Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@ Bansai

To dobrze bo nie chce być na jego poziomie.

Też bylem kiedyś fanem marki $ony, no ale (pipi) bez przesady. To co on wyprawie nie jest normalne, zapewniam.

Nie znam większego klapa, no może Iras mógłby z nim powalczyć.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co za inkredibl grafa w 4 k na PROsiaku! Trzy kolorowe kreski na krzyż! YETI, byś się wstydził! A zapomniałem...ty ani wstydu ani honoru nie masz :yao:

Opublikowano

Ani jaj

Opublikowano

Boty z jakim bólem dupy, że spencer zarżnął kolejną markę. Przegrać z bobem budowniczym xDDD

Thumper kolejny sztosik na PS4, same 9, ale będzie grana, słuchawki na głowę i odjazd, ale dla pana to, dla was gierki gorsze od boba budowniczego :kaz:

Opublikowano

juz na dniach prawie 50 exow na ps4 :banderas:

Opublikowano

A jak się pojawia na GO to taka cicha myszka z niego.

No proszę a tutaj jak tornado hehe.

Opublikowano

Boty z jakim bólem dupy, że spencer zarżnął kolejną markę. Przegrać z bobem budowniczym xDDD

Thumper kolejny sztosik na PS4, same 9, ale będzie grana, słuchawki na głowę i odjazd, ale dla pana to, dla was gierki gorsze od boba budowniczego :kaz:

Game Informer wlepił 5,8. Mało tego,że bez honoru i bez jajec to jeszcze krętacz, który na dodatek podnieca się krapami na 8 :yao:

Opublikowano

YETI zoba

http://www.metacritic.com/game/pc/minecraft

To jest dopiero sztos! 93 oczka! kuffaaa. Ograne? 

na PC od chyba 2005 roku, nie wiem, przerzuciłem się na blaszaka po premierze trójnoga, który zarżnął konsolowe gierki

Opublikowano

Ty Ziarno podobno miales byc bezstronny a (pipi).iesz niebieskich jak bure szmaty. Girsy boskie, U4 graficzna (pipi)nia. Boze co sie na tym swiecie wyprawia to ja nie wiem.

Ale powiedzcie sami boty cos w tym jednak jest, ze czwarta czesc suchara bez polotu przegrywa z krasnalem budujacym domki z kwadratow i walczacym ze smarkami z nosa, a wy macie jeszcze czelnosc stawiac opor, ze takie ahh i ohh generacji?

Do zielonej konsoli powinni dawac bon na darmowy tatuaz PRZEGRYW na czole

Edytowane przez okens

Opublikowano

Grają w średnią, nigdy nie widzieli gry na oczy - recenzują xDDD

A tak na marginesie :
"PIĘKNA GENERACJA" ? 
Najchvjowsza w historii 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

no jak tam? u botów gyrosy grane

2006 all over again

minikraft dla mangozje.bów xDDDDD

I co najlepsze, taka sama srednia jak nowe gyrosy xDDDDD

Ważne, że dużo lepsza niż mafia którą się grzejesz  :kaz:

ZBt6tTG.jpg

Opublikowano

Spoko, wkrotce bede grzal w Dragon Questa ktory wg mety jest lepszy od girsiakow :obama:

Opublikowano

Ale dalej (pipi)owszy od FH 3  :bye:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Granie w japońskie żelki dla pedałów xD

Jak bardzo trzeba być wygłodniałym normalnej, dobrej gry, by jarać się takim czymś? Co te Sony z Wami robi, to się w głowie nie mieści.

Opublikowano

Dziwi Cię to ? 

Mafia nawet do 7 nie dobiła a Bansai  już dawno dobry esej w temacie wysmarował  :kaz:

Opublikowano

Swietny szpil, ide chyba go odpalic, a wy dalej bawcie sie w CW chlopcy :obemi:

Opublikowano

W listopadzie pokemon Sun a w lutym nadciąga mesjasz w postaci Dragon Ball fusions gdzie w japoni bije rekordy popularności sprzedażowe. Wciąż w top 10 nieustannie od kwietnia według strony http://www.vgchartz.com/

dragon-ball-fusions-453297.5.jpg?o99thm

A co tam u Xboxa ostatnio w japoni? Sprzedana JEDNA kopia konsoli 360 w sierpniu :dynia:

tumblr_oevxk8CEzi1vrcbv0o1_400.jpg

Opublikowano

Klapy muszą bardzo kochać te wszystkie listy i tabelki

Może zatem papierowe dungeons and dragons tej jesieni?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No idź idź co więcej w obecnej sytuacji Ci zostało  :kaz:

Iść odpalić crapa  :pawel:

Opublikowano

Gamespot 9/10

IGN 9/10

Videogamer 9/10

God i Geek 9/10

Destructoid 8/10

VR PRZYBYWAJ, NOWA ERA GAMINGU NADCHODZI :fsg:

goty ogram na vicie

Ja bym ograł girsy na laptopie ale nie będę się tykał guwna.

Boty jak świetowali, że końcówka roku dla nich, rzeczywistośc jak zawsze sprowadziło ich na dno szamba wypełnionego zielonym guwnem. DQ:B z lepszą średnią niż girsy xDDDDDDDDDDDDD, sztosiki na PS VR w postaci REZ, DC czy Thumper, w grudniu gra Uedy, a od stycznia do marca, to obama z banderasem, a u zielonych kolejne gejlo i kolejna beka w CW. Zapomniałem o tym kwadratowym FFXV czy BF1 :dynia:

PIĘKNA GENERACJA

Przecież takie zaje*biste rzeczy były już na klocku 360. Klapy znów spóźnione o 10 lat...

Opublikowano

na PS4 dostępny do ogrania jest RDR !!!!

za jedyne £12 i oczywiście jest to red dead revolver :mocking::dynia:

Klapy non stop ruchansko od 2006 :yao:

Opublikowano

A to na PSX nie było takie cudo, co się płytę z muzyką puszczało i konsolka światełka puszczała?

No gra generacji, tylko u sony

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Vib Ribbon :lapka:

Opublikowano

kupiłem wszystkie czesci gearsów ze srednia na meta wyzsza niz 90, przeciez nie bede grac jak zwierze w jakies popłuczyny. Od poniedzialku urlop, bedzie grane. :banderas:

Opublikowano

graj z żywym ziomkiem, bo samemu to nuda i nawet kapiszony wtedy lepsze :czesc: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.