Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Driveclub multi na lata jednak ma. 6-7 osob sie zebralo do wspolnej zabawy i kwiczenia co 5 sekund jak ktos wyladowal na bandzie. :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zajrzyjcie sobie na artykuł eurogamer.pl n.t. postępującego odchodzenia przez devów od formuły liniowych, ale spójnych korytarzy, na rzecz obesranych sandboxów z milionem fetch questów w stylu Ubi. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-10-03-smierc-liniowych-gier-wideo

Będzie i o planach Remedy i kwestii wplywu odsprzedaży gierek na 10h ze stratą dwóch dyszek, a nastepnie się siebie powstydźcie.

Serio nienawidzę sandboxow, jedyne które są w stanie zatrzymać mnie na dłużej to gierki Rockstar, reszta to jakiś growy dramat

Wszystko dałbym za powrót do złożonych liniowych gier

Opublikowano

fifa17 w premierowym tygodniu w uk sprzedala sie 40razy lepiej niz pes17 w premierowym tygodniu, jezu jakbym rozjezdzal walcem tych wszystkich januszy grajacych w te skryptowane lyzwy typu isis czy brokul

pes xD

Opublikowano

wpis, ten trend robienia praktycznie z kazdej marki wiekszego badz mniejszego open worlda i sandboxa to yebitny dramat

jeszcze jakby to firmy potrafily robic, a 99% dostarcza dzieki temu schematyczna gierke, bez zapadajacych w pamieci momentow, z nudnym i powtarzalnym do pozygu gameplayem

Opublikowano

albo mazeo, taka bieda byla do premiery horizon, ze z lzami w oczach przechodzil kolejne call of duty.

Przynajmniej nie sprzedał konsoli :kaz:

http://www.psxextreme.info/topic/113985-s-xbox-one-z-kinectem/

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3826809

Opublikowano

nie rozumiem jak to ma sie do twojego posta o tym ze nie sprzedal konsoli.

Opublikowano

lepiej grac co roku w call of duty, potem (pipi)nac recke na a4 w ktorej sie tlumaczysz czemu w to grasz jednoplatformowcu xd

Opublikowano

baron gamingu co gra praktycznie tylko w strzelanki, gatunek true konsolowy po chuyu

Opublikowano

Drive club? który to rok 2014?

Opublikowano

destiny, fifka 17, halo5, forza horizon a na jesień wpadną jeszcze girsiki 5. Z XBOXEM NIGDY NIE BYŁO TAK DOBRZE :banderas:

Opublikowano

a na psguwnie co? gierka z ps2 :fsg:

Opublikowano

baron gamingu co gra praktycznie tylko w strzelanki, gatunek true konsolowy po chuyu

byly blacharz, w co ma grac
Opublikowano

a na psguwnie co? gierka z ps2 :fsg:

Ściągam gierki z plusa o których wy możecie pomarzyć.  :exact:

Opublikowano

haha jak biedak z plusa ja mam na stale kupione RE a nie za haracz i przechodzenie na wyscigi zeby nie przedlużac na wiecej niż miesiac 

Opublikowano

Jaka zawiść kto w co gra na konsoli :P

Opublikowano

czekam na recke ifinite warfare, w ktorej jak co roku bedziesz plakac jaka (pipi)owa to seria i jak ciezko ci bylo ukonczyc

Opublikowano

haha jak biedak z plusa ja mam na stale kupione RE a nie za haracz i przechodzenie na wyscigi zeby nie przedlużac na wiecej niż miesiac 

Chłopie ja mam za darmo plusa jak każdy szanujący się konsolomaniak.

Opublikowano

Ale że jak za darmo?

Babcia Ci kupuje?

Opublikowano

Ale że jak za darmo?

Babcia Ci kupuje?

Babcia za rok, aktualnie twoja stara sponsoruje zabawe.  :daddy:

Opublikowano

Ależ to było suche  :pawel:

Oj coś te klapy ostatnio niedomagają  :kaz:

Yetiego jedyne na co stać to na minusa, bo na głowę spadła mu bomba prawy i gościowi się strasznie przykro zrobiło  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To nie ja kupiłem tv 4k żeby grać na xboxie :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.