Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dopiero wbiłem, ale widzę Ninny rozwala targi jakimś pokemonem biedronką.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l spóźniłem sie kilka minut na nintendo odpalam i widze że pokazują trailery z poków które pokazali już pare tygodni temu, czy ich pogieło? czy przegapiłem coś nowego i zdążyłem na starocie? (pipi)a smuty jakies od 15 minut, zaraz to wylacze i poczekam na podsumowanie Gayosa na ppe skad wiesz ze bede pisal podsumowanie? Bede pisal, jakos pozno w nocy bo zaraz musze wyjsc i nie wiem kiedy wroce Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kyo: Między PS4 a Neo ma być dużo mniejszy skok wydajności niż między Xone a Scorpio. Neo ma być ~2.3 x mocniejsze od PS4, a Scorpio 4.6 x mocniejszy od Xone. W przypadku Sony pomiędzy obiema konsolami ma być spora różnica, ale między starą a nową konsolą MS ma być przepaść. Do tego jeśli ktoś serio myśli o 4K gejmingu na konsolach (dla mnie to pijarowe pitupitu), to Neo nawet tego nie dotknie, a Scorpio coś tam może liznąć, ale bez szału. Oczywiście wszystko opiera się na tych strzępach informacji, które mamy teraz. miedzy neo i scorpio pewnie bedzie roznica nie wieksza niz miedzy xbone a ps cztery a tak poza tym, to przestan sie juz ob.sry.wac z tym swoim mikrosiusiakiem, bo zaraz zaraportuje ze robisz c w poza c w No pewnie, te 2 flopy różnicy w wydajności w FHD na obu konsolach będą tak widoczne jak różnica pomiędzy Xone/PS4
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie? Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. 6 teraflopow nie jest polsrodkiem.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie? Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych. ee już od kwietnia wiadomo że nxa nie będzie na e3 i wychodzi w marcu 2017 Edytowane 14 czerwca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. 6 teraflopow nie jest polsrodkiem. Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem. Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie? Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych. zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. 6 teraflopow nie jest polsrodkiem. Sneo = Xbox One S (Bansai nie miał na myśli Skorpiona tylko Slimkę)
Opublikowano 14 czerwca 20168 l jak coś to gameplay z zeldy będzie o 19 Edytowane 14 czerwca 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. 6 teraflopow nie jest polsrodkiem. Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem. To na 99%. Chyba nikt realnie nie myśli, że taki sprzęt będzie chodził za mniej. No chyba, że nowe konsole mają być znowu do laptopów z lidla porównywane.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie? Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych. zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete. No tak, ale ja o 3DSie nic nie napisałem. Kieszonka i gry wydawane na nią to nadal
Opublikowano 14 czerwca 20168 l gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie. Będą i to wyraźne, mówi o tym artykuł DF na eurogamerze. GPU: Much faster than PlayStation Neo http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-project-scorpio-spec-analysis Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przewinąłem i obejrzałem początek, Zelda z grafą i dizajnem jak z byle indyka bez krzty magii tej serii i kieszonkowy pokemon, w którego grają już od pół godziny. To jest zbyt smutne, nawet nie wypada się z tego śmiać.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna? Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada. 6 teraflopow nie jest polsrodkiem. Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem. Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. Lepiej czekac do 2025 na gry od Sony... opcja dla biedakow zawsze w modzie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje xDDDDD zabawnie czyta się to z ust klapów, którzy od 2013 nie robią nic innego jak pier,dolą o mocy "nadkonsoli", oglądają z wywieszonym jęzorem digital foundry i liczą piksele w każdej grze już zawczasu dmg ctrl i stara śpiewka, że jednak moc nie jest najważniejsza na pclabie wasze miejsce robaki je,bać graczy, brzydzę się
Opublikowano 14 czerwca 20168 l zresztą ja sobie moge zmienić obóz w kazdej chwili, co juz zrobilem jakies 3 razy, bo mnie stac, nie to co was, studenciaki, wiec mi to za jedno jesli skorpio zaora, to go kupie i bede sie smial z niebieskich patalachow ich padow z dziewiedziesiatego czwartego i exkluziwow walonych na kopyto the last of us. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Andżej
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ale przecież skorpiona możecie kupić jeszcze dziś, w czym problem. Po co czekać na koniec 2017. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez YETI