Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, że nie zadowala to nie ten poziom co X360 zdecydowanie, już dawno pisałem, że to wszystko poszło w złą stronę :/

A jak się okaże, że całe E3 2016 leciało na PRO i w momencie premiery tych gier posiadacze zwykłej PS4 dostaną kubeł zimnej wody na głową pod tytułem to nie to co mi obiecano to już w ogóle będzie beka stulecia :D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pawcio no ale co być jeszcze chciał? wiem, ze rdr 2, ja też no ale kto niby ma robić te dobre gry? ea nie, acti nie, square nie, ubi nie, capcom nie, konami też nie

Z dobrych zostaje From Software, które robi teraz prawdopodobnie Bloodborne 2 więc premiera najwcześniej za rok. CDP Red, które robi Cyberpunka - najwcześniej za 2 lata. Rockstar - RDR 2, może za rok, może za dwa. Chuy wie. Arkane robi Dishonored 2 i PREY-a. Naughty Dog zajęte TLOU 2 - premiera pewnie za 2 lata. 

Z guwna bata nie ukręcisz. Za długo trwa produkcja gier aby Ci producenci dostarczali ciągle coś dobrego. 

Opublikowano

Po u4 na zwykłym ps4 nie widzę powodu aby inne tytuły devów sony były "ściemnione"

Opublikowano

No jest (pipi)nia, ogólnie w tej generacji pozamiatał mnie jedynie Wiesiu 3 kolejną grą mam nadzieje będzie Dishonored 2 :D

Ale (pipi) żal :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja na tę branże.

Opublikowano

Pawcio no ale co być jeszcze chciał? wiem, ze rdr 2, ja też no ale kto niby ma robić te dobre gry? ea nie, acti nie, square nie, ubi nie, capcom nie, konami też nie

Z dobrych zostaje From Software, które robi teraz prawdopodobnie Bloodborne 2 więc premiera najwcześniej za rok. CDP Red, które robi Cyberpunka - najwcześniej za 2 lata. Rockstar - RDR 2, może za rok, może za dwa. Chuy wie. Arkane robi Dishonored 2 i PREY-a. Naughty Dog zajęte TLOU 2 - premiera pewnie za 2 lata. 

Z guwna bata nie ukręcisz. Za długo trwa produkcja gier aby Ci producenci dostarczali ciągle coś dobrego. 

No właśnie o to chodzi. 1 gra od ND, 0 gier od rockstar ( nie licze remastera gta5), 0 od polyphony, 1 gearsy, 1 halo.. (pipi)a i koniec generacji?

Wiadomo, że poprzednia trwała za długo i zdazyły powychodzic po 3- 4 tytuły od jednego developera ale teraz niektórzy nie zdazyli wydać nawet jednego tytułu. Kpina:/

Opublikowano

Po u4 na zwykłym ps4 nie widzę powodu aby inne tytuły devów sony były "ściemnione"

przeciez pokaz gow wcale jakos nie prezentowal sie lepiej niz u4, a santa monica to tez mistrzowie kodu, gierkofilm cage'a zabijal oprawa ale wystarczy zobaczyc jak wygladalo beyond na ps3 by wiedziec, ze oni tez na grafie sie znaja

watpliwosc moze budzic jedynie ten horizon bo wczesniejsze buildy ostro ciely, a ten z e3 chodzil slicznie ale gg to tez mistrzowie kodu i wielu (w tym nawet polskich) dziennikarzy gralo w te demko i pisali, ze nawet sprawdzali po kablu do czego to bylo podlaczone

Opublikowano

Myślałem że poprzednia generacja zostawia niesmak w gębie ale ta to wybija zęby. To czysta komedia  i mam nadzieje ,że nikt nie broni Sony. Przecież to co wyszło na 4 czy Ona to ułamek tego co powinno wyjść na konsole w czasie jej generacji ( jak odliczymy remastery itd to wyjdzie jeszcze żałośniejsza liczba) Do zaorania czy Niebieskie czy Zielone

Opublikowano

jeszcze sony szybko zabilo vite wiec ma pierwszy raz od kilkunastu lat sytuacje, ze kazdy dev wewnetrzny pisze gierke tylko pod jeden system, a i tak plodza w wolnym tepie i ciagle przekladaja premiery

Opublikowano

Ale było cos poza halogearsyforza345?

a na ps4 było coś poza bloodboren, unchartedem i rozczarowaniem?

Oczywiście, ze nie

Cały czas jest to konsola pod znakiem - następny rok bedzie nasz XD

Ale nie oszukujmy sie Xbox nie prezentuje tutaj nic lepszego

Oba giganty są do zaorania!

Opublikowano

ORDER 1886!!!

no przecież wymienił :kaz: 

Opublikowano

ten plastik to chyba od siwiec z cycow wzieli

Opublikowano

Sony genialnie to rozegrało, konsola wygląda jak hamburger, w USA będzie schodziła jak cieple bułeczki.

Opublikowano

ino vita, a za rok n fucking x, yebac wspolczesny console gaming, a jak nintendo odwali maniane z nx to kupie wreszcie tego 3ds lub x360 i ponadrabiam co mnie ominelo (albo xone bo ma wsteczna a za chwile bedzie kosztowac grosze)

Opublikowano

To mówisz Ficus że jesteś zawiedziony?

Opublikowano

ino vita, a za rok n fucking x, yebac wspolczesny console gaming, a jak nintendo odwali maniane z nx to kupie wreszcie tego 3ds lub x360 i ponadrabiam co mnie ominelo (albo xone bo ma wsteczna a za chwile bedzie kosztowac grosze)

giphy.gif

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ficuś nikt się nie nabierze, możesz przestać. :kaz:

Opublikowano

Zrzuta na wacusia na tego 3dsa????

Kto założy kicksrartera?????

Opublikowano

jestem chetny, daje 10zl, wspomozcie 

Opublikowano

Wysłałem sms o treści pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.