Opublikowano 13 czerwca 20168 l od 12 minuty bomby prawdy osiagaja niezły grzmot xD Jezeli scorpio bedzie kosztował tyle co remont pc to na ch,uj kupowac xboxa? z tego samego powodu dla którego ludzie kupują PS4 lub jakąkolwiek inną konsolę exy babe, exy! w u4 ani bloodborne nie pogram gdzie indziej i dla dwóch gier trzymasz sprzęt od paru lat? ludzie nie kupują konsol dla exów już od 10 lat ale ja nie będe sie bawil w wymienianie exów, tak tak, bo ich nie ma. Zostałęm wychowany na grach playstation, 80% gier z xa, oraz cała t infantylna otoczka do mnie nie przemawiala nigdy. Pare gier mnie czasami zaskakuje, ale najczesciej są podkradzione ( rise of tomb...) albo sa kontynuacja ktora w koncu jest ciekawa (forza h3). No i ps4 ma lepsze multiplatformy.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ja trzymam PS3 głównie dla Red Dead Redemption od premiery... Kosa konferencja jedyny minus że wszystkie gry będą pewnie w windows store gdzie ceny są identyczne jak na konsolach. Ale gearsy 4 , crackdown 3 i scalebound łykam na premiere
Opublikowano 13 czerwca 20168 l chłopie, ja mowie o tym ze 5% posiadaczy ps4 kupiło bloodborne a 10% kupili uncharted 4, a ty wyjeżdżasz mi ze cie exy na xboja nie jarają - co kogo to obchodzi? ludzie nie kupują konsol dla exow, tyle w temacie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l chłopie, ja mowie o tym ze 5% posiadaczy ps4 kupiło bloodborne a 10% kupili uncharted 4, a ty wyjeżdżasz mi ze cie exy na xboja nie jarają - co kogo to obchodzi? ludzie nie kupują konsol dla exow, tyle w temacie no ale mówisz do osoby ktora kupila konsole dla exów ze ludzie nie kupuja dla exów. zaraz, ty masz to samo co czezare? a to masz rację, nie denerwuj się. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Oczywiście najgorszą konferencje jak rok temu, było to całe pc blachara show, nie oglądałem, bo to trzeba mieć odpowiednie predyspozycje aby to obejrzeć i nie dostac martwicy mózgu, ale internet donosi, że dobra beka była. Polecam konfe PC, takiej żenady dawno nie było, rozpoczeli jakimś przegrywem kupującym gry ze steama na czas przy wrzeszczącym prowadzącym, kupił chyba z 40 w dwie minuty i zrobili po tym 5 minut przerwy rejwen? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez YETI
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Mazzeo kupił dla multiplatform, a gra w halo i forze... zaraz, przecież to multiplatformy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jestes w ogromnej mniejszości w takim razie. zdecydowanie tak, konsola jest chowana do czasu premiery hiciora, chociaz ostatnio nadrabiam.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l kupuj te bloodborne jezu, tam i tak chodzi się w kapeluszu i z ryjem zakrytym chustką gdyby ktoś napisał mi "kup ps4 dla u4" to byłoby mi po przejściu smutno i czułbym niedosyt. po odpaleniu BB stwierdzam, że ps4 mógłbym kupić drugi raz. taka to jest gra.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie no, konsole to można kupić dla red fucking redemption a nie moda do dark soulsa
Opublikowano 14 czerwca 20168 l nawet bym nie rozpakował konsoli tylko od razu na olx jest szansa na jakąś grę od from software na konferencji? Edytowane 14 czerwca 20168 l przez ragus
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pawcio jaki dowcidupny dzisiaj, zobaczymy o 4 jak bedzie spiewal nawet bym nie rozpakował konsoli tylko od razu na olx jest szansa na jakąś grę od from software na konferencji? ma byc, wszystko ma być, przecieki mowią o god of war w czasach komuny, HQ z Lechem, i TW Bolkiem jako bossem
Opublikowano 14 czerwca 20168 l chyba wiemy jak sie to wszystko moze skonczyc, sony na e3 to taka polska reprezentacja, wielkie nadzieje, a pozniej kaszana i teatr romana, czasami cos zabłysnie ale ogólnie zawód. No ale juz za pozno do odwrotu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No ale juz za pozno do odwrotu. zdecydowanie stoimy już na krawędzi krateru
Opublikowano 14 czerwca 20168 l człowiek poszedł umyć dupę a wy tyle już postów napisaliście. do yano brakuje ale nadal brawo.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Jak zapowiedza sequel RDR i BB to sobie zwale przy chlopakach na party.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l jak nie bedzie infa o crashu lub jakims sztosie od sony to jutro konsola ląduje na pchlim. Po wiedźminie to nic nie ma sensu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l człowiek poszedł umyć dupę a wy tyle już postów napisaliście. do yano brakuje ale nadal brawo. dupa nasmarowana?