Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

raczej olewać wszystkie current geny przez pierwsze 3.5 roku po premierze

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

PRO i grafa na ultra, a po 2 latach przesiadke na zgniatacza robactwa z 10 terafankami.

Ale to Kaz pięknie wymyślił :fsg:

Opublikowano

Cerny już wspomina o PS5 podasz wywiadu z IGN. Jezusku, ale roz(pipi)ia tego skarabeuszka, najlepsze jest to, ze pewnie wypuszcza zgniatacza robactwa rok po premierze robaka, a wówczas Spencer co? Nowa konsola po dwóch latach.

Hahaha, ale ich Sony trzyma za mordę.

:fsg:

Klapy to mają talent do samozaorywania

YETI, ale ty wiesz, że jak za rok wyjdzie PS5 to na PS4 będziesz miał tylko 2 gry, w które warto zagrać? Niech się wstrzymają z kolejnym gównem bez gier do 2018 to jest chociaż szansa, że PS4 dostanie przynajmniej The Last of Us 2 czy tam innego bekowego raka typu unczarted5

Chyba, że już szykują remastery na ps5

Edytowane przez gekon

Opublikowano

W grę grał. 

Ogólnie beka z konsolomaniaków i tego jak niegdysiejsze wady PC (np. konieczność częstej wymiany na nowy) w przypadku konsol nagle (wystarczyło ogłosić, że wypuszczą nowe konsole... co za lemingi) stają się zaletami. Zapominają jednak o podstawach, na nowym PC zagrasz w 4 letnie gierki, a przy obecnych konsolowych trendach jest problem czy to będzie jeszcze kompatybilne czy to jednak już inna generacja i trzeba poczekać na remastera za 250 zł. Co będzie następne? Przyznanie, że dwa mocne exy na 3 lata w zupełności wystarczą?

Opublikowano

Ladnie Sony zesrane przed skorpio że już gadają o ps5 xd wiedzą że ich zwierzęta długo nie wytrzymają bez największej ilości terafankow pod TV, a myślałem że dodatkowe gb ramu w pro coś pomoże :yao:

Zaorać te wszystkie kupy, oby do marca :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Co jest w marcu?

Opublikowano

switchklap

Opublikowano

Po co komu konsola na której nie będzie RDR2? hehe

Opublikowano

Co jest w marcu?

:daddy: LAST GUARDIAN, HORIZON, NIOH, NIER, PERSON 5, GRAVIT RUSH 2, YAKUZA 0 :daddy:
Opublikowano

Smutny to nastał czas w którym nazywa się Battlefielda mesjaszem :( Połowa forum jara się grą od EA ale na fife czy forze psioczą :D

Opublikowano

W grę grał. 

Ogólnie beka z konsolomaniaków i tego jak niegdysiejsze wady PC (np. konieczność częstej wymiany na nowy) w przypadku konsol nagle (wystarczyło ogłosić, że wypuszczą nowe konsole... co za lemingi) stają się zaletami. Zapominają jednak o podstawach, na nowym PC zagrasz w 4 letnie gierki, a przy obecnych konsolowych trendach jest problem czy to będzie jeszcze kompatybilne czy to jednak już inna generacja i trzeba poczekać na remastera za 250 zł. Co będzie następne? Przyznanie, że dwa mocne exy na 3 lata w zupełności wystarczą?

Lol, akurat częsta wymiana podzespołów na PC, to chyba obecnie jego najmniejsza patologia z jego ogólnego szamba :yao:

Opublikowano

To jednak w marcu ten last guardian ? xD co ten Yeti...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po co komu konsola na której nie będzie RDR2? hehe

Boshe jaki zaślepiony fanboj. Niech ta gra już wyjdzie, bo już beka z mafii powoli się kończy.

Opublikowano

Za to beka z Ciebie trwa wiecznie :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Beka z ofiego od zawsze na zawsze  :daddy:

Opublikowano

Gekon, w co tam grales w tym roku na swoim pc.

Na pewno w The Shitness i Firełacz - "exy" na (pipi) bez gier, zyebane porty indyków z blachy, którymi się jarałeś 3 lata i dopisywałeś do kilometrowych list łajna, przepełnionych innymi indorami, chińskim macaniem dzieci w szkołach i gier, które wyjdą w marcu... albo już na ps5

I jeszcze jakąś setkę innych gier,  o których pewnie nie masz pojęcia, bo nie są multiplatoformami, ani unczarted 4 i bloddbornem (2 exy, które jeszcze jakoś bronią niebieskiego łajna z tajwanu)

Mogę ci natomiast powiedzieć w co nie grałem. Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

A podobno PS4 Pro juz nie dalo sie ulepszyc na ostatnia chwile, jak to niektorzy twierdzili w tym temacie... :)

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Jak można się jarac tym czymś od nintendo? Już idę do autobusu grać w zelde czy inne mario, aby mój status społeczny spadł do poziomu Rayosa. 30 lat, a typy będą publicznie grać w mario z grafiką jak z ps3 xDDD.

Rewolucję to wy macie od Sony, ty jesteś w grze, nie jesteś biernym graczem, tylko jesteś tam w środku, przy 120fps na 250 calach. To jest rewolucja, to jest przyszłość, ale co wy możecie o tym wiedzieć nieogary, skoro jara was gierka na 8 z mechaniką jak z pierwszej części wydanej w 2006.

Opublikowano

RDR2 bez wodotrysków graficznych w rozmazanym 900p na Xtaczerze S + 60 BETONOWYCH KLAT vs. 1080p w porywach 30KLAT na SONY. 

ZAJE*BIŚCIE

Dawać już to Nintendo + grill na Xklocku w marcu.

Opublikowano

Na pewno w The Shitness i Firełacz - "exy" na (pipi) bez gier, zyebane porty indyków z blachy, którymi się jarałeś 3 lata i dopisywałeś do kilometrowych list łajna, przepełnionych innymi indorami, chińskim macaniem dzieci w szkołach i gier, które wyjdą w marcu... albo już na ps5

I jeszcze jakąś setkę innych gier, o których pewnie nie masz pojęcia, bo nie są multiplatoformami, ani unczarted 4 i bloddbornem (2 exy, które jeszcze jakoś bronią niebieskiego łajna z tajwanu)

Mogę ci natomiast powiedzieć w co nie grałem. Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów

Przykro mi, daj znać jak ten pc będzie miał chociaż jedną grę, bo obecnie to etiopia. Wracam do PS4 z 2 grami.

:lapka:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

... Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów

NO CHYBA POWINIENEŚ MNIE PRZEPROSIĆ

Opublikowano

Rewolucja Sony bo zrobili VR jak tysiąc innych firm i konsole z bebechami z pcta XD

No niesamowita firma.

Opublikowano

A podobno PS4 Pro juz nie dalo sie ulepszyc na ostatnia chwile, jak to niektorzy twierdzili w tym temacie... :)

No przecież nie ulepszyli na ostatnią chwilę. Konsola już jest w produkcji od jakiegoś czasu a Sony wypuszcza powoli info o ulepszeniach względem zwykłej stopniowo żeby wszyscy mówili o sprzęcie (wcześniej o SATAIII a teraz o RAMie)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.