Opublikowano 22 czerwca 20168 l Blantman piszesz, że brakuje ci mocarnych exów, a ogrywasz wszystko jak leci na premiere, nawet największe raki i (pipi)ostwa, jeszcze coś piszesz o powtarzalnych grach.. wstawie tylko tą emotke
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Czemu teraz najmniej o technikaliach rozmawia się w dziale PC ? Rozmowę o terafankach(sama nazwa wskazuje), pikselach i fps-ach odnośnie konsol zapoczątkowały na tym forum A to "słynnne" 49% pikseli mniej w multiplatformach YETI... No ale kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Klapeusze już od kilku dni (od głoszenia Skorpiona) rozglądają się za miejscami na kozetkach psychoanalityków, bo będą musieli sobie jakoś psychicznie poradzić z wpyerdolem, jaki ów Skorpion pod względem technicznym zafunduje w przyszłości Neocieniźnie
Opublikowano 22 czerwca 20168 l jakby fanek wiedzial ze ps2 mialo niecale 300mhz proca i 32 mb ramu to by pomyslal ze to jakies czary ze na tym chodzilo san andreas, sotc czy burnout - przeciez to powinno wyswietlac grafike z dosa Black na PS2
Opublikowano 22 czerwca 20168 l jakby fanek wiedzial ze ps2 mialo niecale 300mhz proca i 32 mb ramu to by pomyslal ze to jakies czary ze na tym chodzilo san andreas, sotc czy burnout - przeciez to powinno wyswietlac grafike z dosa Black na PS2 mgs3, gow2, ffxii, gt4, jak and dexter2, silent hill 3 - to byla chora abstrakcja co devi potrafili wycisnac majac tak slaby sprzet
Opublikowano 22 czerwca 20168 l tylko gdzie ta magia plejstejszyn odleciała? czemu teraz devi nie potrafią i się tłumaczą. A jak wydają to w większości crapy lub bety?
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Bo teraz to wielki korpobiznes pelen deadlineow i innych asapow No i liczby musza sie niestety zgadzac Edytowane 22 czerwca 20168 l przez okens
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja polecam skończyć pyerdolic i grać
Opublikowano 22 czerwca 20168 l tylko gdzie ta magia plejstejszyn odleciała? czemu teraz devi nie potrafią i się tłumaczą. A jak wydają to w większości crapy lub bety? wypisz sobie na kartce wszystkie najlepsze gry ery ps1 i ps2, spojrz na ta liste i zobacz ile tam bylo gierek od devow zachodnich ale ile z kkw za sukcesem psx i ps2 nie stalo samo sony i ich devi wewnetrzni tylko kkw - square, konami, capcom i namco byli u szczytu - abstrakcyjny poziom technologiczny i gamepleyowy za upadkiem kkw przyszedl schylek zlotego okresu konsol
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać Bez kitu, niektórzy to już jakiś wyższy poziom abstrakcji prezentują. Wszystko do kitu i nie ma w co grać, a kiedyś było tak pięknie. Zastanawiam się czy czasem się zastanawiają, że pogląd na sprawę może w dużej mierze przesłaniać fakt, że jak zaczynali przygodę z grami to generalnie było fajnie, bo się chodziło do szkoły, nie było rodziny na utrzymaniu, obowiązków i z perspektywy czasu wszystko co z tym związane wspomina się z dużym sentymentem.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Halo 1/2, DOA 3, Ninja Gaiden, Splinter Cell Chaos na pierwszego iXa, ależ to robiło!
Opublikowano 22 czerwca 20168 l ciezko jest zaskoczyc GENIALNYM NOWYM IP typa ktory od 30 lat gra w gierki dodatkowo lecac po wszystko do sklepu i biorac na premiere bo jezu zaraz znowu cos wyjdzie nowego i musi byc na czasie duzo latwiej bylo uzyskac efekt WOW gowniarzowi ktory zostal wychowany w prl, zul gume turbo, pil soczki z torebki, walil do moniki i kulfona az nagle odkryl ze sa elektroniczne swiaty z jakimis smokami, wiewiorkami czy potworkami i to w 3d ktore moze odkrywac w swoim pokoju
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ciężko zaskoczyć, bo devi też się ograniczają i jadą po "bezpiecznej" stronie. Wezmy takie Days Gone. Gra w sumie zapowiada sie fajnie, ALE... znowu zombiaki??!!Rili?! Jedyna próba delikatnej zmiany to TLoU, gdzie nie ma ząbi, a ludzie zagrzybieni...
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać no typowo ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach @Czezare Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja polecam skończyć pyerdolic i grać no typowo ja sobie pykam od kilku dni w Rebel Galaxy i robie replay Deus Exa HR (nie googluj Fanek bo Ci oczy wypali) bez zadnych zmartwien o to czym beda te konsole, a konsolorze np. na gafie czy niektorzy tutaj (pipi)a od kilku dni jak potluczeni o specyfikacjach @Czezare Masz cos do Bloodborne'a? Anty-graczem jestes, anty-polakiem, Papieza JP na 100% tez pewnie nie szanujesz :[ Zluzuj poślady Bonzaj. Nie zrozumiałeś mnie. Piłem nie do jakości gry, a jej oryginalności. Gra, która wypisz wymaluj jest modem do DS trudno nazwać grą oryginalną ;->
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Wpisałem w google to Rebel Galaxy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ciężko zaskoczyć, bo devi też się ograniczają i jadą po "bezpiecznej" stronie. Wezmy takie Days Gone. Gra w sumie zapowiada sie fajnie, ALE... znowu zombiaki??!!Rili?! Jedyna próba delikatnej zmiany to TLoU, gdzie nie ma ząbi, a ludzie zagrzybieni... ja bym z checia zobaczyl gre w ktorej jestesmy kosmitami i niszczymy skundlonych amerykanow.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l przeciez watchdogs 2 ma wiecej roznic wzgledem pierwszego watchdogs niz bloodborne od dark souls
Opublikowano 22 czerwca 20168 l za wywyzszanie gier ubisoftu powinien byc ban i wjazd na chate paru czarnuchow z palnikami.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ale trylogie PoP z PS2 to ty szanuj. Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Papaj
Opublikowano 22 czerwca 20168 l vivendi przejmie ubi i za 3 lata kazdy bedzie plakac ehh gdzie te czasy kiedy wychodzily kozackie nowe ip jak division, for honor czy watchdogs - ubi wróć!