Opublikowano 14 czerwca 20168 l Mejm, a obrażaj. byle syfu na reszcie forum nie było. Slowo harcerza.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Konfa się skończyła dobre kilkanaście minut temu,a ja siedzę jak zahipnotyzowany i oglądam omówienie konfy z Gamescomem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Zetta powiedz w robocie ze twoi rodacy z polski pozdrawiaja japonie i dziekuja za plejstejszyn i pana kojime.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A ja dalej pije za konfe do roboty sie spoznie napewno ale przynajmniej bedziesz przygotowany
Opublikowano 14 czerwca 20168 l no ale taka prawda, gdzie są gry zapowiedziane z e3 2013 e3 2014 e3 2015? ofc zaprezentowane gry są super tylko pytanie kiedy sie pojawią? w tym roku z exów last guardian tylko? gierka robiona 8 lat minimum?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A (pipi) im w doope nie chca dac mi podwyzke w zamian oferuja jakies ubezpiecznie panstwowe bym mial emeryture.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l no, góralskie komentarze to to czego mi brakowało No, mi tego tys brakowało. N co tu duzo godać- Sony jus tak piyknie zaorało, ze nawet skoda słow. Nie bawiyli sie w zodne piykne przemowienia ino nakurwiali prezentacje jedna za drugom Byłek jus przygotowany coby hejtować ale siy po prostu nie dało. Sakramencko podobo mi sie zmiana w God Of War i to cego chyba mało kto sie spodziewoł- totalno zmiana podyńścio do gry. Wreściy wolno kamera i inny charakter gry
Opublikowano 14 czerwca 20168 l @orzech Lepiej poczekac na cos swiezego niz piz.gac po raz 4 w te same girsy, forze i halo albo z rurek walic do wielkiego pajonka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l no dobra gunwno vr będzie na jesień. kolejny gow coś świeżego? nigga plz ja wole grać niż czekać, dla mnie prosty wybór ten rok gow 4 forza h3 niż grać w multiplatformy pokroju coda czy b1 albo multi uncharted XD Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Racja, Sony pokazało nowe IP, wiele dobrych gier plus Vr. Ms znów Forza, gyrosy, killer instynkt plus skorpion kiedyś tam. Do premiery skorpiona, Sony miażdży na całej linii. Czekać tylko jak Dadi i Mazi, będą tłumaczyć że na xone to są najlepsze gry i Ms wygrał konfe.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Orzeszek porownaj sobie ilosc cyferek w tytulach na obu konferencjach xD. M$ = nintendo.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l kolejne gry które będą wychodzic w nieskonczoność. jak by było 2016/2017 to by było zaorane. z tych tytułów tylko horizon o last guardian najbliżej wydania. a reszta pieśń przyszłosci. shenmue 3 tez w tamtym roku zapowiedziany i gdzie on jest? remake serial ff7 gdzie jest? znana zagrywka sony, pokazac gry które będą za x lat. ms pokazał znane marki które powoli męczą no ale mozna pograć. ja wiem ze dla was czekanie>granie no ale bez przesady ;/ bo sie pogniewamy. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ten moment kiedy pokazano twarz "Kratosa"... Juz na poczatku konfy strzal w pysk. Nie spodziewem sie az tak dobrej konfy. Do tego nowy Resident do przejscia z VR.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l kolejne gry któe będą wychodzic w nieskonczoność. No tak wlasnie mozna opisac tasiemce od microsoftu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Albo to śp. Luciano się zapowietrzył, albo to reakcja YETI na to co Soni na E Trzy pokazało. Jedno z dwóch.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie sądziłem, że można przebić zeszłoroczną konferencję, nawet nie dopuszczałem takiej myśli. Ale zrobili to. Ja pierdziele, co za ludzie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l aha, czyli ostatnia linia obrony zielonych to skamlenie "o boziuniu kiedy to wyjdzie?" przypominam, microsoft wyr,uchało fanów skorpionem, i pokazało (pipi)ne gry poza forzą.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l milan no na litosć boską, naprawde wole grać w kolejne dzirsy i forze niż w nic, serio. kolejne gry któe będą wychodzic w nieskonczoność. No tak wlasnie mozna opisac tasiemce od microsoftu. grać >> nie grać woogle Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 czerwca 20168 l No to sobie pograsz. A potem kupisz scorpio i bedziesz mogl zagrac w to jeszcze raz ale w 4k. A potem zagrasz w girsy 5.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l moze amsz rację, ja mam backlog na dwie generacje do tylu, inaczej na to patrze, chyba w sumie nawet nei powinienm byc brany pod uwage biorac pod uwage przerkój forumka.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Porownujemy tutaj konfy i to co nam korpo obiecalo i w jakim stylu. I niestety ale sony zaoralo ms do golej skaly.