Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Szczurek ale to tylko pokazuje że na ps4 grają hardcory 12 letnie co mają jedną grę na miesiąc i męczą ją non stop bo życia poza konsolą nie mają. Tu na forum kilku takich mentalnych 12 latków można spotkać. Na ps4 znam kilku no life'ow co nie ważne kiedy konsole odpalisz są online. A na xbox one są ludzie co grają 2-4 h dziennie max. Co nie znaczy że kiepsko grają albo nie umieją grać. I na pewno większą kulture online ce(pipi)e xbox. Grałem w call of duty ghost i advanced warfare online na ps4 i grałem w cod black ops 3 na xbox live. Niby ten sam rak a jakby mniej bluzgow słuchać. Tak samo fifa na ps4 non stop rage quity, pauzowanie gry 3 razy z rzędu aby w(pipi)ic i czasami śmieszne wiadomości od frustratow a na xbox live przez ponad rok raz dostałem wiadomość od frustrata. I tylko 2 razy miałem rage quita w fifie.

To tylko przypadki pierwsze z brzegu. Ps4 ma 35 mln z czego ponad połowa to feustraci zyciowi i gówniarze.

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

szczurek jak zaorany :okemi: 

Opublikowano

Xboxa nawet nie ma co rozważać bo jakiś sensowny sprzęt wyjdzie dopiero za półtora roku od zielonych. Warto pamiętać że microsoft to zawsze była firma od software która dopiero uczy się kupując inne firmy robić hardware i pewnie czeka ich dużo wpadek (czyt Xbox one). Na tą chwilę dwie najlepsze konsole to PlayStation 4 i PlayStation 4 pro.

Opublikowano

Dopiero uczy się robic hardware xD hahahahahahahahaha mówiłem mentalne 12 latki

Opublikowano

no pojechał chłopak, pewnie za dużo unczarted dzisiaj było

a i tak w każdej nowej konsoli siedzi 4-letni Dżifirs z poprzedniej sprzed 2 generacji, tak że wiesz

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Figuś jeszcze jak:D

g2xz6Qh.png

Opublikowano

W porównaniu do sony to nawet nie zaczęli. Pomyłka ze nie o sam hardware ale ogólnie sprzęt elektroniczny.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Ktory z nich to soul

Opublikowano

Ale blantman mnie nie interesuje kto gra na PS4, poniewaz sam bede pewnie gral od czasu do czasu. Stare gry na 4K beda chodzily na xos lub ps4pro?

Opublikowano

żaden albo oba

Opublikowano

Ale blantman mnie nie interesuje kto gra na PS4, poniewaz sam bede pewnie gral od czasu do czasu. Stare gry na 4K beda chodzily na xos lub ps4pro?

jak 4k w grach to wtedy tylko ps4 pro wchodzi w gre
Opublikowano

PS4 pro to nawet 8 K, tak mi Kaz mówił

Opublikowano

I dziekuje slicznie, takiej odpowiedzi oczekiwalem.

Opublikowano

No tylko gry nie beda chodzić w 4k na ps pro wiec nie wiem co ten shen pier.doli. XD 

Opublikowano

Na esce upscaling z 720p do 4k, na prosiaku o ile nie natywne 4k to upscaling z sporo wiekszej rozdzielczosci niz full hd do 4k, o czym tu dyskutowac

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Tomb Raider juz dostal update na 4k, reszta od wydawcow zalezy

Opublikowano

Wolałbym 1080p/60fps i wszystkie opcje graficzne na full niż 4k i dławiący się framerate. Ta gonitwa za rozdzielczością w przypadku konsol mnie rozmiesza na maksa.

Opublikowano

Takie samo zdanie mam, ale kolega Maus pytał o 4k.

Opublikowano

Właśnie szkoda,że devi nie dają wyboru pomiędzy wydajnością a rozdziałką. Ale to jest też po to, żeby nakręcać sprzedaż odbiorników 4k.

Opublikowano

jak nie daja? juz kilka gier na prosiaka oferuje przeciez kilka opcji do wyboru typu 1080/60fps, 1080/30fps doyebna grafa, 4k/30fps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.