Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Shovel knight to rzeczywiście trochę zamozaoranie :/

Czy mam przypomnieć że xbąk słynie z gier multi dla dzieci takie jak wszystkue części codow i reszty blazenady?

Zawsze była beka z ludzi co grają w fpsy na xbąku i nazywają się e-sportowcami xD

Sterydziarze multi bieganie ze shotganami i pilami + casuale co brak skilla usprawidliwiają "mam rodzinę i dzieci"

Poslat S box dla Ciebie i dla rodziny

XDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 681,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Okens tym postem tylko udowodnił jaka bieda jest na ps4 gdzie indyk dostępny na siedem platform jest kraszerem XD. Ale chociaż perspektywy ma lepsze cnie :kaz:

Co do esportu to wiadomix że tylko na Pc gdzie są ligi, turnieje, kasa, a gdzieś w koreii nawet specjalny kanał TV i ludzie poprzebierani za Zergow.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Poza tym widzę, że i tak ta rozmowa prowadzi donikąd bo Ty ciągle bronisz tego rakowego rozwiązania, a jak Ci proponuje inne rozwiązanie(może lepsze, może gorsze - NIE WIADOMO) to je negujesz chociaż nawet nie wiesz jaki byłby jego wynik. Poza tym widzę, że asax ładnie Ci wyjaśnił, że te wszystkie perki w multi to chuystwo najgorszego sortu. 

Ani asax, ani czezare, nie grali w tego rodzaju multiplayer. Całym ich argumentem jest teoretyzowanie, w oparciu o mp nastawione głównie na otwartą walkę i face to face. Nie, gdzie obok otwartej walki funkcjonuje też stealth. Mechanice mp Un jest już dużo bliżej do wspomnianych skillowych mp i tam tego faktycznie nie da się już obronić. 

Twoje pomysły teoretycznie dałoby się spróbować wprowadzić, ale padają u samych podstaw. Mając np. do czynienia z graczami, biegnącymi już z min. 2 kierunków na moją postać, musiałbym dodatkowo ogarniać ich stale zmieniające się pozycje, kręcąc na około nerwowo kamerą, stresować jeszcze bardziej zwykłym otwieraniem plecaka, czy zaglądaniem do skrzynki z zapasem, bo nigdy nie wiedziałbym czy mam na to dość czasu, wreszcie zostając sam na sam z pełnym teamem - nie miałbym z nimi szans. 

Wdziałeś akcje, gdzie jeden gracz na ostatnim życiu eliminuje cały ścigający go team, rozważnie korzystając z hałasu jaki wywołują? Jak miałby odstawiać takie wykurwiste akcje, jak 24 fragi do 0 - po Twoim rozwiązaniu:

- skoro ma już wystarczająco przeyebane, biegając w pojedynkę?
Opublikowano

Ale wlasnie z moim pomyslem byloby to jeszcze bardziej taktyczne. Nie wiedzac jak daleko sa wrogowie, skad dokladnie ida i w jakiej ilosci nigdy nie czujesz sie bezpieczny. To wymusza posiadanie planu na kazda okazje, ba co najmniej dwoch rozwiazan do kazdej sytuacji.

Poza tym chyba zapominasz ze gracze nauczyliby sie grac teamowo i taktycznie. Jeden by oslanial prawa, drugi lewa a ktos wtedy robi przedmioty. Pelna komunikacja, zgranie, wspieranie sie. I jestem pewien ze to bylaby tylko kwestia czasu i by robili takie akcje jak na Twoim filmiku. Ludzie szybko dostosowuja sie do z gory ustalonych zasad i potrafia byc bardzo kreatywni jesli chodzi o wyjscie z opresji. Przeciez takich akcji 24:0 tez nie robili ludzie od razu. Wszystko przyszlo z czasem.

CSGO tez bardzo polega na dzwieku gdyz przez to mozesz szybko ustalic gdzie sie znajduje przeciwnik, czy jest sam czy nawet co robi(scopuje-ma snajperke, wyrzuca bron, przeladowuje).

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nobody a nie chciałbyś jakiegoś trybu bez nasłuchiwania? Bo szczerze powiedziawszy jest to jeden z większych zarzutów jakie mam do tego superowego multi.

Opublikowano

Najlepsze multi, to znaczy najlepsze dymanie tylko na xbonie, zmazzeło, dupa nasmarowana?

Gears of War 4 Microtransactions Are Out of Control

http://screenrant.com/gears-of-war-4-microtransactions-controversy/

Z3UEBWy.gif

Żebyście wy, biedaki dostali chociaż jedno multi w połowie tak dobre jak TLoU, a tu nic innego tylko dymanie przez spencera i multi rodem z 2007 roku, hahahah.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale wlasnie z moim pomyslem byloby to jeszcze bardziej taktyczne. Nie wiedzac jak daleko sa wrogowie, skad dokladnie ida i w jakiej ilosci nigdy nie czujesz sie bezpieczny. To wymusza posiadanie planu na kazda okazje, ba co najmniej dwoch rozwiazan do kazdej sytuacji.

Poza tym chyba zapominasz ze gracze nauczyliby sie grac teamowo i taktycznie. Jeden by oslanial prawa, drugi lewa a ktos wtedy robi przedmioty. Pelna komunikacja, zgranie, wspieranie sie. I jestem pewien ze to bylaby tylko kwestia czasu i by robili takie akcje jak na Twoim filmiku. Ludzie szybko dostosowuja sie do z gory ustalonych zasad i potrafia byc bardzo kreatywni jesli chodzi o wyjscie z opresji. Przeciez takich akcji 24:0 tez nie robili ludzie od razu. Wszystko przyszlo z czasem.

Lel co? Widziałeś już jak przez blisko 3 minuty trzymałem się z dwoma graczami aż do nadrobienia strat i wygranej. Non stop oznaczałem im pozycje wroga, którzy czuli się zbyt pewnie, rezygnując z ochrony przed oznaczeniem, stale leczyłem kompanów i pilnowałem drugiej flanki. Nikt z nas nie miał tak mica. To były randomy, ale grający zespołowo i z głową. 

Akcje typu 1:10-24 już teraz są wystarczająco ciężkie, ale możliwe, jeśli korzystasz z nieostrożności przeciwnika i przede wszystkim wiesz, czy masz choć trochę więcej czasu na zrobienie i umieszczenie trzech głupich bomb. Ci goście mają już wystarczająco ciężko, a ty jeszcze chciałbyś zabrać im możliwość informacji, czy leci do nich tylko jeden nieostrożny gość, czy cały team.

@suteq

Chciałbym, ale wtedy: areny musiałyby być dużo mniejsze, oraz na jednej płaszczyźnie, aby minimalizować zwiększone kamperstwo, szukanie się kilka minut po mapie, a wolniejsze poruszanie byłoby prawie zbędne, a skrzynki z zapasami zbyt blisko siebie. Jeszcze rozumiałbym gdyby ten ficzer działał cały czas, ale serio robić raban z powodu 10 sekund, które odnawiają się 3 razy tyle i znacznie ograniczają nasz ruch? 

Opublikowano

yeti w co TERAZ grasz ? 

Thumper, multi w U4 i TLoU, głownie przez te dwie gry, nie mam czasu na nic innego, są ta świetne :fsg:

W kolejce czeka min. RE1 z plusa, a od grudnia do marca, to wieszc o się będzie działo, to nie zielona, spencerowska bieda.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

lol, a wy jeszcze o tym multi tlou? xd

Opublikowano

@Bansai 

A co innego im zostało ?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

yeti w co TERAZ grasz ? 

Thumper, multi w U4 i TLoU, głownie przez te dwie gry, nie mam czasu na nic innego, są ta świetne :fsg:

W kolejce czeka min. RE1 z plusa, a od grudnia do marca, to wieszc o się będzie działo, to nie zielona, spencerowska bieda.

Wow, bieda jak s(pipi)ysyn. Granie w stare gierki i na dodatek multi, to padaka. Tylko single sa mega od ND.

Opublikowano

ok nie mam pytań więcej .... Idę stąd rozmowa nie ma sensu 

Jak patrze na twój profil, to nie wiem czy się śmiać czy płakać, mafia 3, fifa 17, geow4, recore. Ja (pipi)ie, na jakim trzeba być głodzie, aby grać w takie szamba.

Opublikowano

Nie ma to jak sprawdzić Battlefield 1 przed premierą, dzięki EA Access. A Sonofile jak tam? Granie na YouTube i dni do premiery? XD

prowo czy to drugie?

była open beta, nie musze placic drugiego abonamentu za stare gry i to jeszcze od tego rakowego wydawcy.

Opublikowano

To xbot a nie prowo.

Opublikowano

BF1 na xboxie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

13.10.2016_09-53-36%20%282%29.png

ALE BĘDZIE KAMPIENIE W KWADRATOWYCH KRZAKACH. MAZZEO JUŻ ZAMÓWIŁ :yao:

GLORIUS 720p w 2016 roku :xboss:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie ma to jak sprawdzić Battlefield 1 przed premierą, dzięki EA Access. A Sonofile jak tam? Granie na YouTube i dni do premiery? XD

prowo czy to drugie?była open beta, nie musze placic drugiego abonamentu za stare gry i to jeszcze od tego rakowego wydawcy.

79 zł to faktycznie gruby hajs. Porownujesz betę do 10h na kilku mapach + prawie 2h singla?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Wątpie że zamówił, nie da się latać jak małpa z shotgunem przez całą gre.

Opublikowano

BF1 na xboxie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

13.10.2016_09-53-36%20(2).png

ALE BĘDZIE KAMPIENIE W KWADRATOWYCH KRZAKACH. MAZZEO JUŻ ZAMÓWIŁ :yao:

GLORIUS 720p w 2016 roku :xboss:

Yeti uprzejmie proszę o odyebanie się od mojego screena.
Opublikowano

granie w singla w bf xd no podobno niektorzy przechodza

Opublikowano

Jak patrze na twój profil, to nie wiem czy się śmiać czy płakać, mafia 3, fifa 17, geow4, recore. Ja (pipi)ie, na jakim trzeba być głodzie, aby grać w takie szamba.

pominąłeś między innymi virginie, turing test, valley, forze horizon 3, football managera , master of orion czy bioshocki  z ostatnich tygodni  ale ok :)

Opublikowano

bioshocki z ostatnich tygodni xd

nie no jedynka była goty

Opublikowano

pominąłeś między innymi virginie, turing test, valley, forze horizon 3, football managera , master of orion czy bioshocki  z ostatnich tygodni  ale ok :)

Ale ogarniasz, że te gierki nie interesują mnie lub w nie grałem (virgin, bioshock) i nie mam ochoty marnować na nich czasu? Jak masz takie crashery w multi jak U4&TLoU, to każdy wolny czas spędzasz z nimi, łapiesz blacho-bocie?

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.