Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Multi w Halo i Gearsach doszło już do takiego poziomu zayebistosci że ja nie wiem co MS może jeszcze wymyslec w następnych częściach. Chyba że właśnie jakieś linki i totemy ale patrząc że nawet skiny tam nie pasują to jakoś wątpię :reggie:

@R*

Jaram się jak kościół w Norwegii :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

3 bohaterów. Dobry, zły i brzydki. Każdy z nich ma ten sam cel - Mexico. Wtedy gra ma się rozkręcić :banderas:

Opublikowano

zamknij sie sugar!!!!!!!!!!11111111111111111

Opublikowano

:exact: 

Opublikowano

Red Dead Redemption, dla tych co nie znaja angielskiego spiesze z tlumaczeniem - Smulator Jazdy Wozem.

Red Dead Redemption: Undead Nightmare - Symulator Jazdy Wozem: Garaz Janusza.

Opublikowano

Dawajcie jeszcze ravena i będą 3 największe bezguścia forum w jednym miejscu  :daddy:

Opublikowano

Milcz pastuchu i powoz ostroznie bo droga wyboista!!1

Opublikowano

Multi w Halo i Gearsach doszło już do takiego poziomu zayebistosci że ja nie wiem co MS może jeszcze wymyslec w następnych częściach. Chyba że właśnie jakieś linki i totemy ale patrząc że nawet skiny tam nie pasują to jakoś wątpię :reggie:

Szczerze wątpię żeby coś kombinowali przy Girsach i Halo jeśli chodzi o multi. W Girsy Coalition wstrzeliło się już przy pierwszym podejściu, przy Halo 343 uczyło się na błędach Halo 4 i teraz też mają bardzo pozytywny odzew społeczności i co najważniejsze, gra ma rok i nadal masa ludzi gra, a ich eksperyment z Firefight okazał się strzałem w 10 bo w przeciwieństwie do Firefight zrobionego przez Bungie w ODST i Halo: Reach tu także gra masa ludzi.

Opublikowano

Osobom plującym na RDR odpowiada się tylko w jeden sposób: 

:shotgun: 

Opublikowano

Na osoby plujace na RDR nie marnuje sie w ogole czasu.

Opublikowano

RDR - Red Dumb Rodeo

RDR: UN - Red Dumb Rodeo: Ultimate Dumbness

Edytowane przez Copper

Opublikowano

RDR znakomity. Najlepsza gra Rockstar i jedyna ich gra, którą skonczylem. GTA 5 jeszcze przede mna, mam w planach jeszcze zagrac, za to GTA 4 to malaryczny syf.

Opublikowano

I jak tu być miłym dla xbotów? xD

Opublikowano

I jak tu być miłym dla xbotów? xD

Tu nie musisz. Tu trwa wojna :shotgun:

Opublikowano

Rockar kwa developer po huiu, 3 serie gier wydusił i w każdej taka sama mapa, taki sam hub, tylko tutaj po szkole se pobiegasz, tutej po prerii a tam po mieście xD

Opublikowano
:pipi:
Opublikowano

będą wdzianka kowbojskie do GTA Online także powstrzymajcie swoje stulejki

Pozdrawiam serdecznie.

To prawie jak RDR 2, jeszcze niech dadzą nakładki na budynki to nikt nie odróżni

Opublikowano

copper jaki wsciek macicy o rockstar xd

Opublikowano

R* wchodziło mu do wanny jak był mały :kaz:

Opublikowano

R* wchodziło mu do wanny jak był mały :kaz:

Jak ja byłem mały to rockstar nie istniało guwniaku :reggie: 

Opublikowano

Aha czyli klasyczne bezguście :lapka:

Opublikowano

Ja (pipi)e, ludzie już wymieniają ps4, dla ps4 pro, bo myślą że na pro, VR będzie lepszej jakości. Ja (pipi)e, jak Sony rucha w dupe ludzi w kakaowe oko.

Ale pamiętacie, że do pro musi być minimum tv Sony zd9, bo ma oprogramowanie, które daje kopa z PlayStation Vr.

7e4ee087f9faa5d541c36d924ec63b93.gif

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.