Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Oho, insajderzy juz zaczynaja hajpowac E3 od Sony. Podobno nasramy w spodnie. Zegnaj Scorpio.

Opublikowano

Jakieś konkrety ? Czy znowu zapowiedzi ? Wszyscy pamiętamy 2015 i masakrację Sony w wykonaniu Shenmue 3 i FFVII R, które nadal nie wyszły.

Opublikowano

TLG tylko 10 lat i jakość którą zbyt łatwo zakwestionować, a Crash w wykonaniu Activision. No nie wiem czy dobrym pomysłem jest przywoływanie tych giereczek.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Agent nas zayebie

Opublikowano

Sapek jak odmłodniał yebaniutki:

18198581_834033323416154_597812869551937

Opublikowano

Oho, insajderzy juz zaczynaja hajpowac E3 od Sony. Podobno nasramy w spodnie. Zegnaj Scorpio.

Coś więcej?

Opublikowano

horizon 2: expert daun

Opublikowano

From Software zbiera bande do tworzenia "dark fantasy RPG"

BLOODBORNE 2 poproszę

Będzie się działo na EĘ

Opublikowano

Nie ważne co zrobi From Software i tak będą to kolejne soulsy. :kaz: 

Opublikowano

dark fantasy rpg - tego po from software bym sie nie spodziewal

Opublikowano

Wiadomo, ale licze z wypiekami na twarzy na drugą część Bloodborne. Oby to nie były Soulsy =/

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ja bym chciał coś zupełnie nowego. Z nazwy.

Opublikowano

maja chyba jeszcze umowe na jakiegos exa dla soniaka to nie wierze, ze beda sie pchali w nowe ip zamiast bloodborne2

za to multiplatforma nowe ip jak najbardziej

Opublikowano

Mogliby zrobić kontynuację Shadow Tower, a nie kolejną grę o turlaniu. Taki to był dobry fpp i dość mroczny z PSX-a ;)

Opublikowano

mendrek dawaj w jakie gierki grales online na xboxie ze tyle razy widziales, ze ktos zamarl bez ruchu bo mu sie pad rozladowal xddd

Opublikowano

Ile razy pisałem, że nie taplałem się w kupie (czyt. nie posiadałem Xboxa). Niemniej ryłem z tego u znajomych i byłych znajomych. I jak myślisz Ficuś, jakie to mogły być gry? Podpowiem - trzy gry, a pierwsze litery nazw tych gier są alfabetycznie sąsiadami ;)

Opublikowano

i sobie odwiedzales znajomych i zamiast hmm grac razem to sobie patrzyles jak oni sobie sami graja online bo nie dla psa kielbasa?

Opublikowano

Ile razy pisałem, że nie taplałem się w kupie (czyt. nie posiadałem Xboxa). Niemniej ryłem z tego u znajomych i byłych znajomych. I jak myślisz Ficuś, jakie to mogły być gry? Podpowiem - trzy gry, a pierwsze litery nazw tych gier są alfabetycznie sąsiadami ;)

comment_2PmqkTIjNQOIv98VL4nQzSgEq0TCFJXh

Opublikowano

Wiesz, dla dobra obiektywności własnej czasami trzeba prowadzić obserwacje. Coś w stylu ekspedycji badawczych do wioski dzikusów, gdzie pady są na baterie, grafika w HD ready i tylko trzy ex'y. Normalnie fenomen, że jeszcze takie prymitywne społeczności istnieją. Chociaż ostatnio stety, niestety są na wymarciu.

Poza tym ma Xboxie jak już pisałem w kanapowym graniu jest bieda straszna. Jak się już przejdzie Gearsy w coopie, to zostają krasnale i symulator. Z gier dla dziesięciolatków wyrosłem, a w symulatory grać nie potrafię. Także zostawało zwykle granie na zmianę po sieci, jak to u dzikusów ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

ja tam licze na jakies nowe ip na switcha od from, dark borne albo blood souls - brzmi oryginalnie

Opublikowano

deep dawn, może wyjdzie do premiery ps5

Opublikowano

Wiesz, dla dobra obiektywności własnej czasami trzeba prowadzić obserwacje. Coś w stylu ekspedycji badawczych do wioski dzikusów, gdzie pady są na baterie, grafika w HD ready i tylko trzy ex'y. Normalnie fenomen, że jeszcze takie prymitywne społeczności istnieją. Chociaż ostatnio stety, niestety są na wymarciu.

Poza tym ma Xboxie jak już pisałem w kanapowym graniu jest bieda straszna. Jak się już przejdzie Gearsy w coopie, to zostają krasnale i symulator. Z gier dla dziesięciolatków wyrosłem, a w symulatory grać nie potrafię. Także zostawało zwykle granie na zmianę po sieci, jak to u dzikusów ;)

Mendrek...obiektywność... Wybierz jedno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.