Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tak przechodze Gearsy i przypomina mi sie jak zielony plebs rzyl ze skryptow w Uncharted (do 3 aktu, to U4 w porownaniu z Gearsami to mial mapy open world normalnie).Tego typu misje to moze kiedys na Scorpio Slim zobaczymy

2899460-8041446717-Elder.gif

i wlasnie konczyl akt 2 z pdobna ucieczka - z tym ze bez fizyki, modelu jazdy, z jakas tam grafika z 360tki

:dynia:

Im dluzej gram, tym mniej dziwi mnie User Score na poziomie 67.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dzieki za spoiler isis, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Opublikowano

Posiadałem w tej generacji już wszystkie sprzęty, więc się wypowiem, a Wy posluchajcie głosu rozsądku. PS4 ze swoją kulturą pracy to nie jest konsola dla poważnych ludzi. To sprzęt dla gimbazy, której nie przeszkadza huk który się z niej wydobywa, byle pograć w gierki. Ja nie byłem w stanie znieść tego i odbierało mi to całą przyjemność z grania, a mojej drugiej połowie przeszkadzało w spaniu. Koszmar. To jest dobre jak ktoś jest nolifem bez rodziny i odgłos startującego odrzutowca wydobywającego się ze sprzętu do grania mu nie przeszkadza bo i tak ma słuchawki. Ja nie po to kupiłem wysokiej klasy amplituner z głośnikami, żeby mi je zagluszała praca sprzętu. Zupełnie czymś innym jest kultura pracy WiiU i XOne. Sprzęty bezgłośne, wysokiej klasy. I tak dokładnie ma być. To są prawdziwe konsole. PS4 sprzedałem, nie ma sensu trzymać w domu takiego dziadostwa. I nawet exów mi nie żal, po co mi gry w które nie można grać

Opublikowano

Jezeli dla kogos slowo ucieczka to spoiler - ale w sumie nic nie straciles, te Gearsy sa tak gowniane, ze tez pewnie ledwo do tego momentu dotrwasz.
Do tego Horda w 30 fpsach gdzie w sumie grafiki za wielkiej nie ma, wieksza polowa gry lekki meh - korytarze, by amerykanie jedzac big maca mogli grac jedna reka - 6,5 User Score dobitnie pokazuje czym jest ta gra!

Godot - w przypadku PS4 wszystko zalezy na jaka wersje trafiles - co konsola to chodzi inaczej, moja premierowka nie jest o wiele glosniejsza niz Xbox One.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie mam pojecia czemu dali 30fps w Hordzie, moze dlatego ze rzuca sie tam an Ciebie od chuya przeciwnikow? No i korytarze w Gearsach, co za niesamowita wiadomosc.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Isi chyba spadł z dywanu na podłogę jak był mały XD No nie wiem czemu Horda w 30 fps... tak jak we wszystkich pozostałych częściach :P

Opublikowano

No w sumie nie wiem po co sie czepiam nextgena MS.

Czekamy na Gearsy 5 i Scorpio - oby nie dali 30 fpsaow na 6 terafankach, "jak we wszystkich poprzednich czesciach"

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale slabo wyglada ta ucieczka, crazy taxi mialo więcej fizyki i mniej skryptów

Opublikowano

drogi tez byly szersze.

Wracam do gry juz z czystej ciekawosci czy cos jeszcze gorszego mnie spotka. Nie wiem, jak ludzie narzekający na nude w Uncharted daja rade konczyc Gearsy,,,

Opublikowano

od ponad 3 lat uzywam pada od xboxa, w samo dark souls na blaszce 100h nabilem na nim, ale za cholere sie nigdy do tych asymetrycznych analogow nie przyzwyczaje

To znaczy że jesteś zdrowym mężczyzną, który lubi jak kobiece piersi są w idealnej symetrii obok siebie, a nie jak jeden zwisa poniżej drugiego ;)

Jak kiedyś zobaczysz kobiece piersi to daj znać

rzadko się zdarza, że są symetryczne

a co do pada, nie ma akurat lepszego sprzętu do grania niż pad xboxowy. Uważałem tak nawet jak byłem zaślepionym klapem

Edytowane przez gekon

Opublikowano

http://naekranie.pl/aktualnosci/outlast-ii-wykorzysta-moc-drzemiaca-w-playstation-4-pro-1318541

Philippe Morin ze studia odpowiedzialnego za grę, zapytany o wsparcie PlayStation 4 Pro i ewentualne korzyści z tego odpowiedział:

– Tak, będą. Będzie wyższa jakość cieni, wyższa jakość filtrowania tekstur i znacznie więcej detali. Tyle mamy już na obecną chwilę, ale ciągle nad grą pracujemy, by dodać jeszcze kilka usprawnień.

Ale, ale. Przecież dobre Sony mówiło, że nie będzie różnic w grach pomiędzy PS4 a Prosiakiem.

Opublikowano

co xd

Opublikowano

no i?

Opublikowano

NO I BEKA Z CIEBIE BOCIE

Opublikowano

U nas zero różnic, grafa ciągle jak z 360 :kaz:

Opublikowano

Tak przechodze Gearsy i przypomina mi sie jak zielony plebs rzyl ze skryptow w Uncharted (do 3 aktu, to U4 w porownaniu z Gearsami to mial mapy open world normalnie).Tego typu misje to moze kiedys na Scorpio Slim zobaczymy

2899460-8041446717-Elder.gif

i wlasnie konczyl akt 2 z pdobna ucieczka - z tym ze bez fizyki, modelu jazdy, z jakas tam grafika z 360tki

:dynia:

Im dluzej gram, tym mniej dziwi mnie User Score na poziomie 67.

Na xboxie nawet skrypty, stają się najlepszym gameplayem w swojej kategorii, a fifa, bf i cod grami dla KONESERÓW. :banderas:

Bo gra się w nie na xboxie.

Opublikowano

Nie chciałbym oglądać więcej takich misji jak to guano co isis w gifie wrzucił. Dzięki za przypomnienie, że anczarted głównie grafiką stoi.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

bo fizyka i dosc spora dowolnosc w wyborze drogi to zbyt duzo to przeskoczenia na ograniczony mozg bota - jakbym byl takim botem to tez wolalbym rynnowy samograj bez fizyki z filmiku iziego

Opublikowano

Ja was pogodzę - gearsy i uncharted to taka sama kupa :empathy3:  Najbardziej przehajpowane serie z obu platform.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Jak grałem to płakałem ficklapie. Pięknie to wyglądało ale równie mogłem wciskać przyciski na padzie podczas oglądania esmeraldy, podobne emocje i grafika, tfu przepraszam, fizyka.

Opublikowano

możliwość przejęcia w locie najbliższej terenówki, lub przeskakiwanie na kolejne tiry, taranowanie jeepem motocyklistów, swobodne poruszanie i celowanie na naczepie, fajna fizyka i nareszcie poprawne strzelanie. ogólnie jeden z najfajniejszych wyreżyserowanych momentów w grach akcji. no ale jednak festiwal qte i poziom swobody telltale.

te 9/10 i platyna musiały być za fenomenalny scenariusz i wyrafinowany humor protagonisty :fsg:

Opublikowano

Uwielbiam twoje ironizowanie. Niektórzy wolą grać, inni oglądać. Ja wychodzę z założenia, że nieważne jaki typ jest gry to gry w grze ma być jak najwięcej. Inni uwielbiają ordera np. nie śmieję się, tylko lekceważę. Nie jestem mistrzem gejmingu karwa, ale jakby mi ktoś wrzucił takie etapy do DMC albo MGR to bym sikał krwią chyba. Tak, inne typ gierek, ale to gierki do jasnej cholery, a nie interaktywne przerywniki z fizyką do qurwy nędzy. 

Gearsy też mają takie chu.jowe momenty, na szczęście reszta gry to wynagradza, w przeciwieństwie do ołkrapa.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.