolami. Optymalizacyjna ekoszambowa spyerdolina, której jestesmy/byliśmy swiadkami (np TR,QB) jest tego niezbitym dowodem. Z resztą nie tylko w ekokloace się źle dzieje. Batman...pamiętamy [`]
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TV xD
Opublikowano 21 czerwca 20168 l trochę śmieszne jak Spencer mówił, że Scorpio na TV Full HD będzie zaniżał rozdziałkę z 4k do Full HD, a wydajność i wygląd będzie ta sama czyli co, u ponad 90% (lekko) graczy będzie ta moc marnowana? bo wątpię aby więcej niż 10% miało ten TV 4k, nawet za ten rok. To nie ma sensu. to ma byc produkt premium, dla tych ktorych na ten tv 4k stac, a nie dla biedakowTwoje slowa sugeruja, ze kupno TV 4k to jakis luksus, a tymczasem mozna go upolowac za cene ponizej 3 tysi bez najmniejszego problemu teraz, a w momencie wypusku Skorpiona to bedzie mozna go juz nabyc za przyslowiowa czapke gruszek. Typowa klaperska dezinformacja majaca na celu zdeprecjonowac fakt, ze nowa generacja konsol tylko w Mikrosoft Nie dość, że znasz tylko język polski to jeszcze go tak kaleczysz. Mówi się przysłowiową czapkę śliwek a nie gruszek http://wsjp.pl/index.php?id_hasla=726&pwh=1 Pa!
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Spencer: Scorpio won't do anything for you if you don't have a 4K TV xD Phil to trochę taki kąsolomaniak, nie ogarnia kwestii technicznych.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Co wejde tutaj to Perez siedzi i czyta jak jakis stalker, ale nigdy nic nie napisal.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Phil to trochę taki kąsolomaniak, nie ogarnia kwestii technicznych. "I started when we were basically a PC developer," said Spencer. I wanted to get back to PC gaming." xD
Opublikowano 21 czerwca 20168 l zobacz sobie jakie problemy ludzie mają z Forzą na W10, ścinki, dziwne bugi, gra wywala do Windowsa, jak chcesz się bazgrać w takim szambie, to składaj PC za co najmniej 3k. exy z XO na PC to patologia jest, szkoda zachodu, kasy i nerwów. Hmm, grałem w Tomb Raidera i Forzę na 2,5 letnim sprzęcie i zero problemów. Opróc tego, że TR to marna gra, ale to inny temat No ale zobaczmy te inne exy MS, ktore sa tak tragicznie zoptymalizowane na piecach:Titanfall, Dead Rising, Ori do ogrania w 1080p i 60 fpsach na laptopach z biedry - a to przeciez exy MS ! EXY ! Pomijam juz fakt, ze 2 z nich chodza w 720p, 1 wali po oczach screen tearingiem, drugi mial przeblyski 15 fpsow przez pol roku od premiery (o ile do dzisiaj nie ma). KI - 3 sezony czekania zeby gra wyswietlila taka rozdzielczosc jak na niszowym pececie (o ile juz wyswietla te 1080p). TR - 1080p w 60fpsach pomimo dosc wysokich wymagan rekomendowanych gra nawet na GTXie 960 chodzila lepiej niz na konsoli. QB - ta gra rzeczywiscie jest c(pipi) zoptymalizowana, bo nie ma znaczenia, czy masz peceta za 3tys, za 6, czy 8 - grasz po prostu w 1080p i 30 fpsach - no ale to wciaz wiekszy komfort niz granie w 720p. No bardzo bym chcial, by konsole w koncu wrocily do tego co powinna oferowac od poczatku - najlepszej optymalizacji gier - bo jak dodamy do tego te wszystkie multiplatformy w 720-900p chodzace w 25fpsach to zaczyna to przypominac wspomniane przez Ciebie SZAMBO. no widać że szambo w pewnym sensie jest tu i tu, dlatego liczę że Scorpio tu coś zmieni btw. granie na PC ze stałą ekipą jest trochę problematyczne... konsole dużo lepsze do tego.
Opublikowano 21 czerwca 20168 l Co wejde tutaj to Perez siedzi i czyta jak jakis stalker, ale nigdy nic nie napisal. http://www.psxextreme.info/topic/113309-e3-2016-open-world-cinematic-experience-z-drzewkiem-rozwoju-postaci-i-zdobywaniem-baz/?p=3750884
Opublikowano 21 czerwca 20168 l tymczasem w US i A https://www.facebook.com/Vocativ/videos/1250410894971143/ technologio hololens ms