Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A tyś się doczepił tych blu reyow :) Nie składa bo woli obecnie na co innego kase przeznaczyć ale kilka w tamtym roku zakupiłem. Teraz bardziej opłaca mi się netflixa abonament z filmami i serialami 4k. 

@Heavy Deszcz to już wystarczy xbox one s i masz odtwarzacz 4k :D

Co do skorpiona to nie rozumiem skąd była ta podnieta. Teraz nadrobiłem prezentacje bo wczoraj wolałem grać niż przeglądać forumek. Nic ciekawego nie pokazali. Nawet nie zobaczyliśmy jak wygląda tylko suche fakty w postaci liczb które większość NORMALNYCH ludzi nie obchodzą. Do tego gadanie jak forza 7 (która MAŁO kogo nawet na forum interesuje) działa w 4k ale bez pokazania tego.  

0 gier

0 ciekawych informacji

0 obrazków konsoli czy pada 

A tutaj tyle stron w cw nawalonych... Czy wy nie macie w co grać albo nie wiem książki do poczytania. Nie żal wam życia ? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a tobie nie było żal życia ogrywając andromede? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przynajmniej mogl tam porukac, a w forzy nie poruka :P

Opublikowano

Ani w realu.

Opublikowano

Jeżeli nawet gaf śmieje się ze scorpio, gdzie to bastion m$ to wiedz, że coś się dzieje :dynia:

Opublikowano

Niczego nie żałuję! 

poza zakupem horizon zero dawn w tym roku

Opublikowano

przecież neogaf to klaperstwo

Opublikowano

Starh jaki ty głupi jesteś xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Myslałem, że się na bait dadzą nabrać :ragus:

Opublikowano

Ani w realu.

No chyba posucha bo lata po gierkach gdzie można porukać nastolatki i inne kosmitki :pawel:

Opublikowano

kochanie zrobmy to jakos inaczej

ok pomaluj sie na niebiesko i zaloz ten plastikowy omni klucz, tylko bez pytań

Opublikowano

Blantman ogierze, zwolnij

Opublikowano

Po tym co ostatnio bioware wyczynia to mozliwosc rukania w ich grach brzmi jak grozba

Opublikowano

Blanti doczepiłem się, bo chętnie bym z tobą pooglądał te blureye :ragus:

zapraszam w lato mam gościnne 2 pokoje i grilla się w ogródku zrobi :D  

@_Be_ 

nie narzekam a jak tam u ciebie ?

Opublikowano

blantisowa pewnie cisnienie na bajtla ma i blantman juz sie boi realnego ruchania :P

Opublikowano

Jak tam idzie Wam klapy wygrzebywnie się ze zgliszczy i otrzepywanie z popromiennego pyłu? Niestety, czy tego chcecie czy nie będziecie musieli się pogodzić z faktem, że będziecie posiadali gorszą i znacznie gorszą konsolę do grania od zielonego patrycjatu. Witajcie czasy, gdy Wam kawałek stepu w RDR2 odetną lub co gorsza końskie ogony :yao:  Już czuję te wiadra beki i pomyj, które juz za parę miesięcy się na Was wyleją, a sytuacja smuty i deprechy w Waszym obozie potrwa CO NAJMNIEJ rok  :cool:  :czesc:

Nawet Wam trochę współczuję :pawel:

Opublikowano

IKTyGyb.jpg

U botow widzę już głodówka, trzeba zaoszczędzić 700 dolców na scorpio i drugie tyle na samsunga 4k z odklejajaca się ramka.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

@_Be_ 

mieszkam w stolicy polski, w bardzo luźnych obyczajowo czasach również nie narzekam :rose:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

U botow widzę już głodówka, trzeba zaoszczędzić 700 dolców na scorpio i drugie tyle na samsunga 4k z odklejajaca się ramka.

Na nad-nadkonsolę mogę się nawet zadłużyć w Providencie. Mendrek przetarł szlak :P

Opublikowano

jak znowu bedzie powodz w polsce to zamiast walow i workow z piaskiem niech klada wydrukowane posty czezare

Opublikowano

@_Be_ 

mieszkam w stolicy polski, w bardzo luźnych obyczajowo czasach również nie narzekam :rose:

Mozna sie na jakiegos browara w koncu zgadac uuOYhDL.png

Opublikowano

jak znowu bedzie powodz w polsce to zamiast walow i workow z piaskiem niech klada wydrukowane posty czezare

jak tam samo jak mendrka tego nie czytam, szkoda czasu, oczu i psychiki

@teddy można jeszcze jak

Opublikowano

Już czuję te wiadra beki i pomyj, które juz za parę miesięcy się na Was wyleją, a sytuacja smuty i deprechy w Waszym obozie potrwa CO NAJMNIEJ rok  :cool:  :czesc:

Czujesz bo siedzisz w tych pomyjach od 2013 kiedy dostaliście najsłabszą konsolę na rynku. Ten jeden rok jakoś klapy przeżyją, skoro po kilku latach wy jakoś żyjecie, oczywiście jeśli to

f37zuo.jpg

można nazwać życiem.

Opublikowano

To klapy czekały 3 lata na wysypy gier, czaisz 3 lata :kaz:

Po za tym widziałeś na czym gra Yakubek? ten set up to dzieło sztuki przy tym TV z kaczora donalda :kaz:

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.