Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Xboty umarły, klapy wyjechały na kolonie pctowcy testują nowe karty na benchmarkch a nintendowcy wyrabiają kilometrówkę w Pokach.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najbardziej rzetelnym źródłem informacji nt. gier, jest niestety CW: kłótnie osób, każda broni swój obóz, a my wyciągamy wnioski.

także ten

Opublikowano

Nie ma czasu na CW. Wszyscy grają w gry.

Opublikowano

nie

Można cię złapać w Pokemonach Go @Gejos?

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść by grać w pokemony?

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść by nie jarać się Nintendo? 

Opublikowano

halo jest tu ktoś ?

Zielona Szlachta na urlopach na Teneryfie lub gra w exy ponad 90% jak Inside i RDR

Blacharze grają w Overwatch

Nintendozboki szukają pokemonów

Niebieskie robale na urlopach remontują mieszkania lub zbierają truskawki, sam wziąłem dwóch sonybotów i dałem im na kilka Harnasiów żeby wyzbierali stare gumy do żucia które są na chodnikach i jezdni. Pracowite chłopaki.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

czyli najzdrowiej żyją obecnie nintendozboczki. Nic dziwnego że pawcio uciekł mógłby jeszcze za duo powietrza się nawdychać.

P.S. Gracze PC'towi grają w stellaris i inne goty gierki a nie multiplatformowy badziew

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Najzdrowiej? Siedza na emulatorach androida i fake gpsach albo w autobusach nabijają kilometry. Faktycznie samo zdrowie.

Opublikowano

w autobusie nie da się nabijać km :lapka: ino rowerek/spacerek, prawdziwi przegrywi używają fake gpsa, gardzę, pewnie tak robią takie warzywka i ameby jak klapki :shotgun:

Opublikowano

Na spacerek to ja chodzę żeby podziwiać przyrode a nie łapać stworki którymi jarałem się 15 lat temu.

Opublikowano

No już 6 w sumie, leciała akurat pierwsza seria na polsacie.

Opublikowano

Chodzenie na spacery XD

Opublikowano

Spacer tylko bez komórki. Chodzenie z głową w telefonie jak to wkurza w dzisiejszej młodzieży.   Wczoraj przejeżdżałem obok plaży miejskiej w olsztynie 3 fajne loszki idą na oko 18-20 lat. Nawet ze sobą nie rozmawiają tylko wszystkie 3 w telefon wpatrzone.

Opublikowano

Post już wysłany do żony, pozdrawiam.

Opublikowano

ale będzie dzisiaj grane na taborecie u blantmana xdddd

Opublikowano

Yeti nie dał szans konkurentom w tej dyscyplinie

Opublikowano

Yeti nie dał szans konkurentom w tej dyscyplinie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.