Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 91,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Wylaczylem "konfe" nintendo, Kryspin napisz pozniej streszczenie.

Opublikowano

spóźniłem sie kilka minut na nintendo

odpalam i widze że pokazują trailery z poków które pokazali już pare tygodni temu, czy ich pogieło? czy przegapiłem coś nowego i zdążyłem na starocie?

(pipi)a smuty jakies od 15 minut, zaraz to wylacze i poczekam na podsumowanie Gayosa na ppe

skad wiesz ze bede pisal podsumowanie? Bede pisal, jakos pozno w nocy bo zaraz musze wyjsc i nie wiem kiedy wroce :frog: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kyo: Między PS4 a Neo ma być dużo mniejszy skok wydajności niż między Xone a Scorpio. Neo ma być ~2.3 x mocniejsze od PS4, a Scorpio 4.6 x mocniejszy od Xone. W przypadku Sony pomiędzy obiema konsolami ma być spora różnica, ale między starą a nową konsolą MS ma być przepaść. Do tego jeśli ktoś serio myśli o 4K gejmingu na konsolach (dla mnie to pijarowe pitupitu), to Neo nawet tego nie dotknie, a Scorpio coś tam może liznąć, ale bez szału.

Oczywiście wszystko opiera się na tych strzępach informacji, które mamy teraz.

miedzy neo i scorpio pewnie bedzie roznica nie wieksza niz miedzy xbone a ps cztery

a tak poza tym, to przestan sie juz ob.sry.wac z tym swoim mikrosiusiakiem, bo zaraz zaraportuje ze robisz c w poza c w

No pewnie, te 2 flopy różnicy w wydajności w FHD na obu konsolach będą tak widoczne jak różnica pomiędzy Xone/PS4  :reggie:

Opublikowano

Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie?

Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych.

Opublikowano

A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?

Jesli dobrze kojarze to troche smiesznie to teraz wyglada.

6 teraflopow nie jest polsrodkiem.

Opublikowano

Ogólnie to nintendo tak na serio w 30 min pokazało 2 giereczki czy oni sobie jaja robią i naprawdę żyją w innym świecie?

Japońce chyba naprawdę nie rozumieją, że jak nie pokażą i wydadzą nxa w tym roku to lecą z rynku konsol stacjonarnych.

ee już od kwietnia wiadomo że nxa nie będzie na e3 i wychodzi w marcu 2017

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje  :sorcerer:

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

A propos Sneo, czy Spencer przypadkiem nie mowil jakos niedawno ze oni nie sa zainteresowani polsrodkami? I ze idea Xboxa 1.5 nie wydaje im sie fajna?

Nie podali jeszcze ceny tej maszynki, czuję że 499$ może stać się faktem.

Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wolisz tłumaczenie na przykładzie koszy z pomarańczami i cytrynami? ;)

Opublikowano

zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete.
Opublikowano

Sneo = Xbox One S (Bansai nie miał na myśli Skorpiona tylko Slimkę)

Opublikowano

To na 99%. Chyba nikt realnie nie myśli, że taki sprzęt będzie chodził za mniej. No chyba, że nowe konsole mają być znowu do laptopów z lidla porównywane.

Opublikowano

zyja w innym swiecie, ale maja kilka marek ktore trzymaja ich przy zyciu. W listopadzie nowe pokemony ktore sie sprzedadza lepiej niz wszystkie exy z xbona razem wziete.

No tak, ale ja o 3DSie nic nie napisałem. Kieszonka i gry wydawane na nią to nadal :obama:

Opublikowano

gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie.

Opublikowano

gwoli scislosci, sneo tez bedzie korzystalo z architektury polaris, więc roznicy pomiedzy tymi dwoma konsolami nie bedzie.

Będą i to wyraźne, mówi o tym artykuł DF na eurogamerze.

GPU: Much faster than PlayStation Neo

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-project-scorpio-spec-analysis

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przewinąłem i obejrzałem początek, Zelda z grafą i dizajnem jak z byle indyka bez krzty magii tej serii i kieszonkowy pokemon, w którego grają już od pół godziny.

To jest zbyt smutne, nawet nie wypada się z tego śmiać.

Opublikowano

Poza tym to nie tflopy sprzedają konsol, a gry. Niestety to co pokazał M$ (oprócz FH3 i G4) nie trafia do mnie w ogóle. 

Lepiej czekac do 2025 na gry od Sony... opcja dla biedakow zawsze w modzie.

Opublikowano

teraflopy to chyba bedzie nowe ulubione słowo ludzi spod znaku zielonego lupanaru. daje glowe, ze wiekszosc z nich dopiero za sprawa projectu scorpio, dowiedziala się, co to w ogole jest. to bedzie ich kolejna tajna bron po sunset overdrive i broken cośtam. no ale coz, kazdy ma takich idoli, na jakich zasluguje  :sorcerer:

xDDDDD zabawnie czyta się to z ust klapów, którzy od 2013 nie robią nic innego jak pier,dolą o mocy "nadkonsoli", oglądają z wywieszonym jęzorem digital foundry i liczą piksele w każdej grze

już zawczasu dmg ctrl i stara śpiewka, że jednak moc nie jest najważniejsza :banderas:

na pclabie wasze miejsce robaki

je,bać graczy, brzydzę się

Opublikowano

zresztą ja sobie moge zmienić obóz w kazdej chwili, co juz zrobilem jakies 3 razy, bo mnie stac, nie to co was, studenciaki, wiec mi to za jedno

jesli skorpio zaora, to go kupie i bede sie smial z niebieskich patalachow ich padow z dziewiedziesiatego czwartego i exkluziwow walonych na kopyto the last of us.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Ale przecież skorpiona możecie kupić jeszcze dziś, w czym problem. Po co czekać na koniec 2017.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Andżej? Zawsze szanowałem  :sir: