Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

raczej olewać wszystkie current geny przez pierwsze 3.5 roku po premierze

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

PRO i grafa na ultra, a po 2 latach przesiadke na zgniatacza robactwa z 10 terafankami.

Ale to Kaz pięknie wymyślił :fsg:

Opublikowano

Cerny już wspomina o PS5 podasz wywiadu z IGN. Jezusku, ale roz(pipi)ia tego skarabeuszka, najlepsze jest to, ze pewnie wypuszcza zgniatacza robactwa rok po premierze robaka, a wówczas Spencer co? Nowa konsola po dwóch latach.

Hahaha, ale ich Sony trzyma za mordę.

:fsg:

Klapy to mają talent do samozaorywania

YETI, ale ty wiesz, że jak za rok wyjdzie PS5 to na PS4 będziesz miał tylko 2 gry, w które warto zagrać? Niech się wstrzymają z kolejnym gównem bez gier do 2018 to jest chociaż szansa, że PS4 dostanie przynajmniej The Last of Us 2 czy tam innego bekowego raka typu unczarted5

Chyba, że już szykują remastery na ps5

Edytowane przez gekon

Opublikowano

W grę grał. 

Ogólnie beka z konsolomaniaków i tego jak niegdysiejsze wady PC (np. konieczność częstej wymiany na nowy) w przypadku konsol nagle (wystarczyło ogłosić, że wypuszczą nowe konsole... co za lemingi) stają się zaletami. Zapominają jednak o podstawach, na nowym PC zagrasz w 4 letnie gierki, a przy obecnych konsolowych trendach jest problem czy to będzie jeszcze kompatybilne czy to jednak już inna generacja i trzeba poczekać na remastera za 250 zł. Co będzie następne? Przyznanie, że dwa mocne exy na 3 lata w zupełności wystarczą?

Opublikowano

Ladnie Sony zesrane przed skorpio że już gadają o ps5 xd wiedzą że ich zwierzęta długo nie wytrzymają bez największej ilości terafankow pod TV, a myślałem że dodatkowe gb ramu w pro coś pomoże :yao:

Zaorać te wszystkie kupy, oby do marca :banderas:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Co jest w marcu?

Opublikowano

switchklap

Opublikowano

Po co komu konsola na której nie będzie RDR2? hehe

Opublikowano

Co jest w marcu?

:daddy: LAST GUARDIAN, HORIZON, NIOH, NIER, PERSON 5, GRAVIT RUSH 2, YAKUZA 0 :daddy:
Opublikowano

Smutny to nastał czas w którym nazywa się Battlefielda mesjaszem :( Połowa forum jara się grą od EA ale na fife czy forze psioczą :D

Opublikowano

W grę grał. 

Ogólnie beka z konsolomaniaków i tego jak niegdysiejsze wady PC (np. konieczność częstej wymiany na nowy) w przypadku konsol nagle (wystarczyło ogłosić, że wypuszczą nowe konsole... co za lemingi) stają się zaletami. Zapominają jednak o podstawach, na nowym PC zagrasz w 4 letnie gierki, a przy obecnych konsolowych trendach jest problem czy to będzie jeszcze kompatybilne czy to jednak już inna generacja i trzeba poczekać na remastera za 250 zł. Co będzie następne? Przyznanie, że dwa mocne exy na 3 lata w zupełności wystarczą?

Lol, akurat częsta wymiana podzespołów na PC, to chyba obecnie jego najmniejsza patologia z jego ogólnego szamba :yao:

Opublikowano

To jednak w marcu ten last guardian ? xD co ten Yeti...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po co komu konsola na której nie będzie RDR2? hehe

Boshe jaki zaślepiony fanboj. Niech ta gra już wyjdzie, bo już beka z mafii powoli się kończy.

Opublikowano

Za to beka z Ciebie trwa wiecznie :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Beka z ofiego od zawsze na zawsze  :daddy:

Opublikowano

Gekon, w co tam grales w tym roku na swoim pc.

Na pewno w The Shitness i Firełacz - "exy" na (pipi) bez gier, zyebane porty indyków z blachy, którymi się jarałeś 3 lata i dopisywałeś do kilometrowych list łajna, przepełnionych innymi indorami, chińskim macaniem dzieci w szkołach i gier, które wyjdą w marcu... albo już na ps5

I jeszcze jakąś setkę innych gier,  o których pewnie nie masz pojęcia, bo nie są multiplatoformami, ani unczarted 4 i bloddbornem (2 exy, które jeszcze jakoś bronią niebieskiego łajna z tajwanu)

Mogę ci natomiast powiedzieć w co nie grałem. Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

A podobno PS4 Pro juz nie dalo sie ulepszyc na ostatnia chwile, jak to niektorzy twierdzili w tym temacie... :)

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Jak można się jarac tym czymś od nintendo? Już idę do autobusu grać w zelde czy inne mario, aby mój status społeczny spadł do poziomu Rayosa. 30 lat, a typy będą publicznie grać w mario z grafiką jak z ps3 xDDD.

Rewolucję to wy macie od Sony, ty jesteś w grze, nie jesteś biernym graczem, tylko jesteś tam w środku, przy 120fps na 250 calach. To jest rewolucja, to jest przyszłość, ale co wy możecie o tym wiedzieć nieogary, skoro jara was gierka na 8 z mechaniką jak z pierwszej części wydanej w 2006.

Opublikowano

RDR2 bez wodotrysków graficznych w rozmazanym 900p na Xtaczerze S + 60 BETONOWYCH KLAT vs. 1080p w porywach 30KLAT na SONY. 

ZAJE*BIŚCIE

Dawać już to Nintendo + grill na Xklocku w marcu.

Opublikowano

Na pewno w The Shitness i Firełacz - "exy" na (pipi) bez gier, zyebane porty indyków z blachy, którymi się jarałeś 3 lata i dopisywałeś do kilometrowych list łajna, przepełnionych innymi indorami, chińskim macaniem dzieci w szkołach i gier, które wyjdą w marcu... albo już na ps5

I jeszcze jakąś setkę innych gier, o których pewnie nie masz pojęcia, bo nie są multiplatoformami, ani unczarted 4 i bloddbornem (2 exy, które jeszcze jakoś bronią niebieskiego łajna z tajwanu)

Mogę ci natomiast powiedzieć w co nie grałem. Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów

Przykro mi, daj znać jak ten pc będzie miał chociaż jedną grę, bo obecnie to etiopia. Wracam do PS4 z 2 grami.

:lapka:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

... Nie grałem w żadnego raka od ubi i ea, czyli w gry, którymi jara się każdy klap z braku porządnych tytułów

NO CHYBA POWINIENEŚ MNIE PRZEPROSIĆ

Opublikowano

Rewolucja Sony bo zrobili VR jak tysiąc innych firm i konsole z bebechami z pcta XD

No niesamowita firma.

Opublikowano

A podobno PS4 Pro juz nie dalo sie ulepszyc na ostatnia chwile, jak to niektorzy twierdzili w tym temacie... :)

No przecież nie ulepszyli na ostatnią chwilę. Konsola już jest w produkcji od jakiegoś czasu a Sony wypuszcza powoli info o ulepszeniach względem zwykłej stopniowo żeby wszyscy mówili o sprzęcie (wcześniej o SATAIII a teraz o RAMie)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.