Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

twoja reputacja obchodzi mnie tyle co uchodźcy, na niewłaściwe drzewo szczekasz zią.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie bojmy sie tego powiedzieć najgorszy trailer rockstara, gra i tak bedzie mesjaszem

juz table tennis mialo lepszy trailer

Opublikowano

btw pokażcie to badziewie. nie chcę googlować bo boję się co w wynikach wyskoczy

Opublikowano

Kawałek lasu i chłop na koniu

Opublikowano

smutny człowiek co zamiast korzystać z życia, wchodzić w interakcje z ludźmi i otaczającym go światem, siedzi cały czas z nosem w ekranie [*]

Opublikowano

I dzieli sie padzikiem do wspolnego grania. WSPANIALE

Opublikowano

To mówisz Colin trailer RDR trochę zawiódł xD? Ehh mogli chociaż w nim powiedzieć, że wyjdzie też na S W I T C H A, to może zrobiliby troche wrzawy. A tak to lipa.

iksdede

Opublikowano

Mi się tam podoba, chociaż obawiam się czy w Polsce to w ogóle ma sens. Nintendo pewnie nas oleje jak zwykle, gry będą drogie, a użytkowników mało. 

gry na wiiu sa gdzies tak o 100zl tansze na premiere niz gierki na ps4

gry na 3ds sa tansze i lepiej dostepne(w tym uzywki) niz gierki na vite

Opublikowano

ze jestes bezgusciem co przechodzi kazde call of duty to juz kazdy wie

Opublikowano

No panowie,

to mamy pierwszą konsolę w tej generacji, a nie (pipi) bez gier pro, okulary dla upośledzonych, batelfildy i indyki z blaszaka

jarrranko

Edytowane przez gekon

Opublikowano

a to nie bedzie halo, girsow i coda na nx?

Opublikowano

Nieupośledzona konsola xDD boże nintendofagi najgorszy sort ludzi

Opublikowano

Spoko pawcio, drugi trailer zrobią już w Meksyku i będzie lepiej.

Opublikowano

Jakubie, zrób mi loda.

Opublikowano

xD przed premierą wiedźmina też coś tam stękałeś regus a potem jarango, a moze to był raven? Nie wiem te bezguścia nieszanujące rdr zlewają mi się w jedno.

Opublikowano

Witcher 3? Super giera z fantastycznym potencjałem na podkur,wianie polskich graczy. Solidne 8+/10.

Opublikowano

tego switcha z xboxS łączy jedna rzecz - wstyd postawić to tałatajstwo w salonie

Fixed

Nintendo jak będzie w końcu miało multiplatformy trofiki i reszty ciekawych rozwiązań które się sprawdzaly od lat + swoje exy to radiotendo na stałe zagości w moim salonie.

Do tego sklep nintendo gdzie są wszystkie gry od czasów famicoma.

Beka z ludzi co myslą inaczej

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Xbox One S to akurat bardzo estetyczna konsola.

Opublikowano

Tak, nowy xbox całkiem ładny, szkoda że gier na to nie ma.

Opublikowano

jedyne konsolowe doswiadczenie i bez mazzeo w community - cudownie zapowiada sie 2017 rok

Opublikowano

jedyne konsolowe doswiadczenie i bez mazzeo w community - cudownie zapowiada sie 2017 rok

bez ciebie też xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.