Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jeszcze Bloodborne i...

no moglbym wymieniac bez konca!

a co dopiero sie bedzie dzialo w 2017 ?! :obama:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

zawsze chcialem byc taki jak grzybiarz wiec chyba tez musze pro kupic :beksa:

Opublikowano

Dobra, właśnie oglądałem gejmplej z Unczarted 4 w 60 klatkach i całkiem nieźle to wyglądało.I chyba jednak kupię to zrypane PS4pro w listopadzie. Przez chwilę, myślałem by brać Xboxa Slim, do odpalenia blurejów UHD, ale przecież nie mam takich filmów,a i tak mój tv odpala bezpośrednio pliki mkv w 4K. A po dłuższym namyśle - exy z konsoli Microsoftu, odpalę na kompie ze smokiem.A jakie exy ma PS4? Jakie tytuły wyszły przez te 3 lata?Tylko nie piszcie o Wieśku Trzecim, bo to mam na PC.Bo na razie moja lista wygląda tak:Uncharted 4Drive Club (a z ciekawości zobaczę :)i w przyszłości Crash.A co dalej? 3 gry się uzbierały przez trzy lata?

Te Uncharted to fanmade. Nawet na Pro nie chodzi w 60 klatkach

Opublikowano

jeszcze Bloodborne i...

no moglbym wymieniac bez konca!

a co dopiero sie bedzie dzialo w 2017 ?! :obama:

<wkleja liste yetiego>

Opublikowano

Grzybiarz, masz jeszcze remejk kotolista z PS2, YETI mówi, że wygląda jak życie

czyli z Blodbornem, którego każdy klap poleca, bo ex, ale skończyły tylko dwie osoby z forum, to masz aż 4 i pół gry.

edit:

5 i pół, bo zapomniałem o nowym ICO

Edytowane przez gekon

Opublikowano

:dynia:

Obecnie lepiej sie opłaca kupić xboxa i ograć exy zamiast wymieniać ps4 na pro. Na uj to komu, ale tak szczerze podajcie chociaż jeden racjonalny powód po co sprzedawać ps4 i dopłacać 800zł do wersji pro :yao: ?

Przypomina się sytuacja z poprzedniej generacji kiedy to m$ wypial się na klientów po początkowej dominacji, a Sony pochyliło głowę i walczylo o klienta. Teraz sytuacja się odwróciła niestety.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dla grafiki przecież w niebieskim królestwie tylko to się liczy.

Opublikowano

Moja przygoda z ps4 wyglada tak:

- premierowka wyła jak bolid f1 dojeżdżając do zakrętu

- wymieniłem na matową. Chodziła spoko ale po kilku miesiącach i ona odpala tryb niczym bolid na torze w monaco przy przeciążeniach 8G.

Teraz wygląda na to, że znów musiałbym wymieniać konsolę na slimke lub pro aby znów mieć cichy model... Sry ale nawet przy 5.1 ztkach od logitecha słychać lekki szum w tle. Przecież to jest jakaś (pipi)a kpina? Teraz polecam sprawdzić pobór ps pro i zastanowić się po jakim okresie te modele zaczną wyć lub się zwyczajnie palić..

Opublikowano

Trafiłem na liste exów na ps4 yetiego na 2016 rok :teehee:

Uncharted 4
Street Fighter V
Ratchet Clank
Witness
Alienation
Firewatch
w drugiej połowie roku
No Mans Sky
Gravit Rush 2
NiOh
GT S

TLG - tutaj jeszcze sprawa nie wyjasniona
Hellblade (tu nie jestem na 100% pewien, ale oficjalna strona podaje 2016).

beka stulecia, miała być dominacja a jest jak co roku syf, jprdl xD

Moja przygoda z ps4 wyglada tak:
- premierowka wyła jak bolid f1 dojeżdżając do zakrętu
- wymieniłem na matową. Chodziła spoko ale po kilku miesiącach i ona odpala tryb niczym bolid na torze w monaco przy przeciążeniach 8G.

Teraz wygląda na to, że znów musiałbym wymieniać konsolę na slimke lub pro aby znów mieć cichy model... Sry ale nawet przy 5.1 ztkach od logitecha słychać lekki szum w tle. Przecież to jest jakaś (pipi) kpina? Teraz polecam sprawdzić pobór ps pro i zastanowić się po jakim okresie te modele zaczną wyć lub się zwyczajnie palić..

kolego a jak myslisz, że jak zrobilo się 40mln sprzedanych szrotów4?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak tam boty xboxowa zelda? Podobno najmocniejsze 64% w historii, no ale jaka konsola, taka zelda.

grZAZ.gif

A co exów na konsole, która je ma. Od grudnia do marca, Last Guardian, Person 5, Nioh, Nier, Yakuza 0, Horizon. (pipi), co to Sony, w cztery miesiące zdmuchną ponad 3 lata egzystencji x-śmiecia z crapami na 6 w 720p.

Opublikowano

No wypadałoby wkońcu wziąć się do roboty bo u ludzi #thisiswaiting i #4theplayers trwa już przeszło 3 lata (z TLG nawet dłużej).

Opublikowano

Ale wiesz ze to nie exy na PS4? Kazdy lepszy gracz ogra jest na PS4 Pro w lepszej grafice.

Opublikowano

Jak tam boty xboxowa zelda? Podobno najmocniejsze 64% w historii, no ale jaka konsola, taka zelda.

grZAZ.gif

A co exów na konsole, która je ma. Od grudnia do marca, Last Guardian, Person 5, Nioh, Nier, Yakuza 0, Horizon. (pipi), co to Sony, w cztery miesiące zdmuchną ponad 3 lata egzystencji x-śmiecia z crapami na 6 w 720p.

Last guardian i Persona 5 gry przenoszone już od PS3, Nioh i Nier wyjdą na PC więc nie eksy XD

Opublikowano

A Horizon to będzie typowa gra od GG na 7. 

Opublikowano

bezbek jak zaorany :obama:

Opublikowano

wyjdą na PC więc nie eksy XD

Wtedy Xbox nie ma zadnych exow :niedobrze:

Swoja droga od kiedy Nioh na PC wychodzi? Jakis news mnie ominal?

Opublikowano

Ominął cię złoty strzał, jakim ratują się codziennie boty, aby odnaleźć się w rzeczywistości "exów" na 6 w 720p, wydawanych z częstotliwością jeden na pół roku.

No wypadałoby wkońcu wziąć się do roboty bo u ludzi #thisiswaiting i #4theplayers trwa już przeszło 3 lata (z TLG nawet dłużej).

Ciekawe kiedy Spencer weźmie się do roboty i rzuci wam coś w okolicach 90%, bo obecnie to resztki z budy z kebabami.

Opublikowano

A co mnie ominęło? ps4 ma gry w okolicach 90%? Więcej niż jedną? 

Faktycznie, boty zaorane 

Opublikowano

a pamietacie taka gre - Deep Down ?

ale to bedzie sztos! 

Opublikowano

A co mnie ominęło? ps4 ma gry w okolicach 90%? Więcej niż jedną?

xDDD

PS4 ma nawet dlc, którego ocena jest na poziomie najwyżej ocenianego exa na x-bece.

Pierwszy, duży tytuł, który jest exem dopiero na 18 miejscu. XBOX - WYŻSZY POZIOMI CHVJOWOŚCI I PRZECIĘTNOŚCI.

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/xboxone/filtered?sort=desc

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A na PS4 od premiery U4 do grudnia bieda, zresztą ten last guardian też będzie biedą xD czyli czekamy do lutego.

Opublikowano

czyli czekamy do lutego.

Którego roku?

następnego 

(dla klapów zawsze liczy się tylko następny rok)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.