Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, niech wychodza, nier i gejsona sie nie sprzedadza i bedzie mniej pedaliady na rynku. :fsg: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 704,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ty ku,rwa gnoju

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zamienie wiiu z czterema grami na xbona 

kurna pawcio akurat jak sie spłukalem :/ abym wział!

Za xbonika może :ogor:  spoko blubson jestem cierpliwy, wiiu będzie na ciebie czekać.

Opublikowano

już nie popłynę z tobą kajakiem ....

E no, to taki żart był no :(

Opublikowano

Sama persona starczy spokojnie na miesiąc. Resztę mogą sobie przekładać.

Opublikowano

z Blizzarda odchodzi Chris Metzen, pracował u nich 23 lata, był odpowiedzialny za fabułę większości gier blizzarda. ciekawe jaki burdel sie tam dzieje skoro kolejna duża głowa odchodzi z takiej firmy.

Opublikowano

niech zgadne, przeszedł do guerilla games aby pracować nad horizon jak typ od wiedźmina i new vegas?

Opublikowano

nowe studio zakłada

a nie sorry to inni z blizza odeszli i założyli bonfire studios, on twierdzi ze chce się zając rodziną

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A co miał zrobic? Przeciez nie bedzie pisał fabuły do jakiegos hearstone'a czy innego HOTSa. Warcrafta 4 raczej robic nie beda a patrząc na wydnanie S2 to moze i lepiej.

Opublikowano

no polemizował bym, on teraz dźwignął wow-a z legionem z poziomu padaki, o "sukcesie" overwatcha nie wspomnę, na forum wowa dał wpis, że zajmie sie rodziną i prace w gierkach olewa.

Opublikowano

Jak byłem na studiach to Persony 3 i 4 przechodziłem w ten sposób, że siadałem codziennie przez 10 dni na 10h posiedzenia... W przyszłym roku będę Personę 5 przechodził pewnie tak jak Wiedźmina 3 - kupię na premierę i będzie rok leżeć XD Nie chcę być dorosły :/

Opublikowano

Jak byłem na studiach to Persony 3 i 4 przechodziłem w ten sposób, że siadałem codziennie przez 10 dni na 10h posiedzenia... W przyszłym roku będę Personę 5 przechodził pewnie tak jak Wiedźmina 3 - kupię na premierę i będzie rok leżeć XD Nie chcę być dorosły :/

Ja tak długo bede ogrywal DQ VII :/

Opublikowano

Ja persone golden przechodze juz rok
Opublikowano

Ale to na handhelda, więc możesz grać na kibelku po jakimś ostrym żarciu  :reggie:

Opublikowano

Ja persone golden przechodze juz rok
A ja 2 xD ale kiedyś skończę - wierzę!
Opublikowano

ja ostatni jrpg jaki skonczylem na stacjonarce to ffxiii-2 od tamtego czasu tylko na kieszonsolach koncze albo i nie koncze a tylko rozgrzebuje, juz tak przywyklem do tego gatunku na przenosniaku, ze troche mam obawy w jakim czasie skoncze persone5 na ps4 :P

Opublikowano

Niestety, są sprawy ważne i ważniejsze :/ Sam mam rozgrzebany dodatek do W3 i nie mam czasu skończyć, a nie będę siadał na 30 minutowe posiedzenia. 

Nie rozumiem czasem narzekań osób na tym forum na brak gier. Gierek jest tyle, że nie ma czasu tego kończyć a backlog rośnie. Zaraz premiera Lary (przejdę drugi raz, bo nawet wersja na xo urywała du i gra w moim odczuciu była lepsza pod względem gameplayu niż u4), Mafi 3, a posiadacze x1 dorzucają sobie do tej listy Gearsy i Forze 3.  Przecież to są dziesiątki godzin rozrywki, kto ma czas aby przechodzić wszystko hurtem? 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Kiedyś takie konferencje mnie denerwowały, później śmieszyły, a teraz się przyzwyczaiłem. SONY przesuwa KOLEJNY raz premiery gier? Szok i niedowierzanie. Mniejsz siara w dzisiejszym świecie gier, to być fanem blachy niż SONY czy M$. Przynajmniej nikt nie robi co chwilę konferencji i nie ogłasza, że już prawie, za chwilę wyjdzie 50 gier, a później 1,5 exa na rok, no super konsole :reggie: . Te konfy są gorsze niż wystąpienia polskich polityków.

28ahxyg.jpg

Opublikowano

(pipi)a whisky pije się co najwyżej z lodem. Kto pije whisky z cola? Przecież to barbarzyństwo

Opublikowano

ja

Opublikowano
:lapka:
Opublikowano

zglaszam sie

Opublikowano

Ja tez. Blant jaki twardziel.

Z nowych gierek TGS'owych to FF15, Perona 5, Ni Oh, Nier 2, Yakuza 0 i 6 i to na tyle jp gamingu, gry na komorki nikogo.

Opublikowano

whisky z colą? zawsze szanowałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.