Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

cytować też byś mógł się nauczyć

Wiesz co jest zabawne? Że dostałeś plusy od osób które żyją również w innym świecie tak jak Ty, myślą dalej ze Xbox One to jedyna słuszna konsola, po czym wzdychają ciężko i odpalają grę na PlayStation 4 xD.

Mówisz mi że to ja dopisuje sobie bzdury i manipuluje tekstem, mimo że sam to robisz.

Podwójne standardy? 

4K to nagle nie 4K? Podnieta jak to Scorpio zaora, gierki jak życie, piękna grafika, a gdy nagle sprowadza ktoś na ziemie że nie da się na takiej konsoli odpalić ładnej gry w 4K to wycofywanie i mówienie, że przecież nikt nie pisał o natywnym 4K, ze to ja manipuluje i sobie dopowiadam xD.

Nawet prosta matematyka Cie przerasta, o braku logicznego myślenia nie pisząc.

Co z tych Twoich 43% na GPU ja się pytam?

W dupe można sobie te 43% wsadzić, bo to dalej nie pozwoli na gry ładniejsze od aktualnych gier na PS4P w natywnym 4K, a przecież od początku zapowiedzi, mowa jest tylko i wyłącznie o natywnym 4K w Scorpio, oczywiście tego pewnie też nie wiedziałeś, a ja sobie tylko to dopowiedziałem xD.

giphy.gif

A i mam odpowiedź na pytanie na które nie znasz odpowiedzi, przez co kompletnie nie zrozumiałeś o czym ja pisze z tą prędkością samochodu itd.

Obraz wyświetlany w 4K ma czterokrotnie więcej pixeli niż w formacie 1080p.

Nie, 43% to nie czterokrotnie więcej.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Expert zmień sobie opony, wycieraczki w samochodzie, umyj go lub coś w tym stylu bo kilku użytkowników w paru tematach robi niepotrzebnie śmietnik dlaczego to dany nahypowany tytuł wcale nie taki fajny itp. Być może tutaj też coś chcieliby napisać a nie cały czas drajwklap, twój anty komitet skorpio itd.

Wiesz czego możesz być w 100% pewny matematyku od siedmiu boleści? Tego, że wszystkie gry multi po premierze Skorpio wyglądać będą najlepiej tylko i wyłącznie na tym sprzęcie.

Opublikowano

Więc to 400% z równania o samochodzie to było 4x więcej pixeli, a 43% to różnica mocy między prosiakiem, a scorpio.

Wszystko się układa.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ja (pipi)e exact weź nie pisz już nic na tym forum Ok?

Opublikowano

Ej Panowie, żyjemy w innym świecie niż eXpert...

Chyba trzeba to oblać? jakieś propozycje? :D

Ty eXpert a może Ty jesteś też na innym forum niż my? xD

Opublikowano

Nie no jestem na forum "ostatni bastion Xboxa", mam nadzieje ze spotkamy się wszyscy na Live po premierze Scorpio.

Opublikowano

a kto tak btw chce znowu wykazac sie bycia debilem i kupuje scorpio na premiere?

Opublikowano

no granie w najlepszej jakości to rzeczywiscie bycie debilem xd

Opublikowano

no gdybyś jeszcze poprawnie sklecił zdanie to może by ktoś wziął to na poważnie :reggie:

i blub się wpakował  <_<

Opublikowano

no granie w najlepszej jakości to rzeczywiscie bycie debilem xd

Klapy, samo zaoranie mają we krwi.

Opublikowano

Pójdzie stalkier na tym skorupio?

Opublikowano

A będzie jakiś tetris albo snake?

Opublikowano

tetris za 200zl, takie luksusy tylko na switchu

Opublikowano

comment_6Ru8lbBRdqACnViJwpru8us8iNvzO6MS

wszystko

"Expert, to (pipi)nie"
Opublikowano

Moze remaster crysisa na scorpio? Jezu to byłaby kolejna guwniana gra na xkibelek

Opublikowano

Mam nadzieje, że marka xbox kiedys dostanie tak oceniana gry jak Bloodborne, U4, Person 5, Nioh, Nier, TLoU, czy Horiozn. Przynajmniej trzy takie gry i biegnę do sklepu po...

... nowego PC i ogrywam te spencerowskie "exy" z podpiętym dual shoczkiem 4 :yao:

Bo obecnie to crapy najwyżej na 85 z gameplayem i animacją jak 15 lat temu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

maxresdefault.jpg

zatrzymajcie tę karuzele śmiechu, prosze 

Edytowane przez asax

Opublikowano

zatrzymajcie tę karuzele śmiechu, prosze 

Miejmy nadzieje, że Spencer nie zwolni tępa.

Opublikowano

Boty Niera również ograją na PC. Polecam z całego serca xbociska nieszczęśliwe. Poczujcie w końcu radość z grania. 

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy giercowały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Boty przez 3 lata czuli radość z grania, Klapy grały w BB dwa lata i Drivesrakę xD

A ja nie wiem jak było. Ps4 kupiłem w listopadzie 2015. w trakcie 2016 miałem długą przerwe od gejmingu więc sie nie wypowiem  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.