Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ino vita, a za rok n fucking x

kupie 3dsa

xdDxdxxDDD

mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, iż takimi postami kur,wisz się na atencję nie gorzej niż Rayos

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

mnie to po prostu autentycznie bawi jak co pare dni napisze, ze chce cos kupic innego niz sprzet od sony, a wy zamiast od paru lat to olac zaraz w pospiechu piszecie jakies pseudo madre posty i analizy xDDD

Opublikowano

ohoho czyli teraz to jest taki trollink hehe

Opublikowano

alez oczywiscie, ze nie w 2017 nx u mnie obok lozeczka

Opublikowano

z Toba zawsze przystojny kawalerze

Opublikowano

jutro postawie zrzutke dla ficusia na 3dsa, razem mu kupimy, wierze, ze zagra i sie odchami w koncu :cool:

Opublikowano

Wchodze sobie na imgura, a tam gif z wczoraj juz prawie 20k wyswietlen, widze ze forumek ladnie podal dalej w internety :obama:

Opublikowano

Ficuś ja ci 3dsa sprzedam za grosze w lutym ok? Obiecuje cebulke bo dobry w tym jestem

Opublikowano

Wchodze sobie na imgura, a tam gif z wczoraj juz prawie 20k wyswietlen, widze ze forumek ladnie podal dalej w internety :obama:

na chanach też już śmiga

Opublikowano

ktory gif?

Opublikowano

A jak się okaże, że całe E3 2016 leciało na PRO i w momencie premiery tych gier posiadacze zwykłej PS4 dostaną kubeł zimnej wody na głową pod tytułem to nie to co mi obiecano to już w ogóle będzie beka stulecia :D

Wszytsko leciało na PRO, a tylko Horiozn i GoW, to poziom U4, który jak wiadomo wyszedł tylko na PRO, Soul, odstaw te dragi, ja wiem, że taka grafika na x-spie.r.dolinie to coś niewyobrażalnego, ale to jest Sony, grafika wyznaczające nowe standardy, exy ze średnią powyżej 90% i  w ogóle exy, a nie ta xbocka bieda do kupienia na steamie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ktory gif?

No to pora na moj oficjalny komentarz:

nC6V8LB.gif

Opublikowano

lel, masz linka?

ziomuś ale chany to działają tak, że linków nie ma 

Opublikowano

to nasz gif? na gafie tez go widzialem dzis juz kilka razy xDDDD

Opublikowano

Boje sie wchodzic na te strone dlatego nie jestem do konca obeznany z tym jak dziala :chicken:

to nasz gif? na gafie tez go widzialem dzis juz kilka razy xDDDD

Yup, Colin podrzucil mi tego gifa na PW, a ja dodalem napis.

Opublikowano

ty no ale nie ma czego

Opublikowano

Kiedys tam wszedlem, zobaczylem bąka wielkosci kciuka na czyims penisie i wiecej nie wrocilem xD

Opublikowano

Gorzej będzie z zielonym plebsem. Tutaj różnice będą i to pewnie drastyczne. Scorpio będzie odstawiał One tak bardzo, że aby nie czuć żenady, że posiada się tak żenujący sprzęt do grania każdy z nich poleci z kutangiem w (pipi)e po nową konsolę. Albo jakiegoś gtx937037F bo to w sumie jeden (pipi). Gry te same.

Z3UEBWy.gif

Pieknie Spencer to rozegrał. :fsg:

Boty, dajcie znać czy nowe Girsy to coś więcej niż dlc do trójki, bo nie wiem czy robić miejsce na dysku. :kaz:

Opublikowano

i1yUCvt.png

prororrororo WAS ZAYEBIE

prorororro oplaca sie z Japoni sprowadzic, tam promocje maja

Opublikowano

Gdzie jest Fanek ja się pytam?

Tylko Xbox!

Opublikowano

No po grupach na fejsie też już lata. xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.