Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

Opublikowano

Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. 

Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. 

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 91,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

dishonored2 na razie krol

Opublikowano

Kurde no mnie akurat ciągnie do gier Bethesdy, no nic nie poradze ¯\_(ツ)_/¯ W Rakouta 4 grałem jak poje.bany, w Skyrima swego czasu troche też więc pewnie nie wytrzymie i kupie. Zwłaszcza że swego czasu w 2011 Skyrim jednak zrywał buty przy pierwszym włączeniu (potem czar pryskał). No nie powiem, drygnął mi jak na tym trailerku puścili main title. 

Ale i tak ch.uj im w odbyt że nie zremasterują Morrowinda. 

proszę więc nie nazywaj się graczem

Opublikowano

Dla mnie kolejny rok w którym Bethesda dostarczyła konkretnie. Ludzie po świetnym Doomie liczyli na Quake no i dostali. Może tylko na PC i "tylko" arena multi ale jakby był blacharzem to już by mi ciekło po nogach że obok UT robi się kolejny arenowy shooter :banderas: Na konsole pewnie nie puszcza jak celują w 120fps i mega szybka rozgrywkę ale myślę że jakiś reboot Quake jak Doom z singlem to tylko kwestia czasu.

Prey bardzo miłe zaskoczenie i super że robią to ludzie od Dishonored bo czuję mega szpile. Sam sequal Dishonored pozamiatal i dla mie jest to day1 jak chuy :fsg: Kto by się spodziewał że Bethesda kiedyś będzie robiła tylko dobrych fpsow :obama:

Że strony gier RPG niestety bieda. Remaster Skyrima mnie nie przekonuje, widać że z tych dużych gier jak Fallout czy TES Online chcą wydoić ile się da zanim zrobią kolejne części, idą mocno w mody i community.

Ogólnie bardzo dobre show jak i rok temu, podoba mi się taki konkretny pokaż gry jak Dishonored czy rok temu Fallout i Doom i zaraz premiera. Miła odmiana od takich pokazów jak z(pipi)ane EA na których mówią o grach widmo ja kolejna dekade :pawel:

Opublikowano

YellowJoyousHoneybadger.gif

:pawel:

Opublikowano

Haven Bethesda te gry tylko wydaje :] Dla mnie wszystko fajnie, ale brak konkretów o nowym Wolfie i jednak fake z tym Evil Withinem 2 mnie rozczarował ;/

Opublikowano

Yano, co do wygladu gry na 100 letnim silniku i modach

Edytowane przez teddy

Opublikowano

prawda jest taka ze z tymi modami do skyrima wiecej spedzilem czasu na testowaniu, szukaniu i instalowaniu niz faktycznej grze ale fajna sprawa

Opublikowano

Po 40h w Skyrim zadałem sobie pytanie - "a-ale po co?"

I na Allegro.

Opublikowano

Specjalnie skaszanili Skyrim żeby ludzie przynajmniej mieli zajęty czas z grą poprzez grzebanie w modach :P

Opublikowano

Pół biedy,że na kompa będzie ten cały Skyrim za free ale bekę i tak mam nieziemską,że chce im się ludzi straszyć tym drewnem w 2016roku i jeszcze żądać za to kasę na konsolach.

Opublikowano

nie no, jak nie bedzie jakiegos ostrego pierd.olniecia na tym E3 to impreza okaze sie kaszana na zimno bez cebulki.

Co to w ogole ma byc ten Skyrim( kto mnial to zmeczyc, juz dawno to przeszedl), quake bez innowacji na multi i crash jako pierdo.lona figurka do skylanders?

Ja sie kur.wa pytam gdzie jest Project Cars 2? Wolf 2? Gdzie sa niespodzianki?

I o co chodzi z tymi wyciekami? Wszystko wszystkim nagle wycieka przed konferencjami? Ogarneliby sie z tym jakos bo to w(pipi)iajace...

Edytowane przez okens

Opublikowano

sa ploty ze ta sliczna slimka ma w przeliczeniu kosztowac 1300zl, nice

Opublikowano

Niech tanieje stary grubas to się kupi dla dwóch Dead Risingów i Scalefuckin'bound :fsg:

Edytowane przez XM.

Opublikowano

jezu co sie na gafie dzieje, ponoc zaraz ktos cala konfe microsoftu ujawni, figaro ma chyba juz atak stulejki jak gdzies tam jest w chmurze xDDD

Opublikowano

No już na stronkach piszą kto po kim ma wyjść i co pokazać xd

Opublikowano

Jak ktos uczulony na spoilery z konferencji xD

Ale w sumie czuje ze to tylko beka

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Spoilery z konferencji xD niektórzy to powinni sobie zrobić przerwę od forum xD

Opublikowano

lol, ms wystrzelany jeszcze przed konfą

ubi ratuj branze, w tobie cala nadzieja

Opublikowano

Preorder na FFXV cancelled bo wyciekło przed konfa że pokażą.

Opublikowano

Ubi juz zrobilo co moglo wypuszczajac division i far cry primal. Jestesmy zgubieni