Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Niestety Expert jest tylko jeden daun na tym forum, mowa o Tobie i to z Ciebie się ludzie śmieją, średnio raz dziennie xd

Opublikowano

Gdyby tak przejrzeć ten wątek to każdy byłby daunem, zaczynajac od Ciebie, Daddyego, Czezarego itd, trochę zabawne, żeby spinać tak poslady o gierki czy konsole xD

Ale macie jakaś tam w tym zabawę, na poziomie gimnazjalnym, no to się bawcie, małpom tez duzo do szczęścia nie potrzeba.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To jakiś wstęp do Twojego pamiętnika? 

"Ja i mój świat vs dauny na forum"

Opublikowano

a skad taki obeznany w zyciu tych małpów? zrobili ci przeszczep od jednej?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

brakuje mi emotki z sikajaca małpką. dawała tyle możliwosci

Opublikowano

Tak sie składa ze mam telewizje za która nie płaca mi rodzice, korzystam z niej czasem, polecam kanały Discovery i National Geographic.
Opublikowano

A to przepraszam u nas w Polsce nie mamy

Opublikowano

Niedawno dyskutowany w CW scenariusz, znalazł nawet swoje miejsce w kompilacji Overwatch WTF (czyli zabawnych momentów z gry).

http://www.youtube.com/watch?v=edYr0CDl98A

Nie wiem czy znacznik czasu zadziała na forum, ale w razie czego 3:47 ;)

Opublikowano

Gdyby tak przejrzeć ten wątek to każdy byłby daunem, zaczynajac od Ciebie, Daddyego, Czezarego itd, trochę zabawne, żeby spinać tak poslady o gierki czy konsole xD

Ale macie jakaś tam w tym zabawę, na poziomie gimnazjalnym, no to się bawcie, małpom tez duzo do szczęścia nie potrzeba.

Bycie nazwanym daunem przez pandę...To paradoksalnie brzmi jak komplement. To tak, jakby ktoś normalny nazwał mnie doktorantem z Sorbony. Dzięki ekspierd! :exact:

Opublikowano

Tak sie składa ze mam telewizje za która nie płaca mi rodzice, korzystam z niej czasem, polecam kanały Discovery i National Geographic.

czyli nie szkoła a telewizja wykształciła experta.

Podobno nowy SSB:

QOlB61K.png

Opublikowano

piekny bedzie koniec roku kiedy ponad 10 razy slabsza konsola i gry na nia beda sprzedawac sie jak szalone, scorpio bedzie zalegac na polkach, a boty i tak beda pisac, ze jest cudownie bo przeciez cod ma dwa piksele wiecej niz na ps4

Opublikowano

a Ty powinieneś zrobić to co zwierzęta z Twojego avatara

wyginąć

pandy ostatnio mają się coraz lepiej. Kilka miesięcy temu ogłoszono że pandy wielkie nie są już zagrożone wyginięciem 

Opublikowano

Tak mi się wydawało właśnie ze próżno szukać testosteronu u Ciebie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak komórek mózgowych u ciebie.

Opublikowano

piekny bedzie koniec roku kiedy ponad 10 razy slabsza konsola i gry na nia beda sprzedawac sie jak szalone, scorpio bedzie zalegac na polkach, a boty i tak beda pisac, ze jest cudownie bo przeciez cod ma dwa piksele wiecej niz na ps4

Nie dwa piksele, a dwa i pół raza więcej pikseli, a to przecież diametralnie fundamentalna różnica, plus 10x lepszy pad do fps-ów. Nie będzie co zbierać... :reggie:

Opublikowano

Jak widać da się z tym żyć skoro tu jesteś.

Opublikowano

piekny bedzie koniec roku kiedy ponad 10 razy slabsza konsola i gry na nia beda sprzedawac sie jak szalone

i tak nikt z Toba nie bedzie chcial grac :kaz: 

Opublikowano

no super a gry na to jakies wyjdą? 

Jak widać da się z tym żyć skoro tu jesteś.

dobra dajcie już mu dożywotniego bezbeka i będzie spokoj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.