Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

:banderas: jak się chce to i z ONE można wyciągnąć cuda 

A dym, i kurz wydostający się spod kół dostaniecie w DLC czy jak ? i te sterylne do obrzydzenia trasy  :banderas:  rzeczywiście jest czym się jarać 

Cudowny buldupy :banderas:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

właśnie wyłączyłem driveclub, chciałbym w tym mieć takie otoczenie jak w H3

a przepraszam nie wyłączyłem, a ch,ujostwo się wykrzaczyło xD

Opublikowano

Dobrze Ci tak.

Opublikowano

a zeby ci deszcz z drivecluba zasilacz w konsoli zalal

Opublikowano

A dym, i kurz wydostający się spod kół dostaniecie w DLC czy jak ? i te sterylne do obrzydzenia trasy  :banderas:  rzeczywiście jest czym się jarać

Jest kurz, jest dym, znajda sie nawet kamienie i woda - co komu pasuje! :banderas:

http://xboxdvr.com/gamer/easye%20PL/video/21794979

Opublikowano

Jak na x-taczera 720p, to wyczyn niesamowity to nowe cofanie czasu na zakrętach. Na skarabeuszu już tak wyglądające gry jak U4 czy Horizon, jeszcze tylko rok czasu czekania. :yao:

Yeti dno i pól metra mułu.

Opublikowano

Wiem ze NMS i te przerobki sa oklepane jak uzywane auta od januszy biznesu, ale i tak kwiklem kilka razy xD

Opublikowano

Jak na x-taczera 720p, to wyczyn niesamowity to nowe cofanie czasu na zakrętach. Na skarabeuszu już tak wyglądające gry jak U4 czy Horizon, jeszcze tylko rok czasu czekania. :yao:

Yeti dno i pól metra mułu.

Nie dno, a raczej to:

j9brko.gif

Z resztą...od momenu ukazania się Godrizona YETI większość czasu przesiaduje tutaj:

2moe8ep.jpg

:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Hahahah, jak ból dupy, że boty dopiero za rok posmakują grafiki jak z Horizon. Jeszcze w tym roku Girsy 3 HD, na początku Halo wars i czekanie kolejny rok na kolejną forze. Ta xbocka bieda :yao:

Opublikowano

Jest kurz, jest dym, znajda sie nawet kamienie i woda - co komu pasuje! :banderas:

http://xboxdvr.com/gamer/easye%20PL/video/21794979

:obama:

Na początku miesiąca robię sobie prezent ;]

Opublikowano

Dobra orania ciąg dalszy, no man sky na tapecie dymanie klapów nie zna granic 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

soul jak z a o r a ł :obama:

Opublikowano

(pipi)unia  :obama:

Opublikowano

(pipi)aniutki archeolog :obama:

Opublikowano

Pamiętam, że dostałem za ten filmik w temacie ok. 15 plusów ze 2 miechy temu. :obama: 

Opublikowano

No i w Plusie bedzie Resident. O tym pisałem: jako milosnik trylogii z psxa must have do sprawdzenia. I kolejna gra do back logu. Na kij mi nowa konsola?

Edytowane przez Unitra

Opublikowano

remake re? Gra na lata, yebać nowe konsole już na zawsze.

Opublikowano

remake remastera a raczej remaster remake'u

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nawet nie wiem czy mi podejdzie dzisiaj ta konwencja, ale mam juz ponad 10 gier do sprawdzenia. A to jakas wyprzedaz byla i zal nie kupic, a to z plusa wpadlo, po drodze bloodborne, wiedzmin czy uncharted troche zjadly czasu. A mam go dosc malo.

Opublikowano

mendrek juz pewnie przegryza wargi na widok pazdziernikowej oferty jakby przed oczami mial dorodnego kebaba

Opublikowano

Opublikowano

Drivesrak Xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.