Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 764,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Oho, insajderzy juz zaczynaja hajpowac E3 od Sony. Podobno nasramy w spodnie. Zegnaj Scorpio.

Opublikowano

Jakieś konkrety ? Czy znowu zapowiedzi ? Wszyscy pamiętamy 2015 i masakrację Sony w wykonaniu Shenmue 3 i FFVII R, które nadal nie wyszły.

Opublikowano

TLG tylko 10 lat i jakość którą zbyt łatwo zakwestionować, a Crash w wykonaniu Activision. No nie wiem czy dobrym pomysłem jest przywoływanie tych giereczek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Agent nas zayebie

Opublikowano

Sapek jak odmłodniał yebaniutki:

18198581_834033323416154_597812869551937

Opublikowano

Oho, insajderzy juz zaczynaja hajpowac E3 od Sony. Podobno nasramy w spodnie. Zegnaj Scorpio.

Coś więcej?

Opublikowano

horizon 2: expert daun

Opublikowano

From Software zbiera bande do tworzenia "dark fantasy RPG"

BLOODBORNE 2 poproszę

Będzie się działo na EĘ

Opublikowano

Nie ważne co zrobi From Software i tak będą to kolejne soulsy. :kaz: 

Opublikowano

dark fantasy rpg - tego po from software bym sie nie spodziewal

Opublikowano

Wiadomo, ale licze z wypiekami na twarzy na drugą część Bloodborne. Oby to nie były Soulsy =/

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ja bym chciał coś zupełnie nowego. Z nazwy.

Opublikowano

maja chyba jeszcze umowe na jakiegos exa dla soniaka to nie wierze, ze beda sie pchali w nowe ip zamiast bloodborne2

za to multiplatforma nowe ip jak najbardziej

Opublikowano

Mogliby zrobić kontynuację Shadow Tower, a nie kolejną grę o turlaniu. Taki to był dobry fpp i dość mroczny z PSX-a ;)

Opublikowano

mendrek dawaj w jakie gierki grales online na xboxie ze tyle razy widziales, ze ktos zamarl bez ruchu bo mu sie pad rozladowal xddd

Opublikowano

Ile razy pisałem, że nie taplałem się w kupie (czyt. nie posiadałem Xboxa). Niemniej ryłem z tego u znajomych i byłych znajomych. I jak myślisz Ficuś, jakie to mogły być gry? Podpowiem - trzy gry, a pierwsze litery nazw tych gier są alfabetycznie sąsiadami ;)

Opublikowano

i sobie odwiedzales znajomych i zamiast hmm grac razem to sobie patrzyles jak oni sobie sami graja online bo nie dla psa kielbasa?

Opublikowano

Ile razy pisałem, że nie taplałem się w kupie (czyt. nie posiadałem Xboxa). Niemniej ryłem z tego u znajomych i byłych znajomych. I jak myślisz Ficuś, jakie to mogły być gry? Podpowiem - trzy gry, a pierwsze litery nazw tych gier są alfabetycznie sąsiadami ;)

comment_2PmqkTIjNQOIv98VL4nQzSgEq0TCFJXh

Opublikowano

Wiesz, dla dobra obiektywności własnej czasami trzeba prowadzić obserwacje. Coś w stylu ekspedycji badawczych do wioski dzikusów, gdzie pady są na baterie, grafika w HD ready i tylko trzy ex'y. Normalnie fenomen, że jeszcze takie prymitywne społeczności istnieją. Chociaż ostatnio stety, niestety są na wymarciu.

Poza tym ma Xboxie jak już pisałem w kanapowym graniu jest bieda straszna. Jak się już przejdzie Gearsy w coopie, to zostają krasnale i symulator. Z gier dla dziesięciolatków wyrosłem, a w symulatory grać nie potrafię. Także zostawało zwykle granie na zmianę po sieci, jak to u dzikusów ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

ja tam licze na jakies nowe ip na switcha od from, dark borne albo blood souls - brzmi oryginalnie

Opublikowano

deep dawn, może wyjdzie do premiery ps5

Opublikowano

Wiesz, dla dobra obiektywności własnej czasami trzeba prowadzić obserwacje. Coś w stylu ekspedycji badawczych do wioski dzikusów, gdzie pady są na baterie, grafika w HD ready i tylko trzy ex'y. Normalnie fenomen, że jeszcze takie prymitywne społeczności istnieją. Chociaż ostatnio stety, niestety są na wymarciu.

Poza tym ma Xboxie jak już pisałem w kanapowym graniu jest bieda straszna. Jak się już przejdzie Gearsy w coopie, to zostają krasnale i symulator. Z gier dla dziesięciolatków wyrosłem, a w symulatory grać nie potrafię. Także zostawało zwykle granie na zmianę po sieci, jak to u dzikusów ;)

Mendrek...obiektywność... Wybierz jedno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.