Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, niech wychodza, nier i gejsona sie nie sprzedadza i bedzie mniej pedaliady na rynku. :fsg: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ty ku,rwa gnoju

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zamienie wiiu z czterema grami na xbona 

kurna pawcio akurat jak sie spłukalem :/ abym wział!

Za xbonika może :ogor:  spoko blubson jestem cierpliwy, wiiu będzie na ciebie czekać.

Opublikowano

już nie popłynę z tobą kajakiem ....

E no, to taki żart był no :(

Opublikowano

Sama persona starczy spokojnie na miesiąc. Resztę mogą sobie przekładać.

Opublikowano

z Blizzarda odchodzi Chris Metzen, pracował u nich 23 lata, był odpowiedzialny za fabułę większości gier blizzarda. ciekawe jaki burdel sie tam dzieje skoro kolejna duża głowa odchodzi z takiej firmy.

Opublikowano

niech zgadne, przeszedł do guerilla games aby pracować nad horizon jak typ od wiedźmina i new vegas?

Opublikowano

nowe studio zakłada

a nie sorry to inni z blizza odeszli i założyli bonfire studios, on twierdzi ze chce się zając rodziną

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A co miał zrobic? Przeciez nie bedzie pisał fabuły do jakiegos hearstone'a czy innego HOTSa. Warcrafta 4 raczej robic nie beda a patrząc na wydnanie S2 to moze i lepiej.

Opublikowano

no polemizował bym, on teraz dźwignął wow-a z legionem z poziomu padaki, o "sukcesie" overwatcha nie wspomnę, na forum wowa dał wpis, że zajmie sie rodziną i prace w gierkach olewa.

Opublikowano

Jak byłem na studiach to Persony 3 i 4 przechodziłem w ten sposób, że siadałem codziennie przez 10 dni na 10h posiedzenia... W przyszłym roku będę Personę 5 przechodził pewnie tak jak Wiedźmina 3 - kupię na premierę i będzie rok leżeć XD Nie chcę być dorosły :/

Opublikowano

Jak byłem na studiach to Persony 3 i 4 przechodziłem w ten sposób, że siadałem codziennie przez 10 dni na 10h posiedzenia... W przyszłym roku będę Personę 5 przechodził pewnie tak jak Wiedźmina 3 - kupię na premierę i będzie rok leżeć XD Nie chcę być dorosły :/

Ja tak długo bede ogrywal DQ VII :/

Opublikowano

Ja persone golden przechodze juz rok
Opublikowano

Ale to na handhelda, więc możesz grać na kibelku po jakimś ostrym żarciu  :reggie:

Opublikowano

Ja persone golden przechodze juz rok
A ja 2 xD ale kiedyś skończę - wierzę!
Opublikowano

ja ostatni jrpg jaki skonczylem na stacjonarce to ffxiii-2 od tamtego czasu tylko na kieszonsolach koncze albo i nie koncze a tylko rozgrzebuje, juz tak przywyklem do tego gatunku na przenosniaku, ze troche mam obawy w jakim czasie skoncze persone5 na ps4 :P

Opublikowano

Niestety, są sprawy ważne i ważniejsze :/ Sam mam rozgrzebany dodatek do W3 i nie mam czasu skończyć, a nie będę siadał na 30 minutowe posiedzenia. 

Nie rozumiem czasem narzekań osób na tym forum na brak gier. Gierek jest tyle, że nie ma czasu tego kończyć a backlog rośnie. Zaraz premiera Lary (przejdę drugi raz, bo nawet wersja na xo urywała du i gra w moim odczuciu była lepsza pod względem gameplayu niż u4), Mafi 3, a posiadacze x1 dorzucają sobie do tej listy Gearsy i Forze 3.  Przecież to są dziesiątki godzin rozrywki, kto ma czas aby przechodzić wszystko hurtem? 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Kiedyś takie konferencje mnie denerwowały, później śmieszyły, a teraz się przyzwyczaiłem. SONY przesuwa KOLEJNY raz premiery gier? Szok i niedowierzanie. Mniejsz siara w dzisiejszym świecie gier, to być fanem blachy niż SONY czy M$. Przynajmniej nikt nie robi co chwilę konferencji i nie ogłasza, że już prawie, za chwilę wyjdzie 50 gier, a później 1,5 exa na rok, no super konsole :reggie: . Te konfy są gorsze niż wystąpienia polskich polityków.

28ahxyg.jpg

Opublikowano

(pipi)a whisky pije się co najwyżej z lodem. Kto pije whisky z cola? Przecież to barbarzyństwo

Opublikowano

ja

Opublikowano
:lapka:
Opublikowano

zglaszam sie

Opublikowano

Ja tez. Blant jaki twardziel.

Z nowych gierek TGS'owych to FF15, Perona 5, Ni Oh, Nier 2, Yakuza 0 i 6 i to na tyle jp gamingu, gry na komorki nikogo.

Opublikowano

whisky z colą? zawsze szanowałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.