Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Czyli co, bo nie rozumiem? Nie bedzie gier w 1080/60? Co oznaczają te tabelki? W sumie to ch,uj wie. Ale sądze, że ogarną. Jaguar? Serio? Umiesz czytać? Jest napisane, że custom. Nintendo tez tłumaczyło, że custom...po czym dali słabszą tegrę niż w android shield tv. Racja. Tak czy siak to overclocked jaguar.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l DX12 zaimplementowany hardware'owo znacznie odciążający CPU o 50% w tytułach opartych na DX12.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Jak Forza 6 w pełnym 4K w dwa dni nie jest imponująca, to ja nie wiem co by niektórych miało zadowolić. Ale odpowiadam też na posty osób, które na xboksa by nawet się nie wys,rały i w sumie nie wiem po co tutaj się udzielają, nie wiem czego ja oczekuję.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Co to w ogóle był za pomysł, żeby zacząć prezentacje konsoli od specyfikacji? Ja rozumiem ostatnio podczas premiery procesorów Ryzena, gdzie na fora i DF wchodzili ludki, co sie tym interesują i ogarniają te tabelki. Ale na konsoli?
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Co to w ogóle był za pomysł, żeby zacząć prezentacje konsoli od specyfikacji? Ja rozumiem ostatnio podczas premiery procesorów Ryzena, gdzie na fora i DF wchodzili ludki, co sie tym interesują i ogarniają te tabelki. Ale na konsoli? a od czego mają zacząć? od gier eksluzywnych żeby widzowie usnęli?
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Masz dobre porównanie jak radzi sobie PS4PRO z 4K i zapowiedź lepszej wydajności na Scorpio. W dzisiejszych czasach technologicznej szajby to dobry wskaźnik dla kogoś kto myśli o graniu w tej rozdzielczości.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Na przykładzie FM6 który podawał widać, że zapas mocy jest bardzo duży. Gra bez żadnych tweaków przeniesiona na nową konsolę w dwa dni ze zużyciem zasobów między 50 a 70% w 4K/60 fps robi wrażenie.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l 12GB ddr5 384-bit to też wyjątkowo mało.powinno być 64wydajność na poziomie GTX 980 Ti to mało powinno być 1080 Tiprocesor- kpinamógłby być i7 8-rdzeniowyprzecież gry z Xbox One nie muszą na tym działać - nikogo to nie obchodzi xDDaha - no i cena poniżej dwa koła, konieczniejabierdole. Edytowane 6 kwietnia 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Specyfikacja bardzo OK, choć ciągle jestem zdania, że jednak każą czekać na premierę ciut za długo. Przykład z FM6 fajowy, ale ogrywanie 2-letniej gry tylko, że odmiany w 4K to żaden dealbreaker.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Co tu dużo mówić? Na chłodno: >ulepszony CPU, który nie dość, że podkręcono, to dodatkowo o 50% odciążono w grach opartych na DX12 >6TFPSów GPU >12GB szybkiego RAMu >prościutkie patchowanie gier z XO do 4K >świetna usługa sieciowa i pad Mnie mają. Edytowane 6 kwietnia 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l a co do specyfikacji to moj acer aspire v15 nitro black edyszyn ktorego kupilem do przegladania internetow, ma lepsze bebechy
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Jeśli tylko wiatrak nie będzie świerszczył jak ten ten od One S, to też wymieniam eskę na Scorpio xd
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l DX12 zaimplementowany hardware'owo znacznie odciążający CPU o 50% w tytułach opartych na DX12. Czekam na hardwerowo zaimpletowana chmurę żeby pograć w Crackdown 3 na łodzi podwodnej.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l cześć czy wiadomo już coś o wymianie xone na scorpio za symboliczną złotówkę? pozdrawiam
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Co tu dużo mówić? Na chłodno: >ulepszony CPU, który nie dość, że podkręcono, to dodatkowo o 50% odciążono w grach opartych na DX12 >6TFPSów GPU >12GB szybkiego RAMu >prościutkie patchowanie gier z XO do 4K >świetna usługa sieciowa i pad Mnie mają. Mnie mają jak zapowiedzą gry. Tabelki to (pipi)olo dla nerdów.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l @Kyo: Osobiście jestem bardzo zadowolony z One, więc jego ulepszona wersja podchodzi mi aż miło. Poza tym dla samego multi w Halo6 kupię Scorpiona.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l na chvj mi nowa, mocniejsza konsola jak gier nie ma? jak na E3 nie dowalą do pieca nowymi, dobrymi grami, to stawiam na skorpionie krzyżyk. Prezentacja mnie nie zachwyciła, jasne, 4k@60fps w FM6 robi wrażenie, zwłaszcza, że silnik przenieśli w 2 dni, no ale... Zresztą, śmiesznie tak oglądać prezentację Sony dotyczacą PRO i te filmy od DF dotyczące SCORPIO, a potem przypomnieć sobie prezentację Switcha. Widać jak bardzo odmienne podejście do gier wideo mają te 3 firmy. Dwie pierwsze skupiają się na terafankach, ramach, 4k, hdrach i innych pierdołach nie pokazując w zasadzie żadnych gier. Nintendo? A na chvj komu specsy, łapcie tu listę gier w jakie zagracie w najbliższym czasie na naszym nowym sprzęcie, have fun!
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Ale niektórzy tu są ciemni jak myśleli, że dzisiaj będą gry zapowiadali XD
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l @Kyo: Osobiście jestem bardzo zadowolony z One, więc jego ulepszona wersja podchodzi mi aż miło. Poza tym dla samego multi w Halo6 kupię Scorpiona. No ale jak miałem Ona i ograłem to co w sumie chciałem (może ze 2 pozycje zostały) to jak nie będzie czegoś "nowego" to dla mnie zbędny zakup. Będą gry - będzie wydawanie siana. Poczekam na E3 i na gierki to podejmę decyzje.
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale E3 jest dopiero w czerwcu. Poza kilkoma pewniakami na ten rok, możemy liczyć na zapowiedzi i najlepsze wersje multiplatform. Osobiście kibicuję projektowi Scorpio, bo Microsoft pokazał poprzedniej generacji, że jak nikt potrafi robić sprzęt dla hardcorowych graczy. @Kyo: to oczywista oczywistość, najlepiej mieć kilka i mieć wybór Edytowane 6 kwietnia 20178 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 6 kwietnia 20178 l Deklarować kupno konsoli bo parę tabelek pokazali to tak średnio dla mnie.