Opublikowano 16 czerwca 20168 l (...) Ja chciałem, żebyśmy wrócili do pecetów. (pipi)y, przez niego wczoraj musieliśmy pożegnać Xboxa, bo się zachciało każdą grę wydawać na PC. Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. Edytowane 16 czerwca 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 16 czerwca 20168 l niech on już zamknie morde xd wystarczająco sie popisał by w jedne targi odebrać status konsoli Xboxowi xd
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Caly MS, wszyscy wydaja gry na PC od wiekow, randomy od indyka z samochodzikami robia cross play, CDP ma Goga, Stem kwitnie, a MS no uczymy sie na nowo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Czy nastepna strzelanina moze byc w siedzibie MS?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l wiec pora pożegnać ekipe uzytkowników mających xboxa, może sami odejdą jak PESowcy. Albo kacik w dziale PC albo wygnanie.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l od poczatku gadalem ze to kon trojanski blachar - nikt z botow nie wierzyl, a wyszlo jak wyszlo
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Mysle ze poddzial w dziale PC jest na miejscu. Poddzial dla podludzi xd
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/
Opublikowano 16 czerwca 20168 l tymczasem u sony yoshida potwierdza, ze kazdy pokaz na konfie pochodzil z podstawowego ps4, a build gt sport przywieziony na targi wreszcie wyglada kozacko i juz nawet w takiej formie niszczy oprawa pozostale sim racery dostepne na konsolach (pozostaje tylko modlic sie by wreszcie ktos mu podmienil te piski opon i dzwieki z ery psx/ps2)
Opublikowano 16 czerwca 20168 l czekamy na kolejny wywiad "w sumie to ja nawet nie lubie konsol" raczej to jest sinusoida, teraz bedzie "chcialem wrocic do pc, ale xbox jako konsola jest bardzo wazny dla naszego community, nikogo nie porzucamy"
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ moze dajmy sobie spokoj z wiernoscia, ruchajmy wszystko i wszedzie, badzmy jedna wielka rodziną, ty dzisiaj moja, ja jutro twoja ;/ tyle sporów i nieporozumien by zniknęło
Opublikowano 16 czerwca 20168 l tymczasem u sony yoshida potwierdza, ze kazdy pokaz na konfie pochodzil z podstawowego ps4, a build gt sport przywieziony na targi wreszcie wyglada kozacko i juz nawet w takiej formie niszczy oprawa pozostale sim racery dostepne na konsolach (pozostaje tylko modlic sie by wreszcie ktos mu podmienil te piski opon i dzwieki z ery psx/ps2) O kurczę, to może nawet kupisz konsolę co?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ moze dajmy sobie spokoj z wiernoscia, ruchajmy wszystko i wszedzie, badzmy jedna wielka rodziną, ty dzisiaj moja, ja jutro twoja ;/ tyle sporów i nieporozumien by zniknęło Slubowales swojej konsoli wiernosc? A jakby sie okazalo ze ma penisa tak jak xbox one to co?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l tymczasem u sony yoshida potwierdza, ze kazdy pokaz na konfie pochodzil z podstawowego ps4, a build gt sport przywieziony na targi wreszcie wyglada kozacko i juz nawet w takiej formie niszczy oprawa pozostale sim racery dostepne na konsolach (pozostaje tylko modlic sie by wreszcie ktos mu podmienil te piski opon i dzwieki z ery psx/ps2) Serio mu wierzysz? xd
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ moze dajmy sobie spokoj z wiernoscia, ruchajmy wszystko i wszedzie, badzmy jedna wielka rodziną, ty dzisiaj moja, ja jutro twoja ;/ tyle sporów i nieporozumien by zniknęło Slubowales swojej konsoli wiernosc? A jakby sie okazalo ze ma penisa tak jak xbox one to co? Proponujesz by sony zaczelo wydawac killery na konsole micro, myślę ze szybciej mojej ps4 wyrosnie penis.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jestem tutaj podobnego zdania jak Padeusz, każda platforma powinna mieć własne gry, oferować coś unikatowego. Xbox oferuje teraz znacznie mniej niż jakikolwiek PC, ma przy tym moc przeciętnej lodówki, ale używane chodzą w adekwatnej cenie na szczęście. A nie lepiej jak by gry były dostępne na każdej platformie? W ten sposob posiadajac jeden sprzet mozesz ograc wszystko, a nie trzymac mase zlomu dla exow. Czlowiek juz dawno moglby sie pozbyc playstation ale nieeeee bo trzeba trzymac dla tych 5 gier ;/ Nie. Od zawsze kupujesz konkretną konsolę, by zagrać m.in. w gry na wyłączność dostępne dla tej platformy. Każda konsola kojarzona jest z konkretnymi markami. Każda też ma swoje atuty i wady. I tak powinno zostać.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l tymczasem u sony yoshida potwierdza, ze kazdy pokaz na konfie pochodzil z podstawowego ps4, a build gt sport przywieziony na targi wreszcie wyglada kozacko i juz nawet w takiej formie niszczy oprawa pozostale sim racery dostepne na konsolach (pozostaje tylko modlic sie by wreszcie ktos mu podmienil te piski opon i dzwieki z ery psx/ps2) O kurczę, to może nawet kupisz konsolę co? jaka konsole?
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No i poszedl sie jepac rywal dla sony na rynku konsol. Jeszcze tylko zostalo nintendo? No tak... Bardzo zle sie dzieje dla nas konsumentow bo bez zdrowej rywalizacji to tylko my stracimy. Ciekawe co sony ktore nie bedzie mialo rywalizacji na rynku wymysli nowego oprocz abonamentu na multi... Brak uzywek? Forma bezpudelkowa? Mam nadzieje ze nie beda szalec i pozostanie tak jak jest.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ''Mowisz Xbox, myslisz beka'' Mowisz xbox, myslisz available on windows 10
Opublikowano 16 czerwca 20168 l beka to jest ale ze stulejarza i naczelnej chorągwi forum xd najwięcej spazmów dostają ludzie którzy nigdy xboxem zainteresowani nie byli
Opublikowano 16 czerwca 20168 l licze na jakies fajne zestawienie cytatow spencera na przestrzeni ostatnich 3 lat
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Xbox to teraz taki komputer dla biedaków nie wiedzących jak PC do gierek złożyć