Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kermit [*] pamiętamy!

Opublikowano

Serio ufacie takim MEDIOM jak polygin i ign, które za kotarą dostają w łape? Ich recenzje są na poziomie czytanie PUDELKA lub POMPONIKA.

Nawet mi was nie żal.

A guardian wyjdzie i zamknie wasze usta na zawsze. 

Pewnie wam w shadow of the colossus wam przeszkadzło to, że jest za mało przeciwników, a w mleku przeszkadza laktoza?

Opublikowano

Kolejna gra na plejke która jest chu,jowa i tylko klapy oszukują siebie że to cos więcej niż gra xD nienawidzę was z całego serca i współczuje wszystkim którzy sprzedali Xbox One na rzecz plejki xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

My wami gardzimy, patrzac z gory na ciagnace sie w nieskonczonosc serie tego samego, bez polotu, bez innowacji... masz za co nas nienawidziec

yeti jak wkleil w temacie tlg tylko gameplay a juz o opiniach cisza xDDD

Ale po co wklejac te niekompetentne opinie ludzi ktorzy pograli pare minut w gre ktora zupelnie nie trafia w ich amerykanskie cassualowe gusta. Gre ktora nie idzie na kompromisy i nie prowadzi za reke.

Ale juz latwo wyciagnac z szuflady fakt, ze powstaje za dlugo i na podstawie tego je.bac ja do zera

To takie amerykanskie, takie botowe

Edytowane przez okens

Opublikowano

@ofi

A w halo za dużo laserków.

Widzę dmg control klapów już aktywowany :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

To takie amerykanskie, takie botowe

IGN & POLYGON

Opublikowano

czego tutaj zazdrościć indyka tworzonego przez 7 lat przez 3 osoby za cene 250pln, który jest z grą z ps2?

orka pl0x

za dwa tygodnie wsiąkam w to

1465842342-horizon-3-twitter.gif

a wy mozecie sobie płakać

Opublikowano

nie rozumiem o co wam chodzi, jest nowa fifa zaraz watchdogs 2, nie jest zle, jest w co grac

Opublikowano

no troche slabo sie na yt oglada

Opublikowano

Zwłaszcza gdy psn nie działa

Opublikowano

wczoraj dzialal

Opublikowano

Ofi watch dogs już zamówiony? :kaz:

Opublikowano

Opinia polygonu, że ciężkie sterowanie xDDDDDDDDDDDDDDDDD

za dwa tygodnie wsiąkam w to

a wy mozecie sobie płakać

A później rok czekania na kolejną forze, gdzie w międzyczasie dostaniecie dwa crpay na 6 i 7? Hahahaha, co za xboxowa bieda!!!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nie no lepiej czekać 7 lat na crapa z ery ps2

Opublikowano

Ofi watch dogs już zamówiony? :kaz:

Oczywiście. Będą HIP HOP I  FIKOŁKI. 

Na pewno lepszy model sterowania aut niż w HU*Jarzon 3 xD

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Serio ufacie takim MEDIOM jak polygin i ign, które za kotarą dostają w łape? Ich recenzje są na poziomie czytanie PUDELKA lub POMPONIKA.

Nawet mi was nie żal.

A guardian wyjdzie i zamknie wasze usta na zawsze. 

Pewnie wam w shadow of the colossus wam przeszkadzło to, że jest za mało przeciwników, a w mleku przeszkadza laktoza?

Na pewno M$ posypał, żeby pisali, że LG to słaba gra z czasów PS2. To nic, że gra była robiona na PS2, miała wyjść na PS3, a ostatecznie może wyjdzie na PS4. No i wcale nie prawda, że SOTC, mimo tego, że to dobra gra była, była też archaiczna i chrupała gorzej niż San Andreas.

Sony takie dobre, dostarcza sztukę a nie gry. Nie żebym nie szanował ICO i SOTC, które były rewelacyjne, ale tu szykuje się 4 godzinne przeprowadzanie koto-orła przez most, z czego 3 godziny to będzie czekanie na koto-orła. Na końcu oczywiście koto-orzeł umiera. No i oczywiście 5 na 10 od "opłaconych recenzentów" i dyszka na metacritic od Yetiego 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Mimo to, została ogłoszona grą generacji przez wiele osób na tym forum.

Opublikowano

Ale mówisz o SOTC? No tak, fajna była. Oczy bolały od grania w ten pokaz slajdów, ale bawiłem się przednio i skończyłem 3 razy. Aż strach pomyśleć jaka ta gra byłaby dobra, jakby wyszła na mocniejszego xboxa czy pc

to były piękne czasy, w których ps2 zjadało mocniejsze sprzęty właśnie z uwagi na gry.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

To ty jesteś tym typem który ciągle płacze o klatki?

Opublikowano

To ty jesteś tym typem, który gra w 3 fpsach i twierdzi, że to zabawa życia?

to już nawet nie jest śmieszne i nie mam siły o tym gadac. To nawet nie jest to samo co porównywać multi w unczardet w 30 fpsach do gry w 60. Ja tu pisze grze, która działa jak gify od yetiego

Edytowane przez gekon

Opublikowano

spoko klapy już lecą i okładają kieszonkowe na bundle z codem i remasterem nie straszne im czekanie na guardiana

29539663215_5bb0667cc6_b.jpg

Opublikowano

To ty jesteś tym typem, który gra w 3 fpsach i twierdzi, że to zabawa życia?

to już nawet nie jest śmieszne i nie mam siły o tym gadac. To nawet nie jest to samo co porównywać multi w unczardet w 30 fpsach do gry w 60. Ja tu pisze grze, która działa jak gify od yetiego

To nie ja

Opublikowano

Stężenie raka w tym bundle jest rekordowe 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Chyba go wezmę, grania na lata :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.