Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Insomniac fajna gre na VR zrobilo na PC - Edge of Nowhere sie nazywa 

Ta gra tylko na vr czy normalnie też da się w to pograć? 

Ex na Rifta

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

GT Sport Mobile

GTA San Andreas Stories

Red Dead Redemption Stories

Lumin3s

Daxter 2

PSP 3, czy to już dzisiaj :fsg:?

Opublikowano

kumpel total janusz co nigdy nie mial konsoli jak zobaczyl driveclub vr to juz ma odlozona kase w skarpecie

jak komus ma sie udac popularyzacja vr do gier to jedyna szanse ma w tym sony

tez mam takich dwoch ziomkow, cale zycie na blaszce grali, ale ps4 i gogle zamykajace sie w okolicach 3 kola ich nakrecilo na zakup
Opublikowano

GT Sport Mobile

GTA San Andreas Stories

Red Dead Redemption Stories

Lumin3s

Daxter 2

PSP 3, czy to już dzisiaj :fsg:?

i koniecznie nowy killzone np liberation2

Opublikowano

kymel jak sie wije xd no i tak, vr wejdzie tylko na nasz rynek i kowalscy beda kupowac

Ty rozumiesz słowo pisane czy trzeba do ciebie hieroglifami pisać? Typowy Kowalski = typowy casual. Nic co zaprezentowało Sony do tej pory nie przekona kowalskiego, że warto wyłożyć kasę na ich vr. Szykuje się kolejny spektakularny sukces akcesoriów Sony jak wcześniej move, playstation camera czy wonderbook. Jedyne do czego może przyczynić się PlaystationVR to do obniżki cen Vive i Oculusa, które na starcie powinny kosztować tak o 1/3 mniej niż obecnie.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

kymel jak sie wije xd no i tak, vr wejdzie tylko na nasz rynek i kowalscy beda kupowac

Ty rozumiesz słowo pisane czy trzeba do ciebie hieroglifami pisać? Typowy Kowalski = typowy casual. Nic co zaprezentowało Sony do tej pory nie przekona kowalskiego, że warto wyłożyć kasę na ich vr. Szykuje się kolejny spektakularny sukces akcesoriów Sony jak wcześniej move, playstation camera czy wonderbook. Jedyne do czego może przyczynić się PlaystationVR to do obniżki cen Vive i Oculusa, które na starcie powinny kosztować tak o 1/3 mniej niż obecnie.

tak jak mowisz, dlatego preordery schodza na pniu xd za duzo mocarza
Opublikowano

Wystarczy, cena to najwieksza przeszkoda do popularyzacji gogli na PC. Zwłaszcza, że sam komp pod VR tani nie jest.

Opublikowano

tak jak mowisz, dlatego preordery schodza na pniu xd za duzo mocarza

No tak zeszły, że ostatnia szansa na nie była w czerwcu i Sony powiedziało, że nie będzie żadnych więcej. Pewnie od czerwca kleją ten tandetny plastik, z którego słyną w tej generacji. Oczywiście żadnych danych o ilości sztuk jaką dali w pre orderze Sony nie podało. Zresztą z pre orderami Sony stosuje ten sam myk co Nvidia - sztucznie zaniżają liczbę sztuk w danym rzucie przedpremierowym po to aby generować hype (o Bożenko sprzedało się na pniu, te 100 sztuk, które mieli w sprzedaży) i popyt. Wystarczy popatrzeć co działo się z GTXami 1080. Nie mogę doczekać się kolejnego faila Sony i zamknięcia gęby wszystkich hype'ujących tydzień po premierze. Wyczuwam NMS v2.

@up

Nie tylko cena, ale i brak gier. Developerzy nie mają pomysłów na inne gry niż shootery w rynnach albo stanie w miejscu i podziwianie widoków.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Ja już to widzę.

Dzisiaj "Najlepsza gra świata Boldborn jeszcze lepszy w 40 fpsach na ps neo, tylko 300 zeta", a już w styczniu "Najlepsza gra świata Boldborn jeszcze lepszy w 45 fpsach na ps neo z nową kartą graficzną, tylko 300 zeta".

jakie cudaki, bożesz maryjo

Opublikowano

TAK BĘDZIE! A ZA ANCZARTED TO PEWNIE I 500ZŁ ZAWOŁAJĄ ZŁODZIEJE YEBANE

Opublikowano

Jakie poruszenie w CW :obama: ta wzmozona aktywnosc wyraza wiecej niz to zakrzywianie rzeczywistosci w niektorych postach xD

Jedno jest pewne, dzisiaj branza na zawsze sie zmieni, zobaczymy jak beda nas korpo ruchac w niedalekiej przyszlosci.

Opublikowano

nowa jakosc VR tylko u microsoftu :banderas:

towar za 3k dolcow jak widac sie nie marnuje :pawel: 

Opublikowano

Ja już to widzę.

Dzisiaj "Najlepsza gra świata Boldborn jeszcze lepszy w 40 fpsach na ps neo, tylko 300 zeta", a już w styczniu "Najlepsza gra świata Boldborn jeszcze lepszy w 45 fpsach na ps neo z nową kartą graficzną, tylko 300 zeta".

Prowo czy to drugie?

Opublikowano

Po tej konfie będę się z was xbąki tylko śmial i na was zarabiał.

Opublikowano

ufam sony, nie zrobia nam krzywdy

Opublikowano

O której dzisiaj pokaz neo ?

Opublikowano

O której dzisiaj pokaz RDR ?

:banderas:

Opublikowano

Ja już to widzę.

Prowo czy to drugie?

Spoko, Ty wiesz, że tak będzie, ja wiem, że to kupisz

Opublikowano

Steam ma 125mln userów a sprzedało się mniej niż 500 tys. sztuk urządzeń do vr. Weź idź z tym crapem od Sony do domu Yeti. Nikogo on nie zbawi a będzie jedynie kolejnym movem.

To teraz sprawdz ilu z tych 125mln ma na tyle mocne pc aby odpalić VR, albo nie, sprawdz ile z nich gra w rozdzielczości full hd.

:lapka:

PS. Shen był szybszy.

PSVR skonczy jak PS MOVE/Vita, :klapek: i debile kupia na premiere wyjda 2-3 dobre gry i sony odpusci.

Opublikowano

Ja już to widzę.

Prowo czy to drugie?

Spoko, Ty wiesz, że tak będzie, ja wiem, że to kupisz

:pawel:

Opublikowano

ale przyznać się, który z Was kupi neo? albo się przesiądzie na slimke? 

Opublikowano

:lapka:

Opublikowano

Slimka mnie kompletnie nie interesuje, neo zalezy od tego co bedzie oferowalo oczywiscie bo jak pare klatek wiecej czy upscale do 4k to niech spiehdalaja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.