Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ten patch jest chyba trochę większy niż myślałem   :reggie:

dzu24qs7dtyu.jpg

uy6kityakh6x.jpg

A u Was co, dalej plebejskie 100% i 50 GB?

No nie mam szans by dziś pograć ;(

Serwery leżą i kwiczą :/

Nie da sie :(

ich sie powinno (pipi) za te instalacje, jaja ich chyba bolą, kupuje gre na płycie i drugą godzinę (pipi)e się z instalacją

Zaczyna się... przypadkowe wylatywanie z servera, brak możliwości połączenia w lobby...

premiera  :sleep: 

od 2006r za każdym razem to samo na Xbox Live

No to u mnie już trzecia godzina leci i jest 49% koval kutasiarzu jutro będziesz miał tak samo

Ach ten niezawodny Xbox Live... Najwieksza premiera od roku! - dobrze ze czlowiek wlozyl plyte o 10.30, jak 6 pozostalych uzytkownikow Xbox One w Polsce byla w pracy. :obama:

Do tego 3h instalacji xD

No jakby chlopy mialy PS4, to mogliby chociaz FIFE w miedzy czasie zagrac ! ^^

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tak żem czuł - działo do dziś, premiera i jak zwykle problem.
za co MS bierze piniondze ? nie wiem, ale się domyślam
Opublikowano

Dlatego cyfróweczki rulez wczoraj gra sie pobrała i można grać do porzygu, szkoda tylko że trzeba jutro iść do pracy :/

Opublikowano

cos podobnego czytalem po premierze halo

Opublikowano

Isis jak zwykle nie ogarnia, że instalacja =/= pobieranie patcha i Live nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

najlepiej wywieźć konsole do lasu na grzyby zanim wlozy sie plyte do czytnika !

Opublikowano

XD

Na tej konsoli wszystko to instalacja. Chuy wie czy to się ściąga czy instaluje.

Opublikowano

pacza (pipi).za - mając didżitala pobranego w całości w piątek mogłem grać, a dziś prosi o kolejny update 250MB, który ściągał się chyba z Włoch na zamówienie- bo przy 120megabitach czekałem ze 30min...

za 20lat też będą problemy z odpaleniem gry na premierę ? 

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Bardziej jestem ciekaw jak bedzie wygladalo za 20 lat ogrywanie tych gier jako retro tytułów, gdzie serwery wyłącza, a na premiere byl patch 30gb do sciagniecia.

Opublikowano

Konsolowy feeling 

wkładasz płytkę i grasz xDDD

Opublikowano

Bardziej jestem ciekaw jak bedzie wygladalo za 20 lat ogrywanie tych gier jako retro tytułów, gdzie serwery wyłącza, a na premiere byl patch 30gb do sciagniecia.

Prędzej będzie się ogrywać gry z nesa/snesa na emulatorach oraz gierki na pozostałe konsole Nintendo niż na te chuyowe imitacje konsol. 

Opublikowano

Wszystko przez internet, kiedys gdyby bubla niedokonczonego wydali, to by wtopili kase. Teraz wszystko mozna kiedys tam zalatac.

Jeszcze tylko u Nintendo to jakos po staremu wyglada, wkladam gre do 3ds i gram.

Opublikowano

Isis co ma instalacja gry do grania po livie? Xd

Opublikowano

Shen, ale gry na Xone/Ps4 są "trochę" bardziej skomplikowane technicznie niż gierki Nintendo, które są nieraz dekadę za całą stawką. To już nie są czasy 2 tekstur na krzyż. Developing to coraz bardziej skomplikowany proces, przy pojedynczej produkcji pracuje coraz więcej ludzi, a optymalny czas procesu produkcyjnego wcale się nie wydłuża.

Opublikowano

Shen, ale gry na Xone/Ps4 są "trochę" bardziej skomplikowane technicznie niż gierki Nintendo, które są nieraz dekadę za całą stawką. To już nie są czasy 2 tekstur na krzyż. Developing to coraz bardziej skomplikowany proces, przy pojedynczej produkcji pracuje coraz więcej ludzi, a optymalny czas procesu produkcyjnego wcale się nie wydłuża.

No ale kogo to obchodzi, płacisz kasę za wybrakowany produkt i masz się cieszyć? W jakiej branży tak jest?
Opublikowano

Jest teoria, że MS na płycie bluray tak naprawdę wrzuca tylko sam downloader gry i wszystko zasysa się z internetu xD

Opublikowano

Podejście typu : "to trudne, dlatego muszą łatać po premierze" i zabawa w coroczne preordery takich srasiemców jak Call of Duty uczyniły ten przemysł bagnem...

Opublikowano

na vicie patche po pare mb lub wcale, mozna wgrac caly obraz gry z patchami na pc wiec wyyebane na serwery jesli wylacza za pare lat

Opublikowano

Podejście typu : "to trudne, dlatego muszą łatać po premierze" i zabawa w coroczne preordery takich srasiemców jak Call of Duty uczyniły ten przemysł bagnem...

wasze januszowanie w pchlim targu tydzień po premierze, ze stratą 20 ziko również, ale to się akurat odbiło na nieopłacalności robienia dopracowanych korytarzyków na 10h, na rzecz rozciągniętych sandboxów

fajnie się teraz czyta te dissy w temacie Mafii 3 

Opublikowano

Jest teoria, że MS na płycie bluray tak naprawdę wrzuca tylko sam downloader gry i wszystko zasysa się z internetu xD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W takim razie w trybie offline wszystko zaciąga się z chmury. 

Opublikowano

Ale możecie przestać pisać o tym crapie na 84% z user score na 6, jak chcecie pograć w dobrą grę, to polecam boba budowniczego, sztywniutkie 85%.

Opublikowano

comment_7elKqY3OUmKDcJGc33BLOGwHnCgbWUky

Opublikowano

fajnie się teraz czyta te dissy w temacie Mafii 3

72da6be8dc52d06c8846d724c15e2e87.jpg

Opublikowano

Czy bob budowniczy na stale zagosci w CW, czy moze jednak to chwilowe zauroczenie?

Nie dyskutujmy.

Opublikowano

Gierki na Xboxa nawet znalezlismy na Akihabara ale z bardzo dziwnym podpisem na polce

374a9972154a3b43e6051eed7ea64735.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.