Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Jest niedziela, jutro wyślą omomom

Co do wykorzystania tej konsoli... no cóż. Na razie ciemno na horyzoncie. 

Opublikowano

Skoro jest tak długo ciemno to najbliższe E3 musi być jasne ; ) bo nie sądzę, że przez 2 lata siedzą i pierdzą w stołek ; ) Dobrze, że jest już sprzęt co przynajmniej nie będzie w końcu odstawał pod względem mocy tylko w drugą stronę.

Opublikowano

Skoro jest tak długo ciemno to najbliższe E3 musi być jasne ; ) bo nie sądzę, że przez 2 lata siedzą i pierdzą w stołek ; ) Dobrze, że jest już sprzęt co przynajmniej nie będzie w końcu odstawał pod względem mocy tylko w drugą stronę.

Ja sadze ze tak wlasnie jest, gdyby cos mieli pokazali by na ostatnim E3, MS nie ma studiow od tego trzeba zaczac.

Opublikowano

Czasami lepsze cienie, wiecej fpsow ? No i na pewno lepsza rozdzielczosc... czyli faktycznie posiadacze tv uhd maja dobry argument jesli chodzi o rozgrywke 4k... a reszta ? Nawet nie ma wiekszego pola widzenia szczegolow, tekstur czy nawet popup jest taki sam.

Opublikowano

No reszta może w końcu zobaczy 1080p zamiast 720p. Taki Final Fantasy xv pomiędzy xboxow a wersja a wersja pro/xox to prawie generacja przepaść w trybie quality (są 3 tryby dostępne).

Opublikowano

Zapowiedzą Girsy 5 i pokażą Forze Horizon 4 wraz z Halo 6. To będzie i tak za dużo jak na nich. Może nawet coś z tych dwóch ostatnich wyjdzie w 2018.
Opublikowano

W cenie XOX można mieć dzisiaj XOne S i Ps4 slim. Jezeli ktoś nadal posiada tylko FHD, to jest to imo znacznie lepsza alternatywa:)

Opublikowano

Nastepne E3 i zapowiedz  Halo :banderas:

i od razu maszeruje do sklepu po KOXa

Opublikowano

no no, jest ok

Opublikowano

podsumowując

DN1FZahX0AAisS-.jpg

Brawa dla Microsoftu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Tak w przypadku Gearsow 4 wlasnie tak powinna wygladac ta przepasc. Tylko co z reszta ? Wciaz nie wiadomo bo niby cod ww2 nie dostal pacza, ciekawe jak wiesiek bedzie wygladal...

Opublikowano

nvm 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Dokładnie. Jak zapowiedzą F Horizon 4, to mi nie drygnie nawet :( Halo 6? To już będzie dewiacja na poziomie Assasina.

Pożyjemy, zobaczymy.

A co do temperatur. Tam jest chłodzenie cieczą, a coś więcej o tym wiadomo? 

Opublikowano

DF mowilo cos o silikonowych platach ktore sa innowacyjnym rozwiazaniem, oczywiscie juz sie obawiaja jak z czasem sie zachowaja

Opublikowano

Nigdy nie interesowałem się takim chłodzeniem do PC, dlatego pytam z czystej ciekawości. 

Ten płyn ma jakieś właściwości chłodzące? Takie same w sobie? To ma jakiś termin przydatności? Nie słyszałem żeby komuś PC zalało, bo coś się urwało, ułamało, uszczelka poszła. 

Jestem ciekaw praktycznie jak to wygląda w czasie. 

Opublikowano

delete

Edytowane przez milan

Opublikowano

Musiałem użyć wujka google, bo nie liczyłem tu na konkrety :D 

Opublikowano

Standardowe chłodzenie cieczą jak najbardziej wymaga konserwacji i wymiany płynu. W xboxie jest coś co raczej stosuje się w serwerach i może (ponoc) działać długo bez usterki.

Opublikowano

Tylko co z reszta ? ciekawe jak wiesiek bedzie wygladal...

Jest kosmos w stosunku do tego co bylo na PS4 po patchu na Pro, a dev zapowiedzial dodatkowe wsparcie HDR i pewnie natywne bedzie tym razem 4K, czyli bedziesz grac w jakosci jak 5-10% PC towcow ?

Serio, gdzie jak gdzie, ale w tym przypadku nie powinno byc zadnych watpliwosci czy bedzie lepiej :D

to samo co Heatpipe, MS troche w marketingu przesadził.

najwazniejsze ze jest i dziala, w PS4 przydalby sie taki wynalazek.

Opublikowano

Pieknie wyglada quantum brake. Zazdroszcze posiadaczom telewizorow 4k.